Home / Callcenter / Callcenter Bilthoven / Incredibel BV

Incredibel BV Callcenter Bilthoven


Incredibel BV

Rembrandtlaan 2 /B
3723BJ Bilthoven

Gemeente: De Bilt, Utrecht

Telefoon:030-... Telefoonnummer tonen2258648 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van incredibel bv uit Bilthoven helpen u graag met telesales en of call center vragen.Incredibel BV: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Bilthoven. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Bilthoven. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Incredibel BV uit Bilthoven kan u verder adviseren bel op 030-2258648 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Incredibel BV uit Bilthoven helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 030-2258648 of email


Heeft u een vraag over: telesales of zoekt u hulp met: call center. Wij van incredibel bv uit Bilthoven helpen u graag met telesales en of call center vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Goede kennis van zaken en reageren snel op vragen. Denken mee
Geplaatst op: 25-12-2018 03:26

4 van 5 sterren
Goed meegedacht met mijn wensen. Beste callcenter in Bilthoven
Geplaatst op: 12-06-2018 13:18

3 van 5 sterren
snelle keurige service
Geplaatst op: 11-05-2018 23:18

3 van 5 sterren
Vakmannen met hoge service en een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Geplaatst op: 18-03-2018 14:16

4 van 5 sterren
Top service!!
Geplaatst op: 26-02-2018 02:23

3.6 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Robotisering en Smart Industrie
Als headhunter antwoord geven op bovenstaande vraag is geen sinecure. Temeer omdat dit op de werkvloer, het Haagse Binnenhof en alles daartussenin meer dan ?hot-issues? zijn. Iedereen heeft er wel een...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Incredibel BV
Rembrandtlaan 2/B
3723BJ Bilthoven

ABC Solutions
De Kwinkelier 0
3722AR Bilthoven

Canvass Resultants Acquisitie BV
Soestdijkseweg Noord 366
3723HK Bilthoven

The Data Bakery
Vreelandseweg 21
1393PC Nigtevecht

Unamic/HCN
Stationsplein 89
3818LE Amersfoort

ContactCare BV
Piet Mondriaanplein 55
3812GZ Amersfoort

Stichting Call Center College
Darthuizerberg 68
3825BR Amersfoort

Aruba Bellhouse International
Amsterdamsestraatweg 166
3551CM Utrecht

Search & Results Telemarketing
Kaatstraat 71
3513BW Utrecht

De 5c Organisatie
Begijnekade 8
3512VV Utrecht

Back u up
Rijnesteinhof 2
3525EN Utrecht

Goed VOF Voor
Oudenoord 107
3513EL Utrecht

Cold Canvas Consultancy
Schimmelpennincklaan 18
3571BH Utrecht

Fintrex BV
Graadt van Roggenweg 334
3531AH Utrecht

Winfactor B2B Acquisitiebureau
Karel Doormanlaan 0
3572NK Utrecht

Stipt
Ravenswade 54BIS
3439LD Nieuwegein

Arvato Services Nederland B.V.
Amsterdamsestraatweg 28
1391AB Abcoude

Leads on Demand B.V.
Fultonbaan 16
3439NE NieuwegeinKernwoorden

Incredibel

Contactgegevens van Callcenter bedrijf Incredibel BV uit Bilthoven, Utrecht. Bel 030-2258648. Neem contact op en Incredibel BV uit Bilthoven helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap