Home / Vrieskast / Vrieskast Hengelo / Kovu BV

Kovu BV Vrieskast Hengelo


Kovu BV

Beitelstraat 1
7556ND Hengelo

Gemeente: Hengelo, Overijssel

Telefoon:074-... Telefoonnummer tonen2558550 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Vrieskast



Bedrijfsomschrijving

Importeur en totaalleverancier van koel- en vriesapparatuur, waaronder impulskoelingen, barkoeling, koeltoonbanken, koelvitrines, wandkoelingen, schepijsvitrines, vrieskisten, koelkasten met dichte of met glazen deur, gebaksvitrines, koelwerkbanken, opzetvitrines en koelcellen / vriescellen. Daarnaast heeft Kovu een eigen Service en installatie dienst, waardoor u volledig ontzorgd wordt, van advies t/m installatie en onderhoud. etc.

KOVU is marktleider en sinds 1964 actief als importeur/leverancier van koel- en vriesapparatuur en cellen. Daarnaast heeft Kovu een eigen landelijk opererende serviceorganisatie. Vanaf 1997 maakt KOVU deel uit van de Smeva groep en opereert als een zelfstandige divisie. Vanuit onze drie verkoopkantoren in Hengelo (Nederland), Turnhout (België) en Kleve (Duitsland), worden onze klanten in de gehele Benelux en Duitsland bediend en zorgen wij o.a. voor een advies op maat, een ruim en kwalitatief zeer goed productenpakket, aflevering, installatie, opslag en service.

Onze jarenlange ervaring staat borg voor een deskundig advies van onze verkoop-medewerk(st)ers. We hebben de beschikking over meer dan 6.000 m2 opslagruimte en een ruime voorraad, waardoor we praktisch alles direct uit voorraad kunnen leveren en desgewenst ook voor tijdelijke opslag van uw gebruikte apparatuur kunnen zorgen.

"OUTSIDE IN" IN PLAATS VAN "INSIDE OUT"
Wij beseffen zeer goed dat onze denk- en handelswijze gericht moet zijn op het leveren van een toegevoegde waarde. Die toegevoegde waarde wordt niet door Kovu, maar door u bepaald. Daarom praten wij niet over Unique Selling Points maar over Unique Buying Reasons. Onze missie "denken en handelen in de vorm van outside in i.p.v. inside out" onderstreept onze flexibiliteit en ambitie tot het leveren van een herkenbare toegevoegde waarde. Middels dit tweerichtingsverkeer streven wij naar partnership en kunnen wij samen met u verder bouwen aan onze gezamenlijke ambities.


ZOWEL VOOR STEKKERKLARE ALS INTEGRALE OPLOSSINGEN
Of het nu gaat om het inrichten van een complete retail outlet, tankstation, de keuken van een instelling of in de horeca, of het leveren van speciale koelingen aan de food- of drankindustrie, Kovu biedt u een compleet pakket koel- en vriesapparatuur. Wij hebben partnerships met diverse leveranciers en koeltechnische installateurs, waardoor projecten ook turn-key opgeleverd kunnen worden. Indien gewenst kunnen wij ook voor u het gehele logistieke traject van opslag, uitleveren, plaatsen, afvullen, retourhalen, renoveren t/m opnieuw bestickeren voor u verzorgen.

Dit koeler- en vriezermanagement concept is een mogelijkheid waar al veel van onze klanten gebruik van maken. Projecten kunnen als een integrale oplossing worden aangeboden, zodat u niet ieder puzzelstukje afzonderlijk hoeft in te vullen.

SERVICE
Kovu is VCA** gecertificeerd en onze eigen serviceorganisatie met F-gassen (voorheen STEK) gecertificeerde monteurs biedt een landelijke dekking in Nederland. In Duitsland en België werken wij samen met ervaren servicepartners die eveneens een landelijke dekking bieden. Kovu garandeert op ieder tijdstip van het jaar, op iedere locatie een snelle respons en een adequate afhandeling van uw servicecalls. Onze servicedienst is 24uur per dag bereikbaar. Het uitgebreide keuzemenu t.a.v. onderhoudscontracten zorgt ervoor dat maatwerk in uw servicebehoefte gerealiseerd kan worden en uw apparatuur in topconditie blijft.

KLANTEN EN LEVERANCIERS
Onze klantenportefeuille bestaat o.a. uit ijs- food- en drankfabrikanten, fastfood ketens, interieurbouwers, horecaleveranciers, supermarkten, grootkeuken inrichters en F-gassen gecertificeerde bedrijven. Ons marktleiderschap, onze eigen testkamer en onze exclusieve importeurschappen van top fabrikanten garanderen up-to-date informatie, "groene" en energiezuinige apparatuur cq oplossingen, kwalitatieve en innovatieve producten, zekerheid en continuteit in onze dienstverlening.

Wij zijn u graag van dienst.




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Super geholpen.!!
Geplaatst op: 28-11-2018 16:07

5 van 5 sterren
Vakmannen met hoge service en een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Geplaatst op: 18-05-2018 04:12

5 van 5 sterren
Prima werk, goede service!
Geplaatst op: 02-05-2018 18:18

5 van 5 sterren
Goede service, meedenken.
Geplaatst op: 27-12-2017 13:33

4.8 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

RECYCLINGBIJDRAGE WEER INGEVOERD PER 1 JULI 2014
RECYCLINGBIJDRAGE WEER INGEVOERD PER 1 JULI Wecycle organiseert de inzameling en recycling van elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste). Wecycle zorgt in opdracht van produ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Kovu BV
Beitelstraat 1
7556ND Hengelo

L.T.L.
Mozartlaan 159
7557DN Hengelo

Schako BV
Deldenerstraat 208
7555AJ Hengelo

Handelsonderneming Hengelo h.o.H.
Binnenhavenstraat 76
7553GK Hengelo

Kalker / J.a.w
Castorweg 276
7557KS Hengelo

Coolserve BV
Asveldweg 2
7556BP Hengelo

Tyco Building Services Products BV
Kopersteden 1
7547TJ Enschede

Gram Nederland BV
Bornerbroeksestraat 147
7601BE Almelo

Brugman Radiatorenfabriek BV
Boskampstraat 26
7651AM Tubbergen

International Airconditioning
Hobbemastraat 9
8271AH Ijsselmuiden

Lassche en Keizer BV
Eektestraat 38
7575AP Oldenzaal

Sadeja
Oude Deldensestraat 47
7622LN Borne

Firma Koeltechnisch Bureau Sebel
Spoordwarsstraat 19
8271RD Ijsselmuiden

Project Service Raalte BV
Boeierstraat 1
8102HS Raalte

Unica Installatietechniek BV
Schrevenweg 2
8024HA Zwolle

Schuitemij Elektro BV
Postbus 3605
7500DP Enschede

Dutch Environment Corporation BV
Ir. Hanlostraat 18 -22
7547RD Enschede

Thermo King Transportkoeling BV
Hanzepoort 33
7575DB Oldenzaal



Kernwoorden

Kovu, , Horeca, Installaties, Koeltechniek, Kovu Nederland Koel- En Vriesapparatuur En Cellen, Service

Contactgegevens van Vrieskast bedrijf Kovu BV uit Hengelo, Overijssel. Bel 074-2558550 of email [email protected]. Neem contact op en Kovu BV uit Hengelo helpt u met met uw vragen omtrent Vrieskast

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap