Home / Reclame / Reclame Capelle Aan Den Ijssel / C & P Communicatie BV

C & P Communicatie BV Reclame Capelle Aan Den Ijssel


C & P Communicatie BV

Aert van Nesstraat 1 L
2901BH Capelle Aan Den Ijssel

Gemeente: Capelle Aan Den Ijssel, Zuid Holland

Telefoon:010-... Telefoonnummer tonen4425295 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:010-... Faxnummer tonen4427029Branche: ReclameBedrijfsomschrijving

C&P Communicatie, voor al uw communicatie vraagstukken. Van concept tot realisatie biedt ons communicatiebureau u complete oplossingen.

Crisis? Recessie?Bel nu de creatieve hulplijn!Soms gaat het in uw business even iets minder. Niets doen is dan geen optie. Ook niet als het nog wel even kan gaan duren. Het inzetten van een gerichte marketingactie zorgt ervoor dat uw business blijft doorgaan. Juist nu!

BEL NU DE CREATIEVE HULPLIJN!

C&P Communicatie maakt uw marketing- en communicatie acties tot een succes! Wij leveren u de eerste winst door gereduceerde uurtarieven te hanteren, met korting oplopend tot 30%. Uiteraard kunt u rekenen op onze bewezen kwaliteit.

Bel 010 - 442 52 95 en vraag Levien Houweling of Peter Meulendijk naar de voorwaarden. Mailen kan ook: ikdoemee@cenpcommunicatie.nl C&P Communicatie spreekt tot de verbeeldingCommunicatiebureau Capelle aan den IJssel - RotterdamVoor al uw communicatie vraagstukken kunt u bij C&P Communicatie terecht. Vanaf het concept, tekstschrijven, ontwerpen, DTP opmaak, drukwerk, website en emailnieuwsbrief biedt C&P Communicatie u complete oplossingen die tot de verbeelding spreken. Ons fullservice communicatiebureau is gevestigd in Capelle aan den IJssel. C & P is o.a. actief in de regio Rijnmond; Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en de Krimpenerwaard. Huisstijl en PrintC&P Communicatie is zeer ervaren in het ontwerpen van huisstijlen, of het nu gaat om het vernieuwen van een bestaande huisstijl of om het bedenken van een naam, logo en huisstijl voor uw startende bedrijf.

Voor ontwerp, opmaak en uitvoering van al uw drukwerk bent u bij C&P Communicatie aan het juiste adres. C&P Communicatie heeft een eigen studio waar ervaren ontwerpers er voor zorgen dat al uw drukwerk een eigen gezicht krijgt. Hierbij kunt u denk aan advertenties, magazines, personeelsadvertenties, folders, flyers, leaflets, imagobrochures, spandoeken, (roll up) banieren, nieuwsbrieven, affiches, posters, catalogus, brochures, uitnodigingen, vlaggen of personeelsbladen. Digitaal en EvenementenC&P Communicatie is op digitaal gebied volop in ontwikkeling. Zo bieden wij passende oplossingen op het gebied van webdesign, emailmarketing en online marketing.

Webdesign
Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn zo in staat om een selectie van goede content management systemen (CMS) aan te bieden zodat u zelf uw website kunt onderhouden. Daarvoor werken wij samen met betrouwbare technische partijen zodat uw website altijd eigentijds is, zowel het design als de techniek. Kijk in ons Portfolio voor websites die door C&P Communicatie zijn ontworpen!

Emailmarketing
Met ons eigen emailmarketing pakket kan C&P Communicatie emailnieuwsbrieven, nieuwsbulletins, persberichten, uitnodigingen en teasermailings vormgeven volgens uw wensen. Het verzenden van een emailing wordt op deze manier makkelijk en geheel in lijn met uw huisstijl. Wij nemen graag dit werk voor u uit handen.

Online marketing
Op het gebied van online marketing (ook wel webmarketing of e-marketing genoemd) zijn er diverse mogelijkheden om meer bezoekers naar uw website te krijgen en / of meer verkopen in uw webshop te genereren.
Het adverteren met banners op andere websites (bannering) is hiervan een voorbeeld. Uitgaande van de propositie bedenken wij eerst een banner concept waarin diverse logische stappen zijn opgenomen. Vervolgens ontwerpen wij de banner en dragen wij zorg voor de plaatsing van de banners. C&P Communicatie selecteert daarbij voor u de meest effectieve websites zodat uw bannercampagne zeer doeltreffend is.

Evenementen
Wanneer u een evenement wilt organiseren maar geen idee heeft wat er allemaal bij komt kijken kunt u dit laten doen door C&P Communicatie. Wij zijn in staat om vanuit een idee een volledig plan te ontwikkelen voor de organisatie van een evenement. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor de realisatie van dit evenement. U heeft een beeld in uw hoofd? C&P Communicatie kan dit beeld vertalen naar een concreet plan.
Ook voor u gevonden

Nieuwe Shops voor Face Signing!
Met de nieuwe shops voor Face Signing kunt u nog makkelijker uw bewegwijzeringsproducten, parkeerborden, informatiestandaards en veiligheidsspiegels bestellen ! Face Signing verzorgt bewegwijzeri...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Studio Bert van der Meeren
Meeuwensingel 36
2903TB Capelle Aan Den Ijssel

Bureau 2L
Ligusterbaan 1
2908LW Capelle Aan Den Ijssel

Deo Druk & Print
Ligusterbaan 1
2908LW Capelle Aan Den Ijssel

Vannoort Communicatie BV
Postbus 495
2900AL Capelle Aan Den Ijssel

Tol Marketing & Communicatie
Monteverdistraat 75
2901KE Capelle Aan Den Ijssel

CB Images
Floris Burgwal 117
2907PD Capelle Aan Den Ijssel

Waal Marketingcommunicatie BV
Rivium Quadrant 177
2909LC Capelle Aan Den Ijssel

Advalue Nederland BV
Rietbaan 4
2908LP Capelle Aan Den Ijssel

ADMIX. Heen en Weer BV
Schaardijk 384 -388
2909LA Capelle Aan Den Ijssel

Lemmer Media BV
Cypresbaan 16
2908LT Capelle Aan Den Ijssel

Fa. DTP Serv.- en Adv. Bur. D. Resolutie Cap
Rivium Westlaan 52
2909LD Capelle Aan Den Ijssel

De Reclame Divisie
Schaardijk 388
2909LA Capelle Aan Den Ijssel

Girasoul Mediaprodukties
Mauritsstraat 2
2902HK Capelle Aan Den Ijssel

Admix Zaken Zijn Zaken BV
Schaardijk 384 -388
2909LA Capelle Aan Den Ijssel

Freebees BV
Rivium Boulevard 301
2909LK Capelle Aan Den Ijssel

The Comm'Plete Works BV
Lahndal 10
2904CJ Capelle Aan Den Ijssel

The Letterfreak BV
Fascinatio Boulevard 1140
2909VA Capelle Aan Den Ijssel

C & P Communicatie BV
Aert van Nesstraat 1L
2901BH Capelle Aan Den IjsselKernwoorden

Rotterdam, Studio, Rijnmond, Fullservice, Evenementenbureau, Reclamebureau, Communicatiebureau, Reclame, Marketing, Communicatie, C En P Communicatie, Cnp Communicatie, Cnp, C En P, Cenp, C & P, C&p, Capelle Aan Den Ijssel, Krimpen Aan Den Ijssel, Nieuwerkerk Aan Den Ijssel, C&p Communicatie, Cpcommunicatie, Cnpcommunicatie, Cnp Communicatie, Cenp Communicatie, Cenpcommunicatie, Cenp, Cp Communicatie

Contactgegevens van Reclame bedrijf C & P Communicatie BV uit Capelle Aan Den Ijssel, Zuid Holland. Bel 010-4425295 of email l.houweling@cenpcommunicatie.nl. Neem contact op en C & P Communicatie BV uit Capelle Aan Den Ijssel helpt u met met uw vragen omtrent Reclame

Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.


Gerelateerde blogs

Goedkope manieren van promoten van je eigen bedrijf Goedkope manieren van promoten van je eigen bedrijf Promotie is voor bedrijven een ideale manier om meer naamsbekendheid op te bouwen. Vooral voor beginnende ondernemers is promotie en naamsbekendheid enorm belangrijk. Als namelijk niemand jouw bedrijf...

Manieren om naamsbekendheid te genereren voor je bedrijf Manieren om naamsbekendheid te genereren voor je bedrijf Voor een bedrijf is het voordelig als zoveel mogelijk mensen het bedrijf kennen. Er zijn allerlei manieren waarop je als bedrijf je naamsbekendheid kunt vergroten. Wij informeren je graag over enkele ...


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap