Home / Sportevenementen / Sportevenementen Ottersum / Roepaen Evenementen en Trainigen B.V.

Roepaen Evenementen en Trainigen B.V. Sportevenementen Ottersum


Roepaen Evenementen en Trainigen B.V.

Kleefseweg 9
6595NK Ottersum

Gemeente: Gennep, Limburg

Telefoon:0485... Telefoonnummer tonen-516070 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Sportevenementen



Bedrijfsomschrijving



Een unieke beleving op een unieke locatieRoepaen is de locatie en evenementenorganisatie voor een geslaagde bijeenkomst. Of u nu een belangrijke vergadering tot een goed einde wilt brengen, de neuzen dezelfde kant op wilt trainen of een spetterend personeelsfeest op uw naam wilt schrijven. In en om dit voormalige kloostercomplex zijn de mogelijkheden onbegrensd.
Naast dit grote evenementenaanbod voor bedrijven, scholen en privé personen is er op deze locatie het Cultureel Podium Roepaen thuis. Een podium dat een breed en exclusief cultuuraanbod op het programma heeft staan.

Landgoed Roepaen, een groot voormalig kloostercomplex met een zeer kleurrijk verleden en heden, heeft een prachtige landelijke ligging op een bosperceel van 5 hectare, aan de Niers in Ottersum (Noord-Limburg), vlak aan de Duitse grens.
Qua sfeer en rust mag Roepaen dan ver van de bewoonde wereld lijken te liggen, het is perfect bereikbaar.
Landgoed Roepaen ligt slechts 20 autominuten onder Nijmegen en 10 minuten van Kleef en Goch.
Sfeervolle zalen
Het monumentale pand herbergt onder meer een gezellige vergader-/huiskamer, een grote deelbare zaal, een stijlvol grand cafe, een nightclub, diverse grote workshopruimten en een imposante kapel. Elk van deze prachtige vertrekken kan het decor vormen voor uw evenement, training of vergadering. Ze zijn namelijk omgetoverd tot multifunctionele ruimtes met moderne faciliteiten, terwijl tegelijkertijd de sfeer van weleer volledig behouden is gebleven.

Tal van outdoorfaciliteiten
Ook bevinden zich verspreid over het complex verschillende themaruimtes die bij evenementen en trainingen worden gebruikt, verder alle professionele faciliteiten voor outdoortrainingen, waaronder een echt 4x4 Landrover parcours en kano.
Enorme capaciteit
Als we meerdere ruimtes inzetten, dan kunnen we binnenshuis evenementen tot meer dan 1.500 personen aan. Nog meer capaciteit nodig? Ook geen probleem. Dan plaatsen we tenten en paviljoens op het terrein.
Events van A tot en met Z
Het complex en terrein van Landgoed Roepaen lenen zich door hun unieke sfeer bij uitstek voor creatieve en actieve programma's. Om al die creativiteit en activiteit in goede banen te leiden staat er een jong, enthousiast en professioneel team van instructeurs, trainers, acteurs en cateringmedewerkers voor u klaar.
In de loop der jaren hebben we een breed en gevarieerd aanbod aan programma's ontwikkeld. We helpen u graag een keuze te maken uit deze bewezen succesnummers. Als u wilt kunnen wij er bovendien thema's in verweven die binnen uw bedrijf actueel zijn. De organisatie en uitvoering van uw training of evenement kunt u van A tot Z aan ons overlaten.
Tot slot zijn ook de overnachtingsmogelijkheden talrijk en vormen ook op dit gebied uw wensen het uitgangspunt. Hiertoe werken wij samen met verschillende hotels in de omgeving van Ottersum: van bed and breakfast tot luxehotel. Als u bepaalde onderdelen van het programma met eigen samenwerkingspartners wilt invullen, dan kan dat overigens ook. Wij staan voor alles open!

Voor bedrijven, instellingen en scholen zijn de mogelijkheden dan ook onbegrensd! Van een Mystery Adventure Night tot een compleet outdoorprogramma, Roepaen Evenementen en Trainingen vult het helemaal voor u op maat in, inclusief entertainment, drank, buffet, vervoer en overnachting!


Podiumkunsten van pop tot klassiek, van theater tot wereldmuziek, voor jong en oud.Professionele marktgerichte organisatie met oog voor detail.

Cultureel Podium Roepaen is een relatief jong podium. Sinds najaar 2004 organiseert het een breed scala aan podiumkunsten, Popmuziek, klassieke, muziek, singer songwriters, rootsmuziek, kleinkunst, toneel, wereldmuziek. Een kwalitatief sterk programma voor een brede groep van bezoekers voor de hele regio en daarbuiten. Cultureel Podium Roepaen is een aanvulling in de wijde omgeving op het meer traditionelere podiumaanbod, en heeft in korte tijd bewezen zich ook (inter)nationaal te profileren.

De optredens vinden plaats in de prachtige gerenoveerde kapel, een nachtclub-achtige kleine concertzaal, een beschutte binnenplaats of op het terras. Het onderscheidt zich nadrukkelijk van de ‘dozen’ concertzalen. Zeker de kapel, maar eigenlijk het gehele klooster complex zorgt voor een unieke ongedwongen beleving van bezoekers en artiesten.
Door deze bijzondere locatie, de intieme en vriendelijke sfeer, geven artiesten vaak aan dat Roepaen een van de meest bijzondere locaties is om te spelen.
Vaak is Roepaen ook te vinden bij tournees van groepen die bijvoorbeeld alleen in Amsterdam, Parijs, Brussel optreden.



Roepaen Evenementen en Trainingen B.V.
Tonnie Kuijpers en Chris Tangelder
Kleefseweg 9
6595 NK Ottersum
Tel.: +31-(0)485-516070
Fax: +31-(0)485-517924
www.roepaen.nl
www.cultureelpodium.nl





Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Nieuw binnen Spano plaat
Mooie strakke watervaste spano plaat Dikte: 18 mm Breedte: 61 cm Lengte: 244 cm Veer en groef rondom TG4 Veel gebruikte plaat voor wanden of vloeren. Nu heel voordelig geprijsd, zie website ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Roepaen Evenementen en Trainigen B.V.
Kleefseweg 9
6595NK Ottersum

Sport Events 4 Kidz
Strateris 10
6031PC Nederweert

Wieler-Promotie-Wessem
Maasstraat 3/A
6019BA Wessem

Edward Bekker Ski & Alpinisme
Grubbenweg 20
6343CC Klimmen

Soft en Sound
Avenue Ceramique 144E
6221KV Maastricht

Rimi Sportief Heijen
Beukenlaan 16
6598AS Heijen

Action Outdoor BV
Repenhof 48
6241DA Bunde

Event Management E. Frambach
Julianaweg 3
6265AH Sint Geertruid

Stichting Loopmee
Grijzegrubben 86
6361GN Nuth

Sportstichting Kerkrade
Ambachtsstraat 29
6461EW Kerkrade

Stichting HuGuMi
Mockveld 17
6224JM Maastricht

Stichting HoRa Run-Bike-Run
Aquamarijn 9
5912SV Venlo

Stichting Wielercomite Leeuwen
Jan Truyenstraat 66
6041BH Roermond

Stichting Triathlon Stein
Dross Maesstraat 1
6171LA Stein

Stichting Agroprom Swentibold
Molenweg Zuid 2
6129PH Urmond

Freetime Tennis Events Promotions
Teggert 4
6097DB Heel

European Balloon Company
Klinkertstraat 112
6433PB Hoensbroek

Dike Farm Paintball Games
Sevenumse Dijk 1/A
5993NK Maasbree



Kernwoorden

Concerten, Cultureel Podium, Muziek, Podium, Cultuur, Kano, Outdooractiviteiten, Feest, Landgoed, Klooster, Trainingen, Bedrijfsuitje, Evenementen, Roepaen, Ottersum, Gennep, Vergadering

Contactgegevens van Sportevenementen bedrijf Roepaen Evenementen en Trainigen B.V. uit Ottersum, Limburg. Bel 0485-516070. Neem contact op en Roepaen Evenementen en Trainigen B.V. uit Ottersum helpt u met met uw vragen omtrent Sportevenementen

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap