Home / Makelaar / Makelaar Hoorn / MooiHuys Makelaardij

MooiHuys Makelaardij Makelaar Hoorn


MooiHuys Makelaardij

Grote Oost 41
1621BR Hoorn

Gemeente: Hoorn, Noord Holland

Telefoon:0229... Telefoonnummer tonen-299935 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:0229... Faxnummer tonen-299855


Branche: Makelaar



Bedrijfsomschrijving

Woningen-Bedrijven-Recreatie-

MooiHuys Actie!Opening
Vrijdag 1 december: de officiele opening van MooiHuys, topmakelaars voor Hoorn en omstreken. Daag ze meteen maar uit, ervaar zelf dat ze inderdaad instaan voor het ‘mooyere’ huis, het betere kantoor, de fijnere recreatiewoning. Ten eerste zijn ze dat aan hun stand als VBO-makelaar verplicht. Maar het is vooral ook een mentaliteit: het aanbieden van alle makelaarsdiensten, maar dan een tandje beter. Ze zijn er klaar voor: met alle specialismen, met al hun enthousiasme. Ze hebben trouwens al warmgelopen, een van hun eerste opdrachtgevers was: Louis van Gaal! Nu is dat een aardig, maar nogal kritisch persoon zoals u weet. Het moet allemaal verzorgd, met een beetje lef, met een berg inzet. ‘Je doet het of je doet het niet,’ is zijn motto. De uitslag: Louis van Gaal is lyrisch over MooiHuys. Voor de eerste 25 verkoopopdrachtgevers heeft hij alvast een echte wedstrijdbal gesigneerd. Maar er zijn nog wel wat meer redenen om eens een balletje op te gooien bij MooiHuys.

MooiHuysMensen met aandacht voor MensenWaarom MooiHuys?

MooiHuys Makelaardij is aangesloten bij de VBO, de meest vooruitstrevende en actieve branche-organisatie voor makelaars die meer bieden voor een uiterst schappelijk tarief (onderzoek Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis). Inmiddels heeft de vereniging circa 1000 leden.

Wij zijn specialist in het verkopen van uw huis en hanteren daarbij een voor u belangrijk streven:

Niets aan het toeval overlaten door de ogenschijnlijk gewone dingen buitengewoon goed te doen.

Dit merkt u vooral aan optimale inzet en natuurlijk professionaliteit. Bovendien heeft u altijd de beschikking over uw eigen, persoonlijke MooiHuys Makelaar.

Kortom, MooiHuys Makelaardij biedt u een ongekende persoonlijk service. U bent van harte welkom.

Makelaardij in Hoorn, westfriesland, specialist in woningverkoop, woningaankoop, taxaties, bedrijfs onroerendgoed, recreatie woningen, buitenlands onroerendgoed, gratis waardebepaling, hypotheekadvies. MooiHuys BedrijvenMensen met aandacht voor MensenWilt u een bedrijfsobject huren of kopen om uw onderneming in te vestigen? Laat u dan voorzien van een goed, professioneel advies. Uw persoonlijke MooiHuys Bedrijfsmakelaar verdiept zich in uw wensen om u te voorzien van informatie over de juiste winkel-, bedrijfs- of opslagruimte. Wij zijn ambitieuze, gedreven ondernemers en hoogwaardig gekwalificeerde dienstverleners. Laat u goed begeleiden bij uw beslissingen: dit zal u veel zorgen, tijd en geld besparen. Of u zich wenst te vestigen als startende of reeds gevestigde ondernemer, wij kunnen u verzekeren:

Wij laten niets aan het toeval over door de gewone dingen buitengewoon goed te doen!
MooiHuys RecreatieMensen met aandacht voor MensenEen plek onder de zon!

Wie droomt er niet van een 2e huis op die heerlijke plek waar u zich volledig kunt ontspannen. De vraag naar een recreatiewoningen binnen en buiten Nederland is als belegging of voor eigen gebruik onverminderd groot. Het is al lang niet meer zo dat alleen de 55-plusser interesse heeft. De laatste jaren is het aantal dertigers die huizen kopen voor permanente of semi-permanente bewoning in opmars. De gemiddelde leeftijd is gedaald van zestig naar vijfenveertig. Onveranderd is dat de overgrote meerderheid, zo’n 75%, eigen ondernemer is of was.

MooiHuys Recreatie richt zich op de (ver)koop en (ver)huur van recreatiewoningen, chalets en appartementen in Nederland en het buitenland. Bent u op zoek naar een recreatiewoning of wilt u uw woning verkopen of verhuren? Neem dan contact met ons op of bel direct 0229 29 99 35.
Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan recreatief onroerend goed. Voor ieder budget, voor jong en minder jong.




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

WOZ-waarde bezwaar: dit moet je erover weten WOZ-waarde bezwaar: dit moet je erover weten
Ben jij bezig met het kopen van een woning? Dan ben je vast het begrip WOZ waarde tegengekomen. Belangrijk is wel om hierbij stil te staan wanneer je besluit een woning te kopen. Deze informatie kan z...
Vind de beste makelaar die bij je past Vind de beste makelaar die bij je past
Hoe vind je de beste makelaar die bij je past? Een goede makelaar vinden lijkt heel eenvoudig. Je vraagt aan je buren, familie en vrienden met wie ze de beste ervaringen hebben en wie ze aanraden. Al...

Ook voor u gevonden

IJisberg Real Estate
Verhuur/Aanhuur Verkoop/Aankoop Beheer & meer...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Olie Makelaarsgroep Hypotheken/Huizen BV
Breed 26
1621KC Hoorn

Boekweit | Olie Makelaars/Taxateurs
Breed 4
1621KB Hoorn

De Peyler Vastgoed BV
Van Dedemstraat 6
1624NN Hoorn

Zeeman Advies Groep BV
Nieuwe Steen 5
1625HV Hoorn

A.E. Onroerend Goed
Visserseiland 188
1621AA Hoorn

MooiHuys Makelaardij
Grote Oost 41
1621BR Hoorn

Boekweit Olie makelaars/taxateurs
Breed 4
1621KB Hoorn

Coffeng Vastgoed BV
Breed 36
1621KC Hoorn

Vlieg Makelaars o.g. BV
Veemarkt 19
1621JA Hoorn

De Stijl Makelaardij BV
Kleine Noord 61
1621JE Hoorn

Hoekstra en Van Eck West-Friesland BV
Veemarkt 28
1621JC Hoorn

Koeman / P H
Oosterwijzend 20
1688DA Nibbixwoud

Inproject Leisure Projects BV
Dorpsplein 38
1759GN Callantsoog

C.L.M. Kuijpers Makelaardij BV
Koningslaan 9
1075AA Amsterdam

Advbur Bedr Huisv en Comm og Mak en Tax
Sloterweg 796
1066CN Amsterdam

J. Kroese BV
Stadionweg 135/IV
1077SL Amsterdam

W. Fris Makelaardij BV
Hullenbergweg 381
1101CR Amsterdam

Makelaarskantoor Patricia van den Bosch BV
De Lairessestraat 139
1075HJ Amsterdam



Kernwoorden

Westfriesland, Hoorn, Hypotheekadvies, Woning, Mooi, Mooihuis, Huis, Onroerendgoed, Woningaankoop, Woningverkoop, Waardebepaling, Taxatie, Waardebepaling, Buitenlands, Makelaars, Hypotheken, Taxaties, Makelaardij, Taxateur, Makelaar, Makelaars, Makelaar, Hoorn, Aanbod, Woningen, Taxatie, Hypotheken, Mooi, Huys

Contactgegevens van Makelaar bedrijf MooiHuys Makelaardij uit Hoorn, Noord Holland. Bel 0229-299935. Neem contact op en MooiHuys Makelaardij uit Hoorn helpt u met met uw vragen omtrent Makelaar

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap