Home / Auto reparatie / Auto reparatie / Automaker.nl / Wij hadden het idee om het voor iedereen beter te maken!

Wij hadden het idee om het voor iedereen beter te maken!

Wij hadden het idee om het voor iedereen beter te maken! Automaker.nl was geboren.

Wij hoorden veel om ons heen dat autogarages duur zijn. Dat mensen niet goed worden behandeld. Dat je soms lang moet wachten op je reparatie.

Het kost mensen ook altijd veel moeite om de juiste garage te vinden. Altijd maar rondbellen en langsrijden. Om vervolgens niet altijd even goed te worden geholpen.

Dus gingen we aan tafel zitten om met een oplossing te komen. Het resultaat is Automaker.nl.

1. Particulieren kunnen nu gratis en zonder gedoe (zonder registratie) hun autoprobleem plaatsen. Binnen 30sec is uw reparatie verstuurd.

2. Garages in de regio doen allemaal en bod op uw reparatie.

3. U kunt lekker vanuit thuis vergelijken en de juiste garage voor uw reparatie kiezen. Zowel prijs als kwaliteit kiest u zelf.

En dit alles binnen 2 dagen.

Het is win-win. Want garages krijgen via Automaker.nl nieuwe klanten binnen. En particulieren hebben nu eindelijk de macht om zelf een prijs en kwaliteit te kiezen.

Wij hebben meer dan 275 geregistreerde garages. Ze zijn onafhankelijk en betaalbaar. Daarnaast zijn dit midden en kleine garages. Dus persoonlijke service en snelle afhandeling van uw probleem.

Win-win Dat is Automaker.nlReacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Nieuwe website rubriek auto tips Nieuwe website rubriek auto tips
Sinds kort biedt CHECK op zijn website een nieuwe rubriek aan; tip van de maand. Hier plaatsen wij tips m.b.t. onderhoud, reiniging, reparatie en andere autogerelateerde zaken, om u een inzicht te bie...

Tommy Tommy's garage voordelig onderhoud & apk
Bent u het ook zo zat om bij uw merkdealer behandeld te worden als een nummer, terwijl u toch elke keer de veel te hoge rekening weer netjes betaalt? Bent u het ook zo zat dat bij een telefonische...

TONN maakt duurzaam zichtbaar TONN maakt duurzaam zichtbaar
Met een uniek aanbod van ecologisch verantwoorde klimaatconcepten, voorziet TONN in duurzame verhardingsoplossingen en drainage. Voorbeelden van deze unieke concepten zijn groene parkeerplaatsen, bamb...

Professionele opleiding tot kapper Professionele opleiding tot kapper
De visie van het Creatief Kappers College is dat wanneer je een goede kapper m/v wilt/kunt zijn je de basis goed dient te beheersen. Daarom heb je onderwijs nodig van een gediplomeerd docent. Of je...
Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap