Home / Meubels Blog / Een gebruikt bureau kopen

Een gebruikt bureau kopen

Hedendaags wordt er erg veel gelet of dat een product wel milieuvriendelijk is en duurzaam. Zegt kunt u hier ook een steentje aan bijdragen wanneer u een gebruikt bureau koopt. Het is natuurlijk altijd fijner om iets nieuw te kopen om het uw eigen te maken, maar wat is het verschil? Eigenlijk bijna helemaal niks. 

De gebruikte bureaus die u koopt zijn eigenlijk bijna identiek als een nieuw bureau. Oke er kan soms een klein krasje opzitten, maar heeft u daar last van? Alle gebruikte bureaus worden nauwkeurig onderzocht en daar waar nodig is opgelapt of gerepareerd. 

Oude bureau zeker?

Nee dit zijn niet alleen oude bureaus. Het kan wel eens voorkomen dat een bedrijf een nieuwe uitstraling wil. Daarom wordt alles binnen het bedrijf vervangen. De meubels die binnen dit bedrijf stonden en nog zo goed als nieuw zijn komen bij bijvoorbeeld Officetopper terecht. En Officetopper zorgt er dan weer voor dat deze meubelen een tweede kans krijgen.

Ze worden helemaal schoongemaakt, gerepareerd en gefotografeerd voordat ze op de website komen te staan. Op de website: www.officetopper.com kunt u een keuze maken uit nieuwe en gebruikte producten. Een echte aanrader als u voor een lage prijs een goede qualiteit kantoorartikelen zoekt.

Nog meer voordelen?

Omdat u een gebruikt bureau koopt zal dit enorm in de prijs verschillen. Omdat u goedkopere producten koopt houdt u geld over voor andere producten. Zo kunt u op een goedkope manier uw kantoor zelf samenstellen.

Ook hebben ze bij Officetopper niet alleen een webshop, maar maken ze ook gebruik van een grote showroom. In deze showroom staan bijna alle producten tentoongesteld die u op de website ook kunt vinden. U kunt door even langs te komen deskundig advies krijgen bij uw keuze. Is dit toch net wat te ver? Dan kunt u ook een telefonische afspraak maken.





Een gebruikt bureau kopen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

16-10-2023 - Slaapbanken in co-working spaces bieden flexibiliteit en mul
Stel je dit voor: het is midden op de dag, je werkt hard aan een project in een bruisende co-working space, en je begint plotseling te merken dat vermoeidheid begint toe te slaan. Wat doe je dan? Het
Lees meer

14-12-2022 - 5 tips voor het kopen van luxe meubilair
1. Overweeg uw levensstijl Eén van de grootste overwegingen is hoe het luxe meubelstuk, zoals een Montel bank zal passen in uw levensstijl. Heeft u huisdieren en kinderen die het m
Lees meer

14-04-2017 - Montage service bij Meubelen-Online
Meubelen-Online heeft een goede montage service. Wanneer je moeite hebt met het monteren van je nieuwe meubelen maak dan gebruik van de montage service van Meubelen-Online.nl. Onze vakmensen komen je
Lees meer

16-03-2017 - Zitten staan en bewegen onder werktijd
Het was aanvankelijk de geldende regel in kantorenland dat werknemer op hun post moeten blijven zitten en moeten werken. Het laatste heeft je werkgever nog altijd het liefst, maar acht uur lang stilzi
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap