Home / Adviesorgaan / Adviesorgaan Rotterdam / Van Houten & Partners BV / Onze missie, visie en strategie

Onze missie, visie en strategie

Missie

Van Houten & partners is een flexibele organisatie met deskundige medewerkers.

Onze medewerkers, die allen deel uitmaken van onze organisatie, hebben ieder hun eigen discipline waardoor wij zeer uiteenlopende trajecten kunnen behandelen. Zij nemen u veel werk uit handen. Wij hanteren een efficiënte werkwijze zonder veel papieren rompslomp.
Van Houten & partners begeleiden u tot aan de certificering. Door middel van een onderhoudsabonnement kunt u gedurende het gehele jaar terugvallen op onze organisatie en blijft u altijd verzekerend dat uw systemen up-to-date zijn volgens de laatste normen en eisen.

Wij hebben duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Duurzaam Ondernemen loont! Het bespaart kosten, verbetert de concurrentiekracht, draagt bij aan een goede reputatie en de wereld wordt er ook nog beter van!

Visie en doelstelling

Van Houten & partners wil de stabiele organisatie de komende jaren uitbouwen zowel in- als extern. Echter zonder de kwaliteit en kennis uit het oog te verliezen maar juist ook door groei van de kennis van de medewerkers en onze professionaliteit.

De doelstelling van Van Houten & partners b.v. is de problematiek van de ondernemer op te lossen waarbij hij vooraf weet waar hij aan toe is. De continu veranderende wetten en normen vragen om bijstelling binnen uw organisatie. Onze hoog gekwalificeerde medewerkers geven niet alleen advies, maar werken alle zaken uit, hetgeen voor u misschien een belasting is. Zo kunt u zich bezig houden met uw dagelijkse werk.

Strategie

Van Houten & partners streven naar een goede samenwerking met al onze relaties om optimale resultaten te kunnen behalen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. Wij hanteren korte lijnen tijdens onze trajecten. Indien gewenst kunnen wij ook begeleiden tijdens de certificering.

Mede door intensieve samenwerking en goede contacten met diverse arbodiensten en Certificerende Instellingen zijn wij in staat u op alle fronten te kunnen adviseren. Onze dienstverlening blijven wij constant verbeteren zodat wij u altijd een hoog niveau aan kunnen bieden. De huidige dynamische omgeving vraagt veel van u en uw organisatie. U dient van alles op de hoogte te zijn waarbij tevens van u wordt verwacht dat u op het juiste moment de juiste beslissing neemt. Wij nemen dit voor u uit handen.



Onze missie, visie en strategie

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Promotie Promotie
Voor elk bedrijf is promotie erg belangrijk. Zeker in tijden als het met de economie wat minder gaat en de consument de hand op de knip houd. ...

Goed advies is schaars Goed advies is schaars
Goed advies is schaars. Dit is mede de schuld van het internet. Verzekeringen worden zonder (compleet/goed) advies aan de man gebracht doordat je met een druk op de knop verzekerd bent. Toch kan het i...

Management Consultancy Management Consultancy
IGlobal adviseert en begeleidt organisaties in veranderingsprocessen en biedt interim-management waar nodig. Onze expertise ligt erin dat we ons steeds snel kunnen inwerken. We maken ons uw taal eige...

Duurzaamheid Duurzaamheid
De mens heeft nagenoeg alle gebieden van de ecosystemen beïnvloed. Helaas hebben deze menselijke ingrepen bijna nooit tot een verbetering van de werking van de systemen geleid. Sterker nog: door de...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap