Home / Detacheringsbureau / Detacheringsbureau Den Haag / I4talent / Wat doen wij

Wat doen wij

De frisse bries van i4talent in recruitment
Passie. Gedrevenheid. Geloof in eigen kunnen. Praat tien minuten met oprichter Daniëlle Kleyheeg en gegarandeerd dat een van die drie termen terugkeert in het gesprek. Op ''dure woorden'' zul je de oprichter van i4talent niet gauw betrappen. "Ik hou niet van bla-bla." In amper zes jaar tijd heeft i4talent een plaats veroverd temidden van veel grotere, oudere bemiddelingsbureaus voor financiële en credit managment professionals.

En de ambitie is in ieder geval nog niet geblust. Met een voor de branche ongewone bravoure rolt i4talent de dienstverlening langzaam maar zeker uit over geheel Nederland. i4talent als 'challenger' van veel grotere concurrenten: het kan hard gaan in zes jaar. Nieuwe medewerkers van i4talent, en dat zijn er elke maand wel een paar, krijgen als introductie een dagje Zandvoort. De binding tussen het personeel - altijd een bottleneck in het detacheringsveld – wordt gestimuleerd door niet één groot feest per jaar, maar één per kwartaal. De filosofie van founding mother Daniëlle Kleyheeg laat zich in vier woorden samenvatten: "Wij willen anders zijn." Binnen i4talent kwamen een aantal ervaringen samen die zij in eerdere banen had opgedaan: bedrijfseconomische achtergrond, regiomanager Vedior, de consultancy, een financiële detacheerder.

Consequente bedrijfsvoering
Wat bleef hangen van die ervaringen, was dat de markt ruimte bood voor een ander concept. Het zwart-wit denken van de bureauwereld is een concept waar i4talent zich niet in kan vinden. De huidige oplossingen in recruitment volstaan niet meer in deze tijd. i4talent prefereert een comitted partnership boven het ''standaard leveren van mensen'': Een gesprek aangaan met een klant en een nauwe samenwerking aangaan. i4talent is dan ook in staat een volledig recruitmentprocess over te nemen en de klant volledig te ontzorgen. Op deze wijze wordt een klant in staat gesteld op een efficiente wijze het recruitmentproces in te richten, tegen redelijke kosten.

Het zijn de puntjes op de i van i4talent die het verschil maken. Opdrachtgevers weten zich bij i4talent verzekerd van committed partnership: hoge mate van specialisatie, brede expertise, sterke betrokkenheid. .

Kandidaten met andere prioriteiten
Het voordeel van die eerlijke aanpak is dat het ook andersom werkt. De financiële professionals die bij i4talent aankloppen zijn mensen die andere prioriteiten dan geld laten prevaleren. Het is de credit manager die weet dat hij projecten onder zijn hoede krijgt die zijn eigen ontwikkeling versnellen. Het is de financieel administrateur die weet dat een hoog salaris niet zaligmakend is, maar zich liever gedetacheerd weet bij een bedrijf met een goede teamgeest en dito sfeer. De 'triple match' die i4talent hanteert bij de plaatsing (op basis van persoonlijkheid, kennis en kunde en cultuur aan werkgeverszijde), creëert een hogere tevredenheid bij de gedetacheerden.

Overzichtelijk werkterrein
Het werkterrein is overzichtelijk: binnen het recruitment werkveld ligt het accent op Finance en Credit Management. Twee kantoren zijn er nu: Den Haag en Amsterdam. Uitdaging om een succesvol concept te exporteren naar andere kantoren is slim aangepakt. Cellen zijn klein en overzichtelijk en fungeren grotendeels autonoom: de directeur van een business unit wordt op termijn aandeelhouder. Na drie regio's is de rek er nog lang niet uit, maar een nieuw kantoor moet eerst 110% functioneren: de puntjes op de i. De no-nonsense aanpak slaat aan de sector. De gedrevenheid van medewerkers – gedetacheerd, interim of op kantoor, in een ondersteunende functie - valt op. En dat het bureau op gezette tijden ook de ingebakken ingetogenheid van concurrenten achter zich laat, legt i4talent geen windeieren.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Visie & Missie Visie & Missie
Onze missie Het is de taak van Life Recruitment om ambities te realiseren. De focus van Life Recruitment is gericht op kwaliteit, groei en rendement. Het bieden van hoogwaardige personele dienstverl...

De kracht van ervaring De kracht van ervaring
Als voormalig international PA weten wij wat het vak van een meertalige Personal Assistant inhoudt. Kennen alle 'ins and outs'. Vanuit die visie is PA Online - Secretaressepool opgericht. Wij begri...

Meinselect gaat voor kwaliteit & zekerheid! Meinselect gaat voor kwaliteit & zekerheid!
Stichting Normering Arbeid…… Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op...


Onze Visie: JS denkt vanuit haar kennis en ervaring actief mee, om waarde te creëren: op technisch, procesmatig, economisch en op veiligheidsgebied. Een toegevoegde waarde aan de werkprocess...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap