Home / Gezondheidszorg / Gezondheidszorg Prinsenbeek / Nature Profit / Nature Profit Filosofie

Nature Profit Filosofie

Nature Profit | FilosofieNature Profit is ontstaan vanuit een filosofie
Nature Profit staat voor profijt uit de natuur voor een beter welzijn en een gezondere wereld voor mens, dier en natuur.

Profijt uit de natuur
De naam Nature Profit is bewust gekozen als bedrijfs naam. Het zegt alles over wie we zijn en wat we doen. Nature Profit maakt gebruik van profijt uit de natuur voor de natuur.


In harmonie met de natuur
Door samen te werken en bewust te zijn van de met de natuur zijn we in staat om de natuur in zijn balans te herstellen. De mens is immers ook een onderdeel van de natuur. De juiste balans is de mens in harmonie met de natuur. De natuur heeft ons immers alles te bieden wat we nodig hebben.
Zuivere natuur producten.

Wij hechten een groot belang aan de natuurlijke en zuivere kwaliteit van onze producten.
De producten van Nature Profit zijn natuur zuiver en bevatten geen dierlijke of schadelijke ingrediŽnten. Het heeft immers geen zin om producten op een natuurlijke basis aan te vullen met chemische en synthetische ingrediŽnten.


Mens en Natuur
De mens word in het huidige moderne consumptie gedrag steeds verder verwijderd van de natuur wat het welzijn van de mens, de natuur en de aarde niet ten goede komt. Nature Profit zet de kracht in om uw koop en consumptie gedrag te veranderen naar bewust en verantwoord kopen, daar willen wij u middels onze natuur producten en uniek bedrijfs concept ook royaal voor belonen.


Maatschappelijk betrokken
Nature Profit is vooral ook maatschappelijk betrokken bij de mens. De ware aard van ons bedrijfs concept is dat we ons niet enkel richten op verkoop voor eigen belang, maar juist ook financiŽle ondersteuning kunnen bieden door middel van het Nature Profit webconsulenten concept.
We hebben immers ook financiŽle middelen nodig om te kunnen leven, gezond te zijn, te blijven en om onze doelen te bereiken.


Natuurlijke verkoop
Nature Profit wilt mensen uitnodigen om onze producten eens te proberen, zonder dat wij daar dure, agressieve reclame campagnes voor gebruikt. Ook dit wordt gedaan vanuit de bedrijfs filosofie. Wij geloven niet in een agressieve marketing en verkoop. Goede producten verkopen zichzelf via de ouderwetse manier van mond op mond reclame. Een effectievere en natuurlijkere manier van verkoop bestaat er gewoon niet.
Nature Profit Filosofie

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Www.mariluna.nl Www.mariluna.nl
Welkom op de site Mariluna! Mariluna is ontstaan vanuit mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik ben al 25 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Door de jaren heen is alle zorg duurder geworden. Wat mij vo...

Visie Visie
E. Bos Orthopedagogiek vindt het erg belangrijk, dat kinderen goed in hun vel zitten; een gezonde sociaal-emotionele ontwikkeling doormaken. Toch kunnen er allerlei factoren zijn vanuit de omgeving, m...

Kwaliteit voor ogen Kwaliteit voor ogen
Wij willen ervoor zorgen dat bril- en lensdragers zonder bril of lenzen door het leven kunnen gaan. Het dagelijkse leven wordt hierdoor makkelijker en verrijkt. ...

S.M.A.R.T. S.M.A.R.T.
VISIE Heel vaak doen wij dingen op gevoel of instinct. Regelmatig pakt dat goed uit maar in sommige situaties is dat niet zo en werkt ons instinct tegen ons. Maar aan de andere kant heeft de ...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap