Home / Fysiotherapie / Fysiotherapie Rotterdam / FysioSchieweg / Visie FysioHolland

Visie FysioHolland

De visie van FysioHolland gaat verder dan het alleen behandelen van klachten. FysioHolland koppelt haar behandeling aan bijvoorbeeld preventie en een gezonde leefstijl. Zo stimuleren wij de patiŽnt om de regie over zijn of haar eigen gezondheid te nemen en toekomstige klachten te beperken of te voorkomen. FysioHolland maakt mensen gezond en actief maken. Kwalitatief hoogstaande en duurzame zorg voor patiŽnten vanuit hun eigen wensen en behoeften.

FysioHolland werkt met vastomlijnde behandeltrajecten. Onze behandelingen gaan uit van de wens en behoefte van de patiŽnt. De therapeut van FysioHolland richt zich op de zorgvraag. Door deze manier van behandelen weet de patiŽnt altijd hoe de behandeling er uit ziet, welke doelen er worden bereikt en hoe lang de behandeling duurt. Duidelijkheid in aanpak en te verwachte resultaat, dat is waar we voor staan.

Actief samenwerken met (para)medische specialisaties, zoals diŽtisten, huisartsen en ziekenhuizen. Dit om voor de patiŽnt zorg te kunnen bieden van het begin tot het einde. Met name in de verschillende gezondheidscentra betekent dit een betere en efficiŽnter georganiseerde zorg.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Geef iedereen een kans Geef iedereen een kans
In deze financieel moeilijke tijden is het niet van zelf spreken om zomaar naar de fysiotherapeut te gaan voor een behandeling. Ik zorg er voor dat het ook voor de mensen die het met minder geld moete...

Spieren Spieren
Flexibiliteit is gezondheid! En daar heb je ontspannen spieren voor nodig. Daar helpen we je graag mee. ...

Samenwerken Samenwerken
De Juiste mensen kennen, daar kom je verder mee!...

Triade Travel Triade Travel
Triade Travel faciliteert al haar consumenten/cli√ęnten met de diensten/producten tot groei en ontwikkeling. Talenten en (paranormale) gaven worden manifest. Daarnaast wordt tijdens het therapeutis...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap