Home / Trainingen / Trainingen Middelburg / JanWillemWisse / Visie

Visie

Visie van Jan-Willem Wisse

Alleen FITte ondernemingen staan klaar om te excelleren in een succesvolle toekomst. Focus, Involvement en Trust, waarbij vertrouwen het cement is van de onderneming en een voorwaarde voor focus en betrokkenheid.

Missie van Jan-Willem Wisse

Het realiseren van FITte ondernemingen, teams en personen op weg naar een succesvolle toekomst. Door middel van advies, training en begeleiding van leidinggevenden en (groepen) medewerkers wordt samen gebouwd aan ondernemingen die vertrouwen hebben als fundament. Met dit fundament als basis gaan wij aan de slag met effectieve maatregelen om ondernemingen Ďfuture proofí te maken

Jan-Willem Wisse

Jan-Willem Wisse adviseert, begeleidt en traint ondernemingen, teams en personen naar een succesvolle toekomst. Zijn uitgangspunt is dat alleen met de juiste attitude van zowel leidinggevenden als medewerkers een succesvolle futureproof onderneming kan worden gewaarborgd. Leer hoe je je klanten en medewerkers kunt delighten. Met de juiste attitude behoud je de focus, neem je de verantwoordelijkheid, creŽer je een lerende organisatie waar innovaties vanzelfsprekend zijn. Kortom, dan maak je het onderscheid. Dan ben je futureproof.

Hoe het begon

Sinds oktober 1994 is hij actief als adviseur en trainer van ondernemingen. Na 3 jaar als manager bij uitzendbureau Walcheren, wat in 1993 Tence uitzendbureau werd, maakte hij de eerste stap naar zijn droom. Anderen succesvol maken. Hij ging aan de slag als docent CommerciŽle Vorming en Economisch Administratieve Vorming aan het toenmalige Delta College MBO afdeling Handel. Samen met een aantal collegaís heeft hij voor deze werkgever een succesvolle tweede geldstroom ontwikkeld. Bedrijfstrainingen. Ten behoeve van KPN Zuidwest Nederland heeft hij veel technische medewerkers van KPN geŽnthousiasmeerd, opgeleid en begeleid naar verkoopmedewerkers in de Primafoonwinkels en Businesscenter van KPN.

Het gaat ook wel eens verkeerd

In 1997 vond hij dat hij het ook wel alleen kon. Als zelfstandige kocht hij een onderneming. Dat, wat elke ondernemer ook wel eens meemaakt, overkwam ook hem. Het ging niet goed en nam na 1,5 jaar de beslissing om het bedrijf van de hand te doen. Hij stortte zich weer op wat hij toch het beste kan. Adviseren, trainen en coachen.

Ervaringen

Vanaf oktober 1999 heeft hij voor opdrachtgevers als adviseur, trainer, interim manager, sales manager en marketing manager een bijdrage geleverd aan het succes van ondernemingen. Geweldig zijn de ervaringen met het verkopen van huizen in Spanje. Het opzetten van de verkoopteams en natuurlijk het heerlijke klimaat om daar te werken.
Bijzonder ook zijn de ervaringen met bedrijven die met afval, schroot een wereldwijde handel hebben opgezet en als toeleverancier een schitterende rol spelen. Een branche waarbij creatief ondernemerschap en zeer innovatieve ontwikkelingen hebben geleid tot succes. Vraag naar deze ervaringen wanneer je Jan-Willem spreekt.
Hij trainde retail ondernemingen in heel Nederland. In zowel open- als incompany trainingen maakten veel ondernemers en verkoopmedewerk(st)ers kennis met de enorme gedrevenheid van Jan-Willem.
Jan-Willem is communicatief vaardig maar het ontbreekt hem totaal aan technisch inzicht. Toch speelde hij een rol in de stormachtige ontwikkeling van het Zeeuwse Ibuildings. Een onderneming die verantwoordelijk is voor de grootste draaiende webapplicaties in Nederland.

De laatste vijf jaar

De laatste vijf jaar voor Alpheios en Stoffels Bleijenberg. Twee dochterondernemingen van het Limburgse familiebedrijf Vebego. Bij Alpheios was hij verantwoordelijk voor de implementatie van de Performancescan. Met behulp van een aantal adviseurs speelde hij een rol in de noodzakelijke, veranderende marktpositie van Alpheios in de Nederlandse Zorgmarkt van leverancier van schoonmaakmiddelen, materialen en machines naar klantenpartner met een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de performance van facilitaire organisaties in de zorgmarkt.
Bij Stoffels Bleijenberg was hij verantwoordelijk voor de nieuwe marktpositionering van het grootste schoonmaakbedrijf in Zuidwest Nederland. Centraal stond de betrokkenheid van klanten en medewerkers bij het proces en de onderneming. Hij zette een nieuw salesteam op en professionaliseerde het salesproces in de organisatie. Daarnaast stond hij aan de wieg van een aantal projecten die Stoffels Bleijenberg hebben verankerd als klantenpartner van diverse organisaties.

En nu?

Maak kennis met mij en bespreek op welke manier wij samen een uitdagende succesvolle toekomst tegemoet gaan.Visie

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Vaardigheden Vaardigheden
Vaak zijn de managers of leidinggevende in uw bedrijf doorgegroeid naar deze functie maar missen zij de vaardigheden die daarbij horen. Gevolg is gedemotiveerd personeel en personeel dat vertrekt. Tra...

Visie Visie
Praktische handvatten voor schijnbare leerproblemen. Visueel ingestelde leerlingen, de beelddenkers helpen met hun talent. Hoogsensitieve beelddenkers in hun kracht zetten om hun talent in het dagelij...

Zelfverwezenlijking Zelfverwezenlijking
Ik zie het leven als een weg die in het teken staat van zelfverwezenlijking: een unieke weg, waarin het doel het beleven van de weg zelf is. Op deze weg kun je jezelf en anderen keer op keer beter ler...

Www.detrainingen.nl Www.detrainingen.nl
Wij geloven in ONTWIKKELING. Onze uitdaging is ontwikkeling mogelijk te maken voor iedereen, overal en op elk moment. En dat alles tegen een betaalbare prijs. ...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap