Home / Timmerbedrijf / Timmerbedrijf Ijmuiden / Totaalonderhoudsbedrijf ijmuiden / Totaal onderhoud aan u wonning bedrijfspand ect

Totaal onderhoud aan u wonning bedrijfspand ect

Bij totaalonderhoudsbedrijf IJmuiden bent u aan het goede adres voor het bouwen / verbouwen of renoveren van uw droomhuis. Wij maken de weg er naartoe bovendien gemakkelijk en plezierig.

Wij hebben zorgvuldig opgebouwde ervaringen en kunnen u helpen bij iedere mogelijke wens als het gaat om het bouwen / verbouwen van uw huis.

Onze uitstekende reputatie en vele tevreden klanten bewijzen onze uitmuntende vakmanschap, ons aandacht voor detail, onze eerlijkheid en integriteit.De behoefte van de klant staat voor ons centraal en zijn een motivatie voor onze toewijding. Het resultaat hiervan zijn positieve referenties en terugkerende opdrachtgevers. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en passen onze werktijden aan aan de wensen van de opdrachtgever. En natuurlijk zijn wij VCA gecertificeerd.

Onze werkzaamheden bestaat uit onder andere:

- renovatie

- dakkapellen

- dakopbouw

- uitbouw

- restauratie

- dakramen (o.a. Velux),

- houtrot reparatie (gecertificeerd)

- metselwerk

- tegelwerk

- kozijnen hout/kunststof

- schilderwerk

- glaszetten

- en nog vele andereDoor nauw samen te werken met diverse vakmensen kunnen wij u het beste resultaat garanderen.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerde visies in de regio

De kracht van ervaring De kracht van ervaring
Als voormalig international PA weten wij wat het vak van een meertalige Personal Assistant inhoudt. Wij kennen alle 'ins and outs'. Vanuit die visie is PA Online - Secretaressepool opgericht. Wij b...Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap