Home / Huishoudelijke apparaten / Huishoudelijke apparaten Waalwijk / EuroCave Nederland

EuroCave Nederland Huishoudelijke apparaten Waalwijk


EuroCave Nederland

Prof. Eykmanweg 5
5144ND Waalwijk

Gemeente: Waalwijk, Noord Brabant

Telefoon:0416... Telefoonnummer tonen-344400 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:0416... Faxnummer tonen-344227


Branche: Huishoudelijke apparaten



Bedrijfsomschrijving

Wereldmarktleider in wijnklimaatkasten, wijnkoelkasten, wijnbewaarkasten, wijnrekken, wijnkelders, wijnkoelers en wijnaccessoires.

EuroCave wijnklimaatkastenWereldmarktleider sinds 1976U heeft geen kelder, maar wilt toch uw wijnen perfect op temperatuur houden? Dan is een wijnklimaatkast van EuroCave het systeem voor u. Deze kasten zijn namelijk speciaal ontworpen om de ideale bewaaromstandigheden van de beste natuurlijke wijnkelders te evenaren, zodat u uw wijn optimaal kunt laten rijpen.

U wilt liever een grote hoeveelheid verschillende winen op de ideale serveertemperatuur? Ook dan biedt EuroCave uitkomst met onze wijnserveerkasten.

Niet voor niets zijn de wijnklimaatkasten van EuroCave wereldwijd de meest gebruikte en worden ze aanbevolen door topsommeliers en wijnkenners. EuroCave wijnkelderinrichtingMaak van iedere ruimte een ideale wijnkelder.Het inrichten van een wijnkelder is een kunst op zich. Het valt nog niet mee om de perfecte balans tussen praktisch inrichten en sfeervol inrichten te vinden. Daarom heeft EuroCave dat voor u gedaan. Onze systemen bestaan allemaal uit aparte modules, waardoor ieder wijnrek kan worden opgebouwd zoals u het wilt.

Naast de inrichting dient u ook rekening te houden met allerlei omstandigheden zoals een constante temperatuur, een hoge luchtvochtigheidsgraad en een permanente luchtcirculatie. Uiteraard heerst in de natuurlijke wijnkelders van Frankrijk een ideaal bewaarklimaat, maar dergelijke kelders zijn in Nederland schaars. Om uw toch de mogelijkheid te bieden uw eigen kelder in te richten, heeft EuroCave een geheel nieuwe serie vooruitstrevende wijnklimaatregelaars ontwikkeld. Of u nu een kelder, garage of gangkast heeft, dankzij deze systemen kunt u in alle omstandigheden het perfecte kelderklimaat creëren. Vin au Verre wijnserveersysteemDe ideale wijnervaring voor uw klanten.Wijn serveren is een prachtige bezigheid, maar zelden eenvoudig. Zelfs de meest ervaren sommeliers zullen regelmatig te maken krijgen met zaken die het serveren zoals het hoort bemoeilijken. EuroCave heeft dankzij ruim dertig jaar ervaring als specialist op het gebied van wijn serveren een uniek inzicht in de behoeften van de hedendaagse wijnprofessional, en heeft deze dan ook ter harte genomen bij de ontwikkeling van ons nieuwste serveersysteem: de Vin au Verre.

De Vin au Verre is speciaal ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van de moderne wijnprofessional die zijn of haar klanten een unieke wijnervaring wil bieden. De Vin au Verre maakt het nu mogelijk om wijnen per glas te serveren, zodat uw klanten bij ieder gerecht een passende wijn kunnen nemen. Daarnaast voorkomt het ingenieuze systeem oxidatie van de wijn, waardoor u aangebroken flessen tot wel drie weken kunt bewaren. Al met al een systeem wat geen enkele wijnprofessional mag missen.




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Online een wasmachine aanschaffen, waar moet u op letten? Online een wasmachine aanschaffen, waar moet u op letten?
Een wasmachine is onmisbaar binnen uw huishouden. Niet alleen voor uw eigen was, maar ook voor alle vieze broeken van uw kinderen, de sportkleding van uw man, enzovoorts. Het zou erg veel tijd kosten ...

Ook voor u gevonden

WRM Bergen op Zoom, Witgoed reparatie
WRM Bergen op Zoom voor betaalbare witgoed reparatie aan uw wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast, vriezer, oven , inductie of keramische kookplaat, magnetron etc. WRM Bergen op Zoom bestaat uit...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Dibo Carwash BV
Schutweg 25
5145NP Waalwijk

Zonnecentrum Sentjens
Grotestraat 207
5141JS Waalwijk

Van Drongelen BV
Grotestraat 226
5141HE Waalwijk

Magnetron Centrum Waalwijk BV
Zijlweg 11
5145NR Waalwijk

EuroCave Nederland
Prof. Eykmanweg 5
5144ND Waalwijk

De Wasmachinespecialist
Tongelresestraat 433 -435
5641AV Eindhoven

VOF Electrotechnisch Installatiebedrijf Van Beurden
Ferdinand Bolstraat 2
5753BL Deurne

Elek Trends Nederland VOF
Bolstrastraat 8
4251LK Werkendam

Haagtechno BV
Europalaan 30
5232BC Den Bosch

Zonnewinkel Desire Camp
Hinthamerstraat 110
5211MT Den Bosch

Adm Geldrop BV
Eindhovenseweg 90/A
5661NB Geldrop

VOF Jansen
Hoofdstraat 33
5481AA Schijndel

Tropical Diessen BV
Sprenkeleind 16 -18
5087LD Diessen

Wasko Gilze BV
Aalstraat 60
5126CP Gilze

A.O. Smith Water Products Company BV
De Run 5305
5503LW Veldhoven

Jeuken Video-Hifi-Witgoed Centrum
Prins Bernhardstraat 17
5721GA Asten

Van Geel
Kapelstraat 3
5591HC Heeze

VOF Bosch-van Erp
Kerkstraat 7
5386AC Geffen



Kernwoorden

Humidor, Wijnaccessoires, Wijnserveersysteem, Wijnkoeler, Wijnkoelers, Wijnkelders, Wijnkelder, Wijnrek, Wijnrekken, Wijnserveerkast, Wijnserveerkasten, Wijnbewaarkast, Wijnbewaarkasten, Wijnkast, Wijnkasten, Wijnklimaatkast, Wijnklimaatkasten, Wijnkoelkast, Wijnkoelkasten, Humidors, Wijnkasten, Wijnrekken, Wijnkelder Koeling, Wijnklimaatkasten, Wijnkoelkasten, Wijnkoelers, Wijnkelder Inrichten, Wijn Bewaren, Wijn Serveren

Contactgegevens van Huishoudelijke apparaten bedrijf EuroCave Nederland uit Waalwijk, Noord Brabant. Bel 0416-344400. Neem contact op en EuroCave Nederland uit Waalwijk helpt u met met uw vragen omtrent Huishoudelijke apparaten

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap