Home / Brandweer / Brandweer Oud Beijerland / CFS Trading

CFS Trading Brandweer Oud Beijerland


CFS Trading

Benjamin Franklinstraat 14
3261LW Oud Beijerland

Gemeente: Oud-beijerland, Zuid Holland

Telefoon:0186... Telefoonnummer tonen699699 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:0186... Faxnummer tonen 699 702


Branche: Brandweer



Bedrijfsomschrijving

Veiligheid en brandveiligheid gaan hand in hand

Brandbestrijding bij de bronEen oplossing voor al uw brandende vragenMet het blusmiddel FirePro kunnen complete ruimten beveiligd en geblust worden maar kunnen ook, en dat is uniek, potentiele bronnen van brand beveiligd worden. Denk aan een server ruimte, een hal met gevaarlijke stoffen, een machinekamer of bijv. een technische ruimte. Het draagt het milieukeurmerk Green Label. Wat verder zo bijzonder aan FirePro is, is de mogelijkheid om er bronnen mee te beveiligen: dat noemen we bronbestrijding. Daarmee breng je, naast complete ruimten, de potentiele risico's in kaart waarmee een beginnend brandje bij de bron wordt bestreden. Als u aangeeft dat u ons bedrijf via deze website heeft gevonden, ontvangt u bij uw blusinstallatie gratis 10 FireBusters om uw pc en/of tv te beveiligen. Vraag naar de voorwaarden.

Het product is getest in tal van landen in internationaal gerenommeerde technologische instituten. In de Benelux is dit ondermeer gebeurd bij TNO, KEMA, KIWA, ECB en ANPI en in de V.S. via UL (Underwriters’ Laboratories) en ULC (Canada). Een onderneming moet veiligheid hoog in het vaandel hebben en veilig zijn voor brandWat heeft u gedaan om een beginnende brand in de kiem smoren?Hoe brandveilig is uw onderneming? Een automatische blusinstallatie met FirePro units garandeert dat u met een gerust hart brandveilig kunt ondernemen. Als ondernemer schept u binnen uw organisatie de voorwaarden waarbinnen alle medewerkers optimaal kunnen functioneren, waarbij de veiligheid voor iedereen gewaarborgd is. Daar hoort ook brandveiligheid bij. Dat blijkt wel uit de wettelijke verplichtingen waaraan bedrijven moeten voldoen. De CFS Group loopt voorop binnen de brandbeveiligingsbranche en komt regelmatig met nieuwe producten en diensten op de markt om de veiligheid voor mens en materie verder te waarborgen.

Denk hierbij aan goed opgeleide mensen die weten hoe een brandblusinstallatie werkt, aan bedrijfshulpverlening en brandpreventie. BrandbeveiligingVoor een professioneel advies bent u bij de CFS Group aan het juiste adres!Wat heeft u gedaan om een beginnende brand in de kiem smoren? Veel mensen zijn zich niet bewust van de oorzaken van brand. Daarbij komt nog dat het menselijk reukorgaan niet functioneert als men slaapt. Hierdoor kan de rook, die vrijkomt bij brand, in slechts enkele minuten leiden tot bewusteloosheid en verstikking. Denk hierbij aan brand aan boord van schepen.

Door onwetendheid, onvoorzichtigheid, onverschilligheid of verkeerd uitgevoerde onderhouds-werkzaamheden kunnen technische mankementen ontstaan. Een automatisch brandblussysteem is de enige garantie dat bij een brand direct wordt geblust en uitbreiding wordt voorkomen.

Op het gebied van brandbeveiliging heeft er de laatste jaren een revolutie plaatsgevonden. Met FirePro is een nieuwe generatie blusmiddelen geintroduceerd. Het is met FirePro namelijk mogelijk geworden om een beginnende brand zo snel mogelijk te detecteren en te blussen met een droog blusmiddel zodat er geen sprake is van schade als gevolg van bluswater. BrandpreventieCFS staat dag en nacht voor u klaarVoorkomen is beter dan genezen. Toch moet er vaak eerst wat ergs gebeuren voordat er maatregelen worden getroffen. Materiele schade is voor veel bedrijven desastreus en leidt regelmatig tot faillissementen. Denk aan het in rook opgaan van dossiers en archieven of uw server of telefooncentrale die door brand wordt getroffen. FirePro grijpt dan razendsnel in, smoort de brand in de kiem en bestrijdt die bij de bron.

CFS staat graag voor u klaar om u de juiste ondersteuning te bieden op het gebied van brandpreventie. Denk aan brandvoorschriften die zich specifiek richten op:

• het beheersen van brand en zodoende de gevolgen beperken (automatisch met FirePro)
• veilige vluchtroutes (CFS maakt ontruimingstekeningen en -plannen en doet Risico Inventarisaties & Evaluaties)
• organisatorische maatregelen ten behoeve van een optimale veiligheid van medewerkers, bezoekers, klanten en/of gasten (wij verzorgen o.a. opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening, EHBO en VCA)




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Telemarketing
Wilt u de kwaliteit van uw product of dienst verbeteren, dan kunt u het beste te rade gaan bij uw (potentiële) klanten. Door een gerichte en directe benadering van uw klanten of prospects met een...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Gemeente Oud-Beijerland Vrijwillige Brandweer
Scheepmakershaven 8
3261KN Oud Beijerland

CFS Trading
Benjamin Franklinstraat 14
3261LW Oud Beijerland

Brandweer
Aston Martinlaan 20
3261NB Oud Beijerland

Brandweer Dirksland Blusgroep Melissant
Kerkhofweg 2
3248AP Melissant

Brandweer Giessenlanden
Dorpsstraat 56
3381AG Giessenburg

Frits Wiegman Brandweer- instructies
Waterlelie 96
2804PX Gouda

Peter Tuithof
IJssellaan 99
2806TD Gouda

Begraafplaats en Crematorium IJsselhof
Goejanverwelledijk 6
2806NZ Gouda

Brandweer Gouda
Keerkring 12
2801DG Gouda

Brandweer Gouda
Keerkring 0
2801DG Gouda

Brandweer Westvoorne Korps Oostvoorne
De Ruy 5
3233AH Oostvoorne

Gemeente Albrandswaard Brandweer
Schroeder van der Kolklaan 77A
3172VJ Poortugaal

Brandweer Alphen aan den Rijn Korps Hooge Burch
Vosholstraat 1
2471AE Zwammerdam

Brandweer Bergambacht Kern Bergambacht
Badhuisstraat 2
2861XT Bergambacht

Brandweer Moerkapelle
Burgemeester Boerstraat 1
2761VP Zevenhuizen

Brandweer Brielle Kern Brielle
Krammer 2
3232HE Brielle

Brandweer 's Gravendeel
Korte Smidsweg 11
3295BC s-gravendeel

Brandweer Schoonhoven
Het Bastion 7 -9
2871EV Schoonhoven



Kernwoorden

Bedrijfshulpverlening, Brandmeldcentrale, Branddetectiesysteem, Bhv, Blusgas, Brandpreventie, Brandveiligheid, Brandbeveiliging, Blusinstallaties, Blusinstallatie, Aerosol, Brandblussystemen, Brandblussysteem, Blussystemen, Blussysteem, Branddetectie, Brandblusinstallaties, Brandblusinstallatie, Brandblussystemen, Brandblussysteem

Contactgegevens van Brandweer bedrijf CFS Trading uit Oud Beijerland, Zuid Holland. Bel 0186699699. Neem contact op en CFS Trading uit Oud Beijerland helpt u met met uw vragen omtrent Brandweer

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap