Home / Multimeter / Multimeter Valkenburg / Technisch Installatie Beheer bv

Technisch Installatie Beheer bv Multimeter Valkenburg


Technisch Installatie Beheer bv

Vroenhof 3
6301KD Valkenburg

Gemeente: Valkenburg Aan De Geul, Limburg

Telefoon:043-... Telefoonnummer tonen3521150 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:043 ... Faxnummer tonen- 352 17 83


Branche: Multimeter



Bedrijfsomschrijving

Technisch Installatie Beheer BV is door zijn jarenlange ervaring uw ideale gesprekspartner als het gaat om projecten op het gebied van Meet- & Regeltechniek en Gebouwautomatisering voor zowel de utiliteitsbouw, kantoorbouw en woningbouw, kortom overal waar het “klimaat” geregeld dient te worden.

Technisch Installatie Beheer bv heeft zijn specialisatie in het bewaken en beheren van de technische installaties in gebouwen. Daarnaast geven wij adviezen met betrekking tot de keuze van regelinstallaties en energie besparende oplossingen. Wij zijn tevens breed inzetbaar bij het lokaliseren van problemen met betrekking tot technische installaties niet alleen voor HVAC -installatie (verwarming – ventilatie en airconditioning), maar ook communicatie en data behoren tot ons service pakket.

Het aansturen van buiten- en/of binnenverlichting, afzuiging, slagbomen, automatische deuren, liften en dergelijke behoren tot een Gebouwen Beheer Systeem (GBS) waar wij uiteraard ruime ervaring mee hebben.

Kortom alle apparatuur welke bediend kan worden via elektrische, pneumatische of hydraulische signalen, behoren tot een Gebouwen Beheer Systeem.

Naast het beheren van installaties, speelt het bewaken van deze installaties een steeds grotere rol, denk maar eens aan een cv-ketel die op 1e kerstdag in storing valt in bijvoorbeeld een bankgebouw waar niemand aanwezig is, of een leerling die op vrijdag middag in de winter de brandweer-schakelaar uit zet. Deze storingen en geintjes kunnen leiden tot grote schades, het voorkomen hiervan is onze specialiteit. Scholen, banken, kantoorpanden, woningverenigingen, ja zelfs overheidsgebouwen en fabrieken maken gebruik van onze 24-uurs bewakings service. Zij willen een onafhankelijk bewakingssysteem, zodat zij vrij zijn in de keuze van hun installateur die de storing verhelpt.

Steeds verder gaat de techniek in het GBS gebeuren, neem de huidige techniek van web-browsers, hierdoor is het mogelijk dat de monteur van eender welke locatie dat hij zich bevind de installatie welke gekoppeld is aan het GBS kan bedienen. Tijdsbesparing speelt hierbij een belangrijke rol.

De aanschaf van een GBS of beheer pakket voor storing afhandeling is meestal geen probleem, het betreft hier een éénmalige investering, echter het up-to-date houden van het systeem vergt enige discipline. De installateur wil zich bezig houden met het installeren van installaties die “storingsvrij” functioneren en niet met allerlei software matige zaken. Mocht er dan toch een storing optreden in een installatie, dan is het zaak deze zo snle mogelijk te lokaliseren, zonder dat de klant daar veel overlast van heeft.

Voor het ontwerpen, bouwen en leveren van complete regeltechnische installaties is Technisch Installatie Beheer bv de juiste geschikte partner voor U, van klad tot Cad tekening, wij zijn er om U te ondersteunen.




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant bij technisch installatie beheer bv
Geplaatst op: 12-11-2018 18:41

3 van 5 sterren
geweldig
Geplaatst op: 05-01-2018 22:29

4 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

20 juli St.Rosamarkt! Ik ben er ook!
KOM ZONDAG 20 JULI NAAR MIJN STAND OP DE JAARLIJKSE ST.ROSAMARKT IN SIBBE!! WIL JE EENS VAN DICHTBIJ ZIEN HOE EEN CRYSTAL BODY TATTOO ERUIT ZIET?? Kom dan volgende week zondag 20 JULI naar de ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Technisch Installatie Beheer bv
Vroenhof 3
6301KD Valkenburg

T.T. Fijnmechanica BV
Daalakkerweg 24
6041BL Roermond

Equflow BV
Rijksweg 113
5941AC Velden

Hotraco Agri BV
Stationsstraat 142
5963AC Hegelsom

Arjuna
Holtmühlestraat 38
5932BC Tegelen

Stienen Bedrijfselektronika BV
Mangaanstraat 9
6031RT Nederweert

Machinefabriek Klinkers BV
Heerderdwarsstraat 44
6224LT Maastricht

Reef Mechatronica BV
Nobelweg 21
6101XB Echt

Hertek Services BV
Copernicusstraat 8
6003DE Weert

Hans Nies
Baldersstraat 3
6011SK Ell

Housmans Montfort, Café- en Zaalbedrijf B.V.
Dijk 13
6065CE Montfort

Oos Hoes
Schoolstraat 2
6127BG Grevenbicht

Burgers Techniek Service (BTS)
Diependalsweg 2
6285NG Epen

T Service
Spoorstraat 155
6591GT Gennep

Carwash Clean In 60 Meters
Breukerweg 185
6412ZK Heerlen

Neus Bouwcalculaties
Kruisbergstraat 4
6444BE Brunssum

Van De Winkel Bouwadvies BV
Rijksweg 0
6325AB Berg En Terblijt

Klein Tuente A J M
Stationsstraat 34
6365CK Schinnen



Kernwoorden

, Technisch Install

Contactgegevens van Multimeter bedrijf Technisch Installatie Beheer bv uit Valkenburg, Limburg. Bel 043-3521150. Neem contact op en Technisch Installatie Beheer bv uit Valkenburg helpt u met met uw vragen omtrent Multimeter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap