Home / Ouderen zorg / Ouderen zorg Sliedrecht / Vitalis Nederland / Over Vitalis

Over Vitalis
Mensen zo comfortabel en actief mogelijk laten wonen en leven. Zorgverleners een veilige en prettige werkomgeving bieden. Dat zijn de uitdagingen die Vitalis Nederland BV aangaat. Dat doen we met zorgproducten van hoge kwaliteit, innovatieve diensten en aanvullende serviceconcepten.

Vitalis is in 1989 opgericht en het hoofdkantoor is gevestigd in Drachten. Ons team van gedreven en ervaren medewerkers werkt dagelijks voor consumenten, paramedici en zorgcentra in heel Nederland. We zijn Revakeur- en ISO 9001-gecertificeerd en CBW-erkend. Een garantie voor onze vakkennis en betrouwbaarheid.

We bieden consumenten comfort- en mobiliteitsverhogende producten zoals scootmobielen, relax- en sta-op fauteuils, rollators, trapliften, hoog/laagbedden en matrassen. We geven niet alleen productinformatie in onze showrooms in Zaandam, Sliedrecht en Drachten, maar verzorgen ook thuisdemonstraties in het hele land.

In onze eigen werkplaats kunnen we onze producten afstemmen op individuele wensen en behoeften. Bovendien kunnen we het onderhoud verzorgen van de producten die we leveren. In noodgevallen staat onze spoedservice 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.


Over Vitalis

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Ontdek onze Service Ontdek onze Service
Onze producten zijn gemaakt om probleemloos te functioneren. Voor we ze in onze collectie opnemen worden ze bijvoorbeeld kritisch beoordeeld getest op hun betrouwbaarheid. Toch kan zich altijd een sto...

Visie en Missie Visie en Missie
Zorgchalet Bouw is een begrip als het gaat om het leveren van maatwerk mantelzorgwoningen voor ouderen mensen en mensen die hulpbehoevend zijn. Dit kan zijn doordat ze medische, lichamelijke en/of psy...


Let the jewellery define your outfit...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap