Home / Afvalverwerking / Afvalverwerking Bodegraven / WiKa Trade International B.V.

WiKa Trade International B.V. Afvalverwerking Bodegraven


WiKa Trade International B.V.

Portugalweg 4
2411PR Bodegraven

Gemeente: Bodegraven-Reeuwijk, Zuid Holland

Telefoon:0172... Telefoonnummer tonen636688 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:0172... Faxnummer tonen 63 66 80


Branche: Afvalverwerking



Bedrijfsomschrijving

Afvoer overtollige ict apparatuur onder VROM regelgeving.

Bedrijfs gevoeligeinformatie.WiKa Trade International BV zorgt middels een gecontroleerd bedrijfsproces voor een volledige verwijdering van alle bedrijfsgevoelige informatie die zich mogelijk nog op de data dragers van de aangeboden apparatuur bevind namelijk op servers, systemen, notebooks, back-up tapes en los aangeleverde harddisks.
Deze software is ontwikkeld door, en in eigendom van de fa. Blancco te Finland.
Aangeleverde apparatuur welke is gewiped met gebruik van deze data-cleaner word voorzien ten allen tijde van een clean disk statement. Dit houd in dat data erasure bij gebruik van de Blancco software 100% wordt gegarandeerd.
Deze software welke WiKa Trade International BV gebruikt is door o.a. de Nederlandse Defensie, Ministerie van Binnenlandszaken en zelfs de Departement Of Defence te USA geautoriseerd en goedgekeurd. Hiermee zijn bedrijven die Sockscompliance moeten werken ook gezekerd van een geregistreerde afvoer.
www.blancco.com
IntroductieAfvoer en Blancco data verwijdering overtollige ICT apparatuurWiKa Trade International B.V. houdt zich sinds 2000 bezig met recyclen van, en groothandel in gebruikte en overtollige ICT en ICT gerelateerde apparatuur.

U vind hier tevens de informatie t.a.v. VROM eisen en richtlijnen waar het bedrijfsleven zich dient te houden als het gaat om overtollige en afgedankte computer apparatuur.

Milieu vriendelijk en geregistreerd verwerken van overtollige- en afgedankte computerapparatuur is een steeds belangrijker issue. Hieronder kunt u de belangrijkste punten hiervan, hoe WiKa Trade International BV hiermee omgaat, beknopt terugvinden.
VerwerkingMilieu eisen en normen:
WiKa Trade International BV wordt in Nederland mbt waste management op computer apparatuur en de daartoe behorende componenten gecontroleerd door het Ministerie van VROM. De Officiele richtlijn 2002/96/EU van het Europees Parlement betreffende Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur, AEEA, ook beter bekend als de Europeesche richtlijnen WEEE voldoet WiKa Trade International BV aan deze richtlijn.
WiKa Trade International is VIHB gecertificeerd onder nummer ZH509123VIXX. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de volgende URL: http://www.vrom.nl/pagina.html?id=7107#besluitregeling
Inventarisatie en registratieWiKa Trade International BV verwerkt op commerciële basis overtollige en afgedankte computer apparatuur uit het bedrijfsleven, overheden, bank instellingen en andere MKB bedrijven.

Registratie & rapportage:
WiKa Trade International BV levert de klant een duidelijke en overzichtelijke registratie en rapportage van de door de klant aangeboden overtollige of afgedankte computer apparatuur. Middels deze rapportage kunnen de volgende instanties: VROM, de KVK en de douane controleren of deze afvoerstroom van overtollige computer apparatuur volgens de regels en richtlijnen zijn verwerkt en voor hergebruik kunnen en/of mogen worden ingezet. Dit alles om afvoer en zgn. dump/ storten van niet werkende apparatuur tegen te gaan.

Recycling:
WiKa Trade International BV werkt met een gerenommeerde bedrijf die de niet meer werkende computer apparatuur volgens de laatste strenge milieueisen recyclen of verder verwerken.





Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Titel: De toekomst van bedrijfswagens: Elektrificatie of fin
Als eigenaar van een lekdetectiebedrijf weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om mobiel te zijn. Mijn diesel bestelwagen is mijn trouwe metgezel geweest tijdens vele ritten door steden op zoek ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Asbest Centraal
Duitslandweg 2B
2411NT Bodegraven

WiKa Trade International B.V.
Portugalweg 4
2411PR Bodegraven

Battrex Batterij Service BV
Schieweg 15/B
2627AN Delft

DRSH Zuiveringsslib NV
Moldiepweg 7
3313LN Dordrecht

Uitenhage Verhuur BV
Naaldwijkseweg 2
2291PA Wateringen

NV Milieuservices AVR-Capelle aan den IJssel
Stormsweg 11
2921LZ Krimpen Aan Den Ijssel

Jannes Vos BV
Steekterweg 65 -67
2407BE Alphen Aan Den Rijn

Jansen en Jansen Milieudienst BV
Kromme Gat 15
3372DH Hardinxveld Giessendam

A.T. Metaal
Kromhout 7
3311RE Dordrecht

Spelt Recycling & Containerverhuur BV
Blokland 40
2441GG Nieuwveen

Services Milgro BV
Vareseweg 37
3047AT Rotterdam

Techno Invent BV
Donker Duyvisweg 45
3316BL Dordrecht

Milieuservice Holland West BV
Keenstraat 10 -18
3044CD Rotterdam

De Vos Recycling
Oude Sluis 9
3111PK Schiedam

Transport Sanering Milieu (TSM) BV
Nieuwe Waterwegstraat 23
3115HE Schiedam

Sita Recycling Services BV
Schieweg 60
2627AN Delft

AVR-Bedrijfsafval BV
Plutostraat 1
2516AL Den Haag

Omega Containertransport Den Haag BV
Waldorpstraat 95
2521CE Den Haag



Kernwoorden

Blancco, Used, Afgedankte, Recyclen, Introductie, Vihb, Doelstelling, Eisen, Informatie, Verwijdering, Data, Millieu, Afval, Computer, Sociale, Gebruikte

Contactgegevens van Afvalverwerking bedrijf WiKa Trade International B.V. uit Bodegraven, Zuid Holland. Bel 0172636688. Neem contact op en WiKa Trade International B.V. uit Bodegraven helpt u met met uw vragen omtrent Afvalverwerking

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap