Home / Videoproducties / Videoproducties Rotterdam / JayeM Productions / Restaurant advies, freelance (Chef) kok, 42 jaar internationale ervaring.

Restaurant advies, freelance (Chef) kok, 42 jaar internationale ervaring.

Ik wil met mijn internationale ervaring en kennis, mensen motiveren en inspireren. Mijn ervaringen in vele verschillende Food & Beverage varianten waar ik heb gewerkt en kennis heb verworven, de lokale cuisine heb omarmt en heb verwerkt in mijn gerechten.

De grote operaties waar planning voor 3100 a la carte maaltijden of 2700 zeer uitgebreide Thanksgiving diners, militaire precisie evenaarde, deze ervaringen en strategieën kan ik aanpassen hier in Nederland.

Of u nu op kort termijn, voor een korte tijd een (chef) kok zoekt of mijn 42 jaar ervaring wilt gebruiken om eventuele problemen op te lossen binnen uw bedrijf of gewoon de productie wilt stroomlijnen. Dan bent u hier op het juiste adres.

De ingrediënten die ik zoek zijn verantwoordelijkheid en afwisseling. De uitdaging aangaan, teamwork, maar ook zelfstandig. Ik heb het talent om in korte tijd mensen mee te krijgen in een cultuurverandering daarom zoek ik een job die mij uitdaagt! Als u hier ziet wat u zoekt een energieke persoon die zich honderd percent inzet. Dan kunt u hier kontakt met mij opnemen.



Description

De meest succesvolle restaurants zijn die restaurants die elke operationele detail weten dat invloed heeft op de bottom line. JM Productions kan de prestaties van een restaurant aanzienlijk verbeteren, oa. met een uitgebreide "operations assessment". Mijn van boven naar beneden proces evalueert elk aspect van het bedrijf met inbegrip van veiligheid, productiviteit, communication en food-kost. Ik houd van het Horeca wezen en zal alles doen om uw bedrijf te laten slagen.
In de keukens kan ik o.a. ingezet worden bij bedrijven, restaurants, delicatessen, catering bedrijven, overal waar voedsel is geproduceerd; met een tijdelijk gebrek aan zelfstandig werkende koks, afwezigheid van de Chef, of Souschef bij bijzondere evenementen, als demo-kok tijdens beurzen of presentaties, als gastkok in uw bedrijf bij speciale thema-avonden of voor de verzorging van kooklessen. Ook bij HACCP-problemen, aanpassing van het keukenmanagement, opzetten van nieuwe keukens, menu-management, foodstyling, productontwikkeling, kortom, ik ben ruim inzetbaar.



Restaurant advies, freelance (Chef) kok, 42 jaar internationale ervaring.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Restaurant advies, freelance (Chef) kok, 42 jaar internationale ervaring. Restaurant advies, freelance (Chef) kok, 42 jaar internation
Ik wil met mijn internationale ervaring en kennis, mensen motiveren en inspireren. Mijn ervaringen in vele verschillende Food & Beverage varianten waar ik heb gewerkt en kennis heb verworven, de lokal...

Visuele communicatie Visuele communicatie
Door fantasie en 'verbeelding' kunnen pixels elke vorm, beeld of boodschap aannemen. Met techniek en creativiteit creëren wij pixels die communiceren... Ons doel: optimale visuele communicatie....

Samenwerken Samenwerken
De Juiste mensen kennen, daar kom je verder mee!...

Triade Travel Triade Travel
Triade Travel faciliteert al haar consumenten/cliënten met de diensten/producten tot groei en ontwikkeling. Talenten en (paranormale) gaven worden manifest. Daarnaast wordt tijdens het therapeut...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap