Home / Begrafenisondernemer / Begrafenisondernemer Arnhem / Kimi'mila

Kimi'mila Begrafenisondernemer Arnhem


Kimi'mila

Overveenstraat 7
6843AB Arnhem

Gemeente: Arnhem, Gelderland

Telefoon:06-2... Telefoonnummer tonen2109485 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee


Branche: BegrafenisondernemerBedrijfsomschrijving

Rouwplechtigheden bij uitvaarten, rouwbegeleiding, uitgever van bijzondere boeken

Kimimila, rituelenbureau & bijzondere uitgeverijRouwplechtighedenKimi'mila is het bedrijf van dr. Angela Stoof (1974), psychologe en ritueelbegeleidster.

Kimi’mila verzorgt rouwplechtigheden bij uitvaarten. Het afscheid in de aula, in de kerk, op de (natuur)begraafplaats of een andere speciale plek wordt op een natuurlijke wijze opgebouwd uit bijzondere teksten, gedichten en afscheidsrituelen.
Afscheidsrituelen zijn symbolische, vaak heel eenvoudige handelingen die een uitvaart bezieling geven, die het een hart geven. Afscheidsrituelen geven ten diepste uitdrukking aan wie de overledene was, aan de manier waarop de overledene wordt meegedragen in de harten van degenen die achterblijven, en aan de reis die de overledene gaat maken.

Kimi’mila richt zich in het bijzonder op mensen die een gewijde sfeer en bezieling zoeken, maar geen traditionele kerkelijke uitvaart willen. RouwbegeleidingKimi’mila geeft begeleiding aan mensen die ondersteuning zoeken bij het rouwproces. Familie en vrienden kunnen veel steun bieden, maar uiteindelijk is een rouwproces een weg die je alleen moet gaan. En dat is zwaar, soms meer dan je denkt te kunnen verdragen.

In een periode van rouw kunnen rituelen steun bieden. Rituelen helpen je om je emoties te uiten, om jezelf niet te verliezen in je verdriet, om te leren omgaan met bijzondere dagen zoals de verjaardag van je dierbare, en om iets concreets te doen, zodat je je minder machteloos voelt. Rituelen helpen ook om de overgang te maken naar het moment waarop je weer voorzichtig in het leven gaat staan, en weer gaat investeren in de wereld om je heen - en in jezelf. Bijzondere boekenKimi’mila geeft boeken uit die zijn bedoeld als ‘brood voor onderweg’. Het zijn boeken om bij te lachen en te huilen, om troost en herkenning in te vinden. Het zijn boeken over de dingen waar we in het leven tegenaan lopen, over die gebeurtenissen die maken dat je wordt teruggeworpen op jezelf, waarbij je in jezelf op zoek moet gaan naar antwoorden. Het zijn boeken over dingen die er toe doen, zonder de humor uit het oog te verliezen, en met beide benen op de grond.

Boeken van Kimi’mila worden gekenmerkt door eenvoud, een hoge kwaliteit in de afwerking en een zo milieuvriendelijk mogelijke productiewijze. Kimi’mila besteedt tevens een klein deel van de opbrengst van de uitgegeven boeken aan goede doelen.

Ook voor u gevonden

Regio Gelderland
Op dit moment lanceert menra haar visie uitvaart inspiratie in de regio Gelderland...

Catering
Catering Een breed assortiment van diverse verse broodjes en sandwiches van sober tot eclusief tot zeer sprankelend. in het uc of op locatie geleverd en / of geserveerd....

Uitvaart vormgeving
Uitvaart vormgeving Aanspreekpunt voor de persoonlijke invulling van het afscheid. De vormgever ondersteunt uitvaartverzorger en nabestaande bij: Aanemen wensen mbt aankleding en uitvoering Bestellen en begroten...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Van Kampen Uitvaartzorg VOF
Kwelkade 47
4001RL Tiel

Individualis Verzekeringen BV
Spoorstraat 7
6953BW Dieren

Funeris BV
Oude Rijksstraatweg 4/A
7391MD Twello

TUMULUS uitvaartverzorging
Langestraat 52
6851AS Huissen

Kramer Uitvaartverzorging
Hamersestraat 23
6931EV Westervoort

Uitvaartverzorging Patrimonium B.V.
Meipoortstraat 74
6981DL Doesburg

John Christ Uitvaartverzorging
Roodhekkenpas 61
6651CZ Druten

Begrafenisonderneming M. van Leusden
Waalkant 5
4051EJ Ochten

Uitvaartverzorging Haagen
Koeleplekstraat 28
6942CZ Didam

Van Bruchem Uitvaartverzorging
Voetakker 13
5301ZS Zaltbommel

Monuta Uitvaartverzorging N.V.
Eimerssingel-West 7
6832EW Arnhem

H. de Bruin Uitvaartservice
Morel 17
6708LX Wageningen

Ritueelbegeleiding bij afscheid Cobi Lammers
Groenendaal 12
4003EL Tiel

Uitvaartverzorging Jan Wessels
Elckerlycweg 3
6602HJ Wijchen

E Vita Uitvaartverzorging
Van Pallandtstraat 19
3882BK Putten

Uitvaartverzorging Henk van Vemde
Schotakker 5
8162JC Epe

Hoefakker Uitvaartzorg
Groevenbekerhout 1
3845EK Harderwijk

Hakkenberg Uitvaartverzorging
Van Gerrevinkstraat 3
8191AK WapenveldKernwoorden

Kimimila, Plechtigheid, Rituelenbureau, Boeken, Uitgeverij, Bijzonder, Rouwverwerking, Sterven, Overlijden, Rouwbegeleiding, Afscheid, Angela Stoof, Arnhem, Gelderland, Rouw, Rituelen, Uitvaart

Contactgegevens van Begrafenisondernemer bedrijf Kimi'mila uit Arnhem, Gelderland. Bel 06-22109485. Neem contact op en Kimi'mila uit Arnhem helpt u met met uw vragen omtrent Begrafenisondernemer

Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.


Gerelateerde blogs


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap