Home / Communicatiebureau / Communicatiebureau Strijen / ProMICom / Marketingkosten

Marketingkosten

Als u ooit wel eens een marketing brochure heeft laten maken voor uw organisatie weet u als geen ander dat dit een dure en soms langdurige aangelegenheid is. De kosten kunnen vaak oplopen tot vele duizenden euro's. Er werken diverse mensen en instanties aan mee en de afstemming kost veel overleg en tijd. Is de brochure eenmaal opgemaakt dan volgt nog het geschil over de rechten en de mogelijkheden om de brochure zelf iets aan te passen of zelf te laten drukken.

ByMe en ProMICom maken het verschil. ByMe en ProMICom beschikken over een bibliotheek van meer dan een miljoen sjablonen voor producten zoals een brochure, visitekaartjes, uitnodigingen, nieuwsbrieven, uitnodigingen, advertenties, etc. Al deze sjablonen zijn professioneel ontworpen en opgemaakt. U kunt er zo mee aan de slag. Ook de tekst is reeds voor u op maat gemaakt. Als u ervoor kiest om een brochure te gaan maken als hovenier, zult u verrast worden door direct een selectie van toepasselijke foto's, maar ook de tekst is gericht op het onder de aandacht brengen van uw diensten als hovenier. Van hovenier tot aan advocaat. Zo zijn er meer dan 350 beroepsgroepen en speciale gelegenheden waar u uit kunt kiezen.

De kosten voor een traditionele marketing brochure van 4 pagina's belopen al gauw een 1.550,00 of meer. Meestal afhankelijk van uw eigen voorwerk, weten wat u wilt en de kunst dit te kunnen overdragen aan het marketing bureau. In deze kosten is er nog steeds een belangrijk deel van uw eigen tijd die u moet investeren in een interview, nakijken en redigeren en het uiteindelijke akkoord. Tijd die u veel effectiever kan inzetten door een sjabloon te kiezen op de ProMICom website en daarmee aan de slag te gaan.

ByMe en ProMICom berekenen u eenmalig de kosten voor gebruik van het sjabloon. Deze kosten zijn echter al significant lager dan dat een marketing bureau berekend voor ontwerp en DTP kosten. Niet minder belangrijk is de tijdwinst. De ervaring leert dat u slecht 30 tot 60 minuten nodig heeft om het sjabloon aan te passen aan uw eigen wensen en behoeften. U kunt via een intuitieve interface tekst toevoegen, wijzigen of verwijderen. Ook is het mogelijk om beeldmateriaal zelf toe te voegen of te kiezen uit meer dan 23.000 royalty vrije foto's.

Het beeldmateriaal is gemaakt door professionele fotografen. Het is dan ook beeldmateriaal dat u ook terugvindt bij de bekende foto-stock-sites. Alleen zijn de royaltees nu al afgekocht door ProMICom BV.

Het drukwerk wordt vervolgens gedaan bij een van de partners van ProMICom BV. Dit zijn gespecialiseerde organisaties die garant staan voor een hoge kwaliteit in drukken en de afwerking (vouwen, snijden, nieten).

Een brochure bij ByMe of ProMICom kan zo al snel 70% goedkoper zijn dan via de traditionele manier van werken. En niet te vergeten geen uren van uw eigen tijd vraagt, maar slechts 30 tot 60 minuten.Marketingkosten

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Professioneel en analytisch Professioneel en analytisch
Marketingman is een team van hoogopgeleide professionals uit de marketingcommunicatie, consumentenpsychologie, grafisch design en techniek. De meeste kennis halen we echter uit meer dan tien jaar prak...

Kunst als communicatie middel Kunst als communicatie middel
TourArt zet Kunst in als krachtig communicatiemiddel, dat via alle zintuigen mensen verbindt....

Ons Verhaal Ons Verhaal
Wij geloven in de kracht van multidisciplinaire samenwerkingen tussen merken en de culturele sector waarbij muziek, kunst en cultuur de sleutels zijn tot succes. Vanuit een achtergrond in marketing al...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap