Home / Beton / Beton Drachten / Cimitec Infra & Milieu bv

Cimitec Infra & Milieu bv Beton Drachten

Cimitec Infra & Milieu bv Telefoon: 0512-580280
Nipkowlaan 12
9207JA Drachten
Fax: 0512-580288
Email:
Gemeente: Smallingerland, Friesland Site: http://www.cimitec.nl
Branche: Beton Twitter:


Bedrijfsomschrijving

Kiwa-gecertificeerde Vloeistofdichte Beton- en Elementenvloeren, Creteprint/Printbeton, Sprayprint, Rasflex

Cimitec houdt zich bezig met het aanbrengen van verschillende soorten betonverhardingen. Vloeistofdichte vloerenCimitec heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van Kiwa-gecertificeerde vloeistofdichte betonvloeren (BRL 2362), elementenvloeren (BRL 2319) en het vloeistofdicht maken van bestaande vloeren. De vloeren worden geheel onder Kiwa-procescertificaat aangelegd volgens de wettelijke geldende regelgeving. Elke vloer wordt beoordeeld conform de CUR Aanbeveling 44 en voorzien van een VVV-verklaring (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).
Gebreken worden op deskundige wijze conform geldende BRL’s en CUR-aanbeveling 65 hersteld en tevens voorzien van een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening.
De steeds strengere en uitgebreide milieu-eisen en de daaruit voortvloeiende regelgeving leiden tot een voortgaande ontwikkeling op het gebied van vloeistofdichte en chemisch resistente vloeren. Ook is Cimitec bij uitstek geschikt om een gedegen advies te geven voor het vervaardigen of herstellen van vloeren welke vloeistofdicht dienen te zijn. Creteprint/printbeton, Sprayprint en RasflexCimitec is specialist in het aanbrengen van Creteprint/printbeton. Dit is een bestratingsmethode op basis van beton, waarbij met behulp van mallen figuraties worden gemaakt in pas gestort beton waar een kleur in is geschuurd.
Creteprint blijft onkruidvrij, kan plaatselijk niet verzakken, is van duurzame kwaliteit en heeft het uiterlijk van een traditionele bestrating.

Daarnaast houdt Cimitec zich bezig met het aanbrengen van Sprayprint, een afwerksysteem voor het verfraaien van beton, asfaltoppervlakken en wanden en met het aanbrengen van Rasflex, een flexibel voegbevestigingssysteem voor o.a. sierbestrating en keien.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Kernwoorden

Bodemsanering, Fundering, Pbv-verklaring, Cur/pbv-aanbeveling 44, Printbeton, Sprayprint, Rasflex, Aannemer, Creteprint, Verharding, Vloeistofdicht, Beton, Vloeren, Cimitec, Kiwa-gecertificeerd, Vloeistofdichte, Betonvloeren, Sierbeton, Vvv, Verklaring Vloeistofdicht, Home, Page

Contactgegevens van Beton bedrijf Cimitec Infra & Milieu bv uit Drachten, Friesland. Bel 0512-580280. Neem contact op en Cimitec Infra & Milieu bv uit Drachten helpt u met met uw vragen omtrent Beton


Gerelateerde nieuws, producten en diensten

Mestsilo keuren
Wij keuren uw mestsilo, mestzak of mestbassin volgens de KIWA richtlijnen voor Mestopslagsystemen en Afdekkingen....

DB (Dubbele Breedplaat) Kelder wandelementen
DB (Dubbele Breedplaat) Kelder wandelementen Dubbele Breedplaat wanden ( holle wanden ) bestaan uit 2 fabrieksmatig evenwijdig aan elkaar geleverd in afmetingen tot 9000 mm breed of hoog. De wanddikte is van minimaal 200 mm tot 400 mm of op aa...

Microdermabrasie
Microdermabrasie

Gerelateerde blogs


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap