Home / Kinderopvang / Kinderopvang Den Haag / Kidzz- Palace BV - Het Kinderpaleisje / Onze doelstelling

Onze doelstelling

De doelstelling van Kidzz - PalaCe b.v. is het kind een veilige en rustgevende plek te geven wanneer de ouders aan het werk zijn.
Het is als het ware het verlengstuk van de huiskamer, waar het kind centraal staat.
Wij willen de kinderen zo veel mogelijk stimuleren en begeleiden in de ontwikkeling van zelfredzaamheid. De ontwikkeling van een kind is altijd in beweging, kijkend naar het kind en aansluitend op zijn of haar ontwikkeling vragen wij van onze pedagogisch werkers actief, attent en alert te zijn.
Het doel is dat we het kind begeleiden in die ontwikkelingssprongetjes, het kind observeren en af en toe een toegesneden uitdaging aanbieden.
Gaat het hier niet op in dan wordt er gewacht tot een volgend goed moment, het is absoluut niet onze bedoeling een kind op een ‘gewenst’ niveau te brengen.
Elk kind heeft een eigen, unieke ontwikkeling en die respecteren wij.
De pedagogisch werkers zorgen daarbij voor een goed contact met de ouders en betrekken deze bij de opvang van hun kind. De pedagogisch werkers hebben hun eigen groep, de kinderen zien dus elke keer dezelfde gezichten; op deze manier kunnen leidster en kind een goede vertrouwensband opbouwen, wat bij het kind een gevoel van veiligheid en rust geeft. Binnen de dagstructuur wisselen rustige en actieve momenten elkaar af. Kortom binnen Kidzz - Palace staat het spelenderwijs leren centraal en dat maakt elke dag tot een feestje! Want ieder kind is uniek en elke dag biedt kansen om verder te groeien!







Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Missie & Visie Missie & Visie
Road2School streeft ernaar om kinderen zoveel mogelijk vaardigheden aan te leren. Dit doen wij door middel van een beloningssysteem. Op deze manier worden de vaardigheden positief aangeleerd. Alle kin...

Kwaliteit en zorg Kwaliteit en zorg
Ons streven is gericht op een langdurige relatie met onze klanten, waarbij kwaliteit en zorg de uitgangspunten....

Onze visie Onze visie
Kwaliteit voor ieder kind. Dat is onze visie, daar staan wij voor. Al meer dan 40 jaar zijn wij het vertrouwde en deskundige gezicht van de kinderopvang in Zeeuws-Vlaanderen. Kinderopvang is goed voor...

Visie op kinderopvang Visie op kinderopvang
Kinderen spelend wijzer maken Wij werken met een bewezen effectieve, kindgerichte methodiek en met een team van ervaren en bekwame begeleidsters binnen een stimulerende, veilige en hygiënische rui...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap