Home / Koffie / Koffie Zeewolde / Vinnies Koffie / Vinnies Koffie

Vinnies Koffie

De tijd van het gewone bakkie is voorbij. We hebben zin in een vers gezette kop koffie en dan willen we kiezen uit verschillende soorten / herkomst / zetwijzen / smaken. We zitten dan graag in een sfeervolle omgeving en daar worden we blij van. Even rust in de hectiek van de dag.

Dit gedrag verplaatst zich langzaam maar zeker ook naar de werk- en thuissituatie, bijvoorbeeld met de aanschaf van een espresso-apparaat met een ingebouwde of losse maler. Goede kwaliteit op het werk en thuis. Cursus of workshop volgen en experimenteren: verschillende koffies proeven en ontdekken: FUN !

Hierbij komt dan nog dat er respect is voor de manier van produceren en bewerken. Eerlijke handel en goede arbeidsvoorwaarden in de producerende landen. Dit resulteert dan ook in een betere kwaliteit van de koffie op langere termijn. We worden dus gelukkig ook steeds kritischer in de aanschaf van koffie.

Vinnies Koffie vindt dit een goede zaak. Wij staan voor deze kwaliteit en wij weten dan ook alles van de koffie die wij schenken en leveren. Dit dragen wij uit naar onze relaties: een eerlijk verhaal en goede kwaliteit.

Vers gebrande koffie, met zorg gezet: smakelijk !Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Thee van mr Jones Thee van mr Jones
We verkopen en gebruiken heerlijke thee van mr Jones, veelal biologisch en fair trade. Er zijn heerlijke smaken en hebben mooie zakjes en prachtige doosjes, het oog wil ook wat!...

Kwaliteit Kwaliteit
Kwaliteit De kwaliteit van het blad staat centraal in onze missie om de meest delicate theesoorten ter wereld te verkrijgen, mengen, conserveren en serveren. Hier volgen enkele manieren waarop wij ...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap