Home / Meubels / Meubels Hoevelaken / Leefcomfort

Leefcomfort Meubels Hoevelaken


Leefcomfort

Drs. W. van Royenstraat 1
3871AN Hoevelaken

Gemeente: Nijkerk, Gelderland

Telefoon:033-... Telefoonnummer tonen4893389 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee




Branche: Meubels



Bedrijfsomschrijving

hooglaagbedden, verpleegbedden, ziekenhuisbedden, drukpuntverlagend slapen, sta-op-fauteuils, comfort fauteuils, stoelen, relaxstoelen, zorgfauteuils,

Sta op en relax fauteuils, hooglaag bedden en matrassen.


Kom naar DE PROFESSIONALS in ergonomisch zitcomfort, drukpunt verlagend slapen, sta op fauteuils, ziekenhuis bedden, comfort fauteuils, hooglaag bedden, comfort stoelen, hoog laag bedden, relax stoelen, zorg fauteuils, verpleeg bedden, relaxfauteuils, hoog laag verpleegbedden van Belletto Volker, drukpunt verlagend en Lucht ondersteunende matrassen, Tempur matrassen, hoofdkussens, ergonomische gemakstoelen, sta op stoelen of sta op fauteuils, relaxbanken en fauteuils voor de zorgsector, dit alles vindt u bij Leefcomfort.


Kortom zitten, slapen en relaxen, dit alles bij uw professionele specialist in op maat zitten uit Hoevelaken.


Fauteuils voor de zorg. Ergonomisch van vormgeving, die u gemakkelijk kunt verplaatsen. Natuurlijk voldoet onze grote collectie zorgfauteuils aan alle gestelde eisen van de zorgsector zoals; incontinentie bestendig en brandvertragend, tevens hebben al deze fauteuils een CE certificering. Door de duwbeugel en de wielen onder de fauteuil kunt u de gebruiker gemakkelijk verplaatsen. Individuele zorg vraagt steeds meer om een economische en ergonomische aanpassingen voor de zorgverstrekker. De fauteuils kunnen ook worden uitgerust met motoren en in combinatie met bijv. een sta-op systeem kunnen de fysieke inspanningen verlicht worden. Waarom nog de gebruikers de gehele dag in een rolstoel laten zitten, nu is er de mogelijkheid om ergonomisch verantwoord comfort te bieden en zelfs voor de middag slaap kunt u deze fauteuils inzetten.


LEEFCOMFORT is uw professionele partner op het gebied van ergonomisch comfort. Op uw maat maken betekend bij ons, dat de zithoogte, zitdiepte, de rughoogte, de voetenbanklengte en (erg belangrijk) de armleggerhoogte precies op uw maat wordt gemaakt. Maar het belangrijkste is dat de rug van uw fauteuil of bank (met of zonder relax systeem) precies bij de vorm van uw rug past. Daarom is uw rug ons uitgangspunt.


Lucht ondersteunend en drukpunt verlagend slapen. Luchtcomfort de meest drukpunt verlagende matras. De lucht in de luchtkern verplaatst zich van waar uw zwaardere delen (heupen en schouders) de lucht wegdrukken naar uw holle gedeeltes (de lendenen) zodat u over uw gehele lichaam overal precies evenveel druk heeft. Hierdoor slaapt u dieper en wordt u uitgerust wakker. Ten alle tijden kunt u de druk in uw matras aanpassen. Ook leverbaar als tweepersoons uitvoering met voor ieder zijn eigen instelbare luchtkern. BETER SLAPEN BESTAAT NIET. Het matras bij rugpijn, bekken instabiliteit, reuma, pijnlijke heupen, schouder problemen, en slecht slapen. Onze "Luchtcomfort de luxe" kunt u op iedere ondergrond gebruiken. Bij gebruik op een betonen vloer kunt u van het zelfde comfort genieten als bij gebruik op de beste of duurste bedbodem.


Hoog-laag comfort bedden. Het mooiste hoog-laag bed met de meeste comfort en ook leverbaar als twee persoons uitvoering. Onze bedden zijn altijd gecertificeerd zodat u er zeker van bent dat uw thuiszorg organisatie niet weigert u te helpen omdat u niet in een officieel goedgekeurd hooglaagbed ligt.
Wij ontwerpen en produceren onze bedden geheel zelf en maken uitsluitend gebruik van de meest vooraanstaande hooglaag systemen van gerenommeerde Europese fabrikanten.
De aller grootste collectie bestaande uit allerlei uitvoeringen in hout of als boxspring vindt u in de grootste Europese showroom voor hooglaagbedden.


Volker is de fabrikant van de mooiste hoog-laag bedden. Deze bedden worden niet alleen thuis gebruikt als comfort bed, maar zijn ook volledig inzetbaar als verpleegbed. Verkrijgbaar in een groot scala aan modellen, in diverse houttinten en in alle RAL kleuren. Zo kunt u dit zeer comfortabele bed precies afstemmen op uw inrichting. Door de mogelijkheid dit bed ook als twee persoons uitvoering te verkrijgen (uitsluitend bij Leefcomfort) kunt u (in geval van een handicap bij u of uw partner) toch heerlijk samen slapen. En met een druk op de knop van de afstandsbediening kunt u eenvoudig de wielen uit de poten laten komen en zo het bed verrijden.




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Ik kan u uit ervaring dit bedrijf van harte aanbevelen, erg veel kennis, geen fratsen, zeer goede kwaliteit en echt niet duur.
Geplaatst op: 18-12-2013 17:01

3 van 5 sterren gebaseerd op 1 reviews

Gerelateerde blogs

Slaapbanken in co-working spaces bieden flexibiliteit en mul Slaapbanken in co-working spaces bieden flexibiliteit en multifunctionaliteit.
Stel je dit voor: het is midden op de dag, je werkt hard aan een project in een bruisende co-working space, en je begint plotseling te merken dat vermoeidheid begint toe te slaan. Wat doe je dan? Het ...
5 tips voor het kopen van luxe meubilair 5 tips voor het kopen van luxe meubilair
1. Overweeg uw levensstijl Eén van de grootste overwegingen is hoe het luxe meubelstuk, zoals een Montel bank zal passen in uw levensstijl. Heeft u huisdieren en kinderen die het m...

Ook voor u gevonden

20% korting
Oktober is van oudsher de woonmaand van het jaar. De dagen worden steeds korter en we zoeken steeds meer de gezelligheid binnen. En natuurlijk komen de feestdagen er al snel weer aan. Reden te meer om...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Studio De Inrichting
Stoutenburgerlaan 31
3871JA Hoevelaken

V.O.F. De Eiken Schuur
Westerdorpsstraat 93
3871AW Hoevelaken

Louis Blok Agencies B.V.
Dr. F.W. Klaarenbeeksingel 72
3871XD Hoevelaken

Wolff-Meubelen
Bernhardlaan 8
3871VL Hoevelaken

Leefcomfort
Drs. W. van Royenstraat 1
3871AN Hoevelaken

Onstein Beheer B.V.
Haarweg 3
6975AJ Tonden

The Chair Company BV
Hoevesteeg 31
6975AG Tonden

Antiek Import Van der Burgt VOF
Kelvinstraat 15
6601HH Wijchen

Salet Meubelafwerking
Korte Brouwersstraat 13/B
6658AC Beneden Leeuwen

Onstenk Meubelen BV
Wichmondseweg 2
7255KX Hengelo

Profijt Meubel Druten BV
Meubellaan 1
6651KV Druten

Firma Van Raaij
Stationsweg 337
3925CB Scherpenzeel

Maarseveen's Woninginrichting BV
Kerklaan 8
3851JV Ermelo

Mondial Projectmeubelen BV
Edisonstraat 25
4004JL Tiel

Oortgiese Interieurbouw BV
Tinbergenstraat 15
7102JK Winterswijk

Luimes en Wiggers Beheer BV
Derde Broekdijk 10/A
7122LA Aalten

Texim BV
Bezembinder 10
3861SL Nijkerk

Codes Meubelen BV Babababa
Voorstraat 3
4054MV Echteld



Leefcomfort

Kernwoorden

Relax Stoelen, Hoog Laag Bedden, Comfort Stoelen, Slapen, Hooglaag Bedden, Comfort Fauteuils, Zorgsector, Relaxbanken, Matrassen, Ziekenhuis Bedden, Stoelen, Relax, Ergonomische, Sta Op Fauteuils, Drukpuntverlagend Slapen, Verpleegbedden, Relaxfauteuils, Hoevelaken, Zorg Fauteuils, Verpleeg Bedden

Contactgegevens van Meubels bedrijf Leefcomfort uit Hoevelaken, Gelderland. Bel 033-4893389 of email [email protected]. Neem contact op en Leefcomfort uit Hoevelaken helpt u met met uw vragen omtrent Meubels

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap