Home / Foto / Foto Zevenbergen / Scanit

Scanit Foto Zevenbergen


Scanit

Doelstraat 8 C
4761CG Zevenbergen

Gemeente: Moerdijk, Noord Brabant

Telefoon:0168... Telefoonnummer tonen-707123 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja NeeTwitter: @scanitscan

Branche: FotoBedrijfsomschrijving

Digitaliseren van super8 films, dia's, foto's, negatieven, videobanden, etc.

Scanitde complete scanserviceScanit is het adres voor het scannen van dia's en negatieven, foto's, video-banden en smalfilm.

Wij scannen uw 8mm smalfilm beeld voor beeld, waardoor deze op hoge kwaliteit wordt overgezet naar DVD.

Wij digitaliseren als enige in Nederland dia's en negatieven tot een resolutie van 5400 dpi (38 megapixel) waardoor grote afdrukken mogelijk zijn.


Bij ons betaalt u geen instelkosten, opstartkosten, administratiekosten, etc.
smalfilm scannenbewaar uw super8, dubbel8, normaal8 films op DVDWe bieden ook een telecine service, zodat uw 8mm smalfilm (super 8, singel 8, dubbel 8 films) op DVD kunnen zetten.

Wij zijn trots op de door ons geleverde kwaliteit en laten deze graag aan u zien, bekijk enkele door ons gescande filmpjes , zodat u ziet wat u kunt verwachten.

Gebruikte telecine apparatuur
Graag vertellen we u wat meer over de hiervoor gebruikte techniek, aangezien er veel mogelijkheden zijn en er ook meerdere methoden worden gebruikt door de verschillende telecine diensten:

Wij gebruiken voor Nederland unieke apparatuur waarbij zorgvuldig iedere afbeelding van uw film gescand wordt. Onze scanners beschikken over een heldere (koude) LED lichtbron, waarmee uw film gelijkmatig wordt belicht, zodat geen storende "hotspot" (overbelichte vlek in het midden van het beeld) ontstaat. Uw film wordt beeld-voor-beeld gescand, dit betekend dat telkens wanneer een nieuw "frame" van uw super 8, normaal 8 of dubbel 8 film voor de CCD komt hiervan een opname, een foto, wordt gemaakt. Al deze opnamen worden volautomatisch via software tot een vloeiende film gemonteerd. Waarom uw beelden digitaliseren?Bekijk uw dia's en films gemakkelijk vanaf DVD en voorkom acheruitgang van het materiaal.Waarschijnlijk heeft u door de jaren heen een grote verzameling (oude) foto's, negatieven, dia's en 8mm films opgebouwd. U loopt het risico dat deze waardevolle herinneringen verloren gaan als ze niet goed worden bewaard. Door uw negatieven, dia's, foto's en films te digitaliseren heeft u een veilige backup van uw foto's en kunt u hiermee doen wat u gewend bent van de foto's genomen met uw digitale camera, of bekijk de foto's direct vanaf de DVD op uw televisie.

Bekijk uw dia's voortaan op uw televisie
Dia's kijken kan een leuke bezigheid zijn, maar vaak ziet men er tegen op om alles hiervoor gereed te maken, of men heeft u de benodigde apparatuur niet eens meer. Als uw dia's digitaal zijn kunt u ze simpelweg op uw computer of via de DVD speler op de TV bekijken. Speciaal voor dit doel bieden wij een 0.8 megapixel scan aan, uw foto's of dia's worden dan gescand op een kwaliteit welke voldoende is om een mooi beeld op de televisie te krijgen en kost u slechts 35 cent. Indien u meer dan 1000 scans heeft ontvangt u ook nog een korting van 15% waardoor de scans nog geen 30 cent per stuk kosten!

Smalfilms bekijken simpel vanaf DVD
Hetzelfde geldt natuurlijk voor uw 8mm films (super8, normaal8, dubbel8). Toen u tientallen jaren geleden uw opnamen maakte leek het u vast al leuk om deze beelden jaren later terug te kunnen kijken en te kunnen laten zien aan kinderen en kleinkinderen. U loopt echter het risico dat uw 8mm smalfilms verkleuren, of indien vochtig bewaard, vlekken krijgen. Bovendien is de kans groot dat de filmprojector inmiddels niet meer werkt. Aandrijfsnaren verweren na enkele jaren en maken de film projector onbruikbaar. Deze onderdelen (aandrijfriemen, lampen, etc.) zijn vaak ook nog erg moeilijk verkrijgbaar, waardoor het terug kijken van uw films een grote teleurstelling wordt. Dit is natuurlijk erg jammer van deze voor u unieke beelden, u wilt deze graag beschermen en gemakkelijk terug kunnen kijken. Laat uw super8 en andere 8 mm films door ons digitaliseren, we zetten ze voor u op DVD, zodat u er met het gemak zoals u dat tegenwoordig gewend bent, naar kunt kijken.

Bewerk uw oude foto's en films met het gemak van digitale opnamen
Misschien maakt u inmiddels digitale foto's en heeft u de voordelen hiervan al gezien, zoals het bewerken van de foto's, maar ook bijvoorbeeld het gebruiken van deze foto's op uw website, etc. Hetzelfde natuurlijk met de films, deze kunnen met behulp van de computer tot een mooi geheel worden gemonteerd. Wanneer uw films zijn gedigitaliseerd kunt u deze bewerken en monteren op uw computer zoals u dat tegenwoordig gewend bent. Indien gewenst kunnen we voor u de films volledig als ruwe, ongecomprimmeerde, avi-bestanden aanleveren, zodat u hierme kunt gaan werken zonder kwaliteitsverlies.

Voorkom verder verval van uw kostbare oude beelden, bewaar ze veilig digitaal.
Ook voor u gevonden

Avondfotografie Glow
In november 2015 start er een cursus Avondfotografie Glow. Op maandagavond 2 , 9 en 23 november 2015. Les 1: (19.50 uur aanwezig, aanvang 20.00-22.00 uur) Theorieles, waarin we de theorie behandel...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Corry Vrolijk
Burgemeester van Akenstr 14
4761AE Zevenbergen

Karin van batenburg
Galgenweg 66
4761PN Zevenbergen

Zakelijk in Beeld.nl
Hazeldonkse Zandweg 19L
4762AJ Zevenbergen

Paulussen / O A
Langenoordstraat 42
4761DN Zevenbergen

Karin van Batenburg Fotografie
Galgenweg 66
4761PN Zevenbergen

Scanit
Doelstraat 8C
4761CG Zevenbergen

Aquafoto
Noordhaven 50
4761DB Zevenbergen

Fotografie Miriam Melisse
Etersem 8
4761NE Zevenbergen

Marcel Otterspeer Fotografie
Doctor Ariënslaan 39
4761EH Zevenbergen

Scanit
Doelstraat 8C
4761CG Zevenbergen

Mourik Fotografie
Van Aerschotstraat 13
4761GE Zevenbergen

Scanit
Doelstraat 8C
4761CG Zevenbergen

Okiedokie Kinderfotografie
Juliusstraat 52
5621GE Eindhoven

Ralf Collaris
De Huipen 11
5581TR Waalre

Redbridge
Rodebrugstraat 10
5061EM Oisterwijk

Egmondcomplex-fotografie
Dr. Desainlaan 20
5062EK Oisterwijk

Hoppenbrouwers / R
Frederikstraat 2
4891XE Rijsbergen

Anka Fotografie
Donkeren Dijk 6
5473CS Heeswijk DintherKernwoorden

Filmscanner, Overzetten, Telecine, Dvd, Film, 8mm, Scanner, Scannen, Digitalisatie, Digitaliseren, Foto\'s, Foto, Dia, Dia\'s, Negatieven, Digital8, Super8, Smalfilm, Middenformaat, Grootformaat

Contactgegevens van Foto bedrijf Scanit uit Zevenbergen, Noord Brabant. Bel 0168-707123 of email info@scanit.nl. Neem contact op en Scanit uit Zevenbergen helpt u met met uw vragen omtrent Foto

Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.


Gerelateerde blogs

Het weekend van een fotograaf in Elst Het weekend van een fotograaf in Elst Dit weekend was het mijn fotoweekend als fotograaf voor de Betuwe en Dagblad de Gelderlander.   Het is altijd maar de vraag waar de opdrachten mij zullen brengen. Op vrijdagmiddag of avond krij...

Het weekend van een fotograaf in Elst Het weekend van een fotograaf in Elst Dit weekend was het mijn fotoweekend als fotograaf voor de Betuwe en Dagblad de Gelderlander.   Het is altijd maar de vraag waar de opdrachten mij zullen brengen. Op vrijdagmiddag of avond krij...


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap