Home / Schildersbedrijf / Schildersbedrijf Hekelingen / Cr-coatings/robsshop / Upgraden bedrijfshallen of gevels

Upgraden bedrijfshallen of gevels

De verfspuiters van CR-coatings hebben het naar hun zin als ze in een flits gekleurde bedrijfshal of warehouse opleveren wat ze in een paar dagen zo hebben opgepimt dat het er weer als nieuw uitziet. “Zo’n pand valt direct op in de omgeving”, zegt directeur Rob Karsdorp: “oudere bedrijfshallen met daken en gevels van metalen platen hebben helaas vaak een oubollige uitstraling. Ze zien er vaak grijs en somber uit, ze hebben hun oorspronkelijke kleur verloren door verkrijting en weersinvloeden, dit kan soms het verhuren van een pand tegenwerken. Wat kunnen voor een scherpe prijs het pand van een nieuwe verse kleur voorzien, omdat wij spuiten i.p.v. schilderen zijn we een stuk sneller en goedkoper.”
Het is niet alleen het nieuwe kleurtje op het pand, benadrukt Karsdorp. “Een goede coating is ook een degelijke bescherming van je pand. De metalen gevel- en dakplaten hebben dat nodig om het corroderen en krijten (dof, mat worden) tegen te gaan.”
CR-coatings is opgericht in 2010 toen heeft directeur Rob Karsdorp het autoschade herstellen achter zich gelaten en is hij zich met een klein groepje gaan richten op het

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Marcel Van Brussel
Beste Rob, Nogmaals even via een mailtje hartstikke bedankt voor je uitgebreide behandeling van mijn pick-up en de extra service die je 'van de zaak' heb geleverd. Prettig contact, goede koffie, vakwerk en 'afspraak is afspraak'. SERVICE met hoofdletters!
Geplaatst op: 20-02-2018 10:30

F.van Manen
Ik wil in mijn kantoorpand op eindhoven airport de diverse toiletten de tegels laten spuiten.
Geplaatst op: 17-01-2017 15:27

Gerelateerde visies in de regio
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap