Home / Software / Software Breda / CCI Groep / Waar we voor gaan

Waar we voor gaan

Leden zijn niet meer als vanzelfsprekend verbonden aan een vereniging. Leden verwachten een professionele ledenorganisatie die mee verandert met de tijd, de nieuwe media en met hen. Leden lijken steeds meer op klanten.

Ledenorganisaties moeten daarom niet alleen informatie verstrekken, maar ook actief luisteren, vragen stellen en leden onderling verbinden en faciliteren. Online en steeds meer ook mobiele communicatie vraagt om een geÔntegreerde aanpak met het individuele lid als middelpunt.

Verschillende leden hebben verschillende behoeftes. Niet alle communicatie is voor iedereen bedoeld of door iedereen gewenst. Middels gepersonaliseerde online omgevingen en persoonlijke profielen maken wij communicatie op maat: ĎWhat you see is what you needí.

Wij zijn data-driven: data en analyse vormt de basis voor effectieve en efficiŽnte ledencommunicatie. Onze producten en diensten zorgen voor procesondersteuning, maar stellen ledenorganisaties ook in staat dit proces te optimaliseren door de vertaling van data naar kennis.

Wij willen ervoor zorgen dat complexe IT-structuren een gebruiksvriendelijke front-end omgeving hebben, waarin intuÔtief en eenvoudig gewerkt kan worden. Waarin gebruikers en ook leden prettig kunnen werken.

De keuze voor een totaaloplossing is een kritische succesfactor voor een toekomstbestendige ledenorganisatie. Systemen voor het beheren van de website (CMS), het managen van de ledenadministratie en communicatie (CRM) en de in- en externe documentenstroom (DMS) werken het best samen in een all-in-one oplossing. Kosten en rompslomp van systeemkoppelingen worden zo vermeden.

Met onze totaaloplossing streven wij samen met onze klanten naar markt- en kennisleiderschap binnen ledenorganisaties en naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

App Store voor bedrijfssoftware App Store voor bedrijfssoftware
Simpel gezegd: Wij willen de online werkplek worden van de toekomst. √Č√©n werkplek waar je overal en altijd kan werken via New Day at Work. Wij zien de toekomst van bedrijfssoftware niet alleen op pr...

Over MicroStar Over MicroStar
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van pasklare software die u in staat stelt uw administratie op orde te houden. Onze programma’s worden gebruikt in het midden- en kleinbedrijf (de programm...

Software voor de gebruiker Software voor de gebruiker
EasyProgram is altijd opzoek naar de juiste oplossing voor uw software problemen. Dit kunnen kleine aanpassingen maar ook grote aanpassingen zijn. Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel...

Slimmer samenwerken met formulieren Slimmer samenwerken met formulieren
Informatie is vaak op meerdere locaties binnen een organisatie opgeslagen. Daardoor is het lastig om correcties op de juiste wijze door te voeren. LeanForms beschikt over een ingebouwde workflow. Deze...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap