Home / Assurantietussenpersoon / Assurantietussenpersoon Hardenberg / Vrieling Adviesgroep

Vrieling Adviesgroep Assurantietussenpersoon Hardenberg


Vrieling Adviesgroep

Postbus 5
7770AK Hardenberg

Gemeente: Hardenberg, Overijssel

Telefoon:0523... Telefoonnummer tonen282726 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:0523... Faxnummer tonen282716


Branche: AssurantietussenpersoonBedrijfsomschrijving

Verzekeringen, makelaardij, hypotheken en pensioenen. met vestigingen in dedemsvaart en hardenberg.

Vrieling AdviesgroepBij Vrieling Adviesgroep draait alles om mensen. En om de zekerheid, die mensen zoeken.Vrieling Adviesgroep is een brede financiële aanbieder en heeft twee vestigingen, in Dedemsvaart en Hardenberg. Het bedrijf bestaat uit een aantal gespecialiseerde bedrijfsonderdelen:

Vrieling Assurantien is een begrip in een grotere regio. Wij zijn volstrekt onafhankelijk en kunnen de verzekeringen van onze klanten onderbrengen bij minimaal 80 verzekeringsmaatschappijen. Het belang van de klant is daarbij bepalend. Dit betekent optimale onafhankelijkheid en een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

Vrieling Makelaardij is vooral werkzaam in Gemeente Hardenberg en een strook daarbuiten. Dit gebied kennen wij als geen ander en van die kennis kunnen onze klanten profiteren. In dit gebied heeft Vrieling Makelaardij twee vestigingen.

Vrieling Hypotheken is een zelfstandig bedrijfsonderdeel van Vrieling Adviesgroep. Onze hypotheekadviseurs geven een marktbreed advies. Dit betekent dat wij gebruik kunnen maken van de aanbiedingen van alle hypotheekverstrekkers. Uiteraard selecteren wij voor onze relaties het meest aantrekkelijke aanbod.

Vrieling Pensioenadviseurs is deskundig in pensioenadvisering op zowel provisie als declaratiebasis. Wij zijn daarbij gericht op het aanvullende pensioen van de particulier, het pensioen van de DGA en op de collectieve pensioenregelingen van bedrijven.

Vrieling Employment Benefits houdt zich bezig met advisering en dienstverlening die betrekking heeft op de verhouding werkgever-werknemer. Bij deze dienstverlening aan de werkgever verlossen wij hem van veel administratieve rompslomp en adviseren wij over gunstige personeelsregelingen en -aanbiedingen.

Assuon is het assuradeurenbedrijf van Vrieling. Het bedrijf treedt op als gevolmachtigde van een aantal solide verzekeraars. Deze volmachten stellen ons in staat om meer service te bieden aan onze klanten. Assuon heeft samen met verzekeraars enige verzekeringspakketten ontwikkeld: Het Particuliere ZekerheidsPakket, Het Agrarisch ZekerheidsPakket, het Bedrijven ZekerheidsPakket en het Kampeerauto ZekerheidsPakket. Deze verzekeringspakketten onderscheiden zich door een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Ook andere intermediairs kunnen gebruik maken van deze paketten.

Aveco is een onderdeel van Vrieling Adviesgroep dat gespecialiseerd is in recreatieverzekeringen, met name kampeerauto's en caravans. Aveco heeft samen met Assuon verzekeringen ontwikkeld die gericht zijn op de recreatiemarkt en is daarin succesvol. Aveco is voor kampeerautoverzekeringen landelijk marktleider.

Invema is aangesloten bij Vrieling Adviesgroep. Het is een organisatie, opgericht met als doel het assurantie-intermediar te ondersteunen bij administratieve verwerking en advisering van collectieve inkomensverzekeringen. Met name ziekengeldverzekeringen en WAO/WIA-aanvullingen komen hiervoor in aanmerking, maar voor de toekomst uiteraard ook de nieuwe WIA-verzekeringen.

SNS Regio Bank (onderdeel SNS groep) is de bank van Vrieling Adviesgroep. Bij deze bank staat service voorop. U bent hier als bankrelatie nog welkom aan de balie. U kunt bij de Regiobank net als bij elke bank betalen, sparen en beleggen zowel via het loket als via internet bankieren via www.snsregiobank.nl.

Alle onderdelen van Vrieling Adviesgroep hebben een kenmerk gemeen. Dat is de aandacht voor de klant. De klant staat bij alles wat we doen centraal. Dat was in 1949, het jaar dat ons kantoor is gestart, reeds het geval. En dat is altijd zo gebleven.
Ook voor u gevonden

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Een AOV die 1 op de 2 ondernemers niet heeft. Veelal omdat de premie te duur is of uitsluitingen op grond van gezondheid. Wij hebben voor u het beste alternatief ËEN MAANDLASTENBESCHERMER waarbij u m...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Vrieling Assurantien Hardenberg BV
Rheezerweg 44
7771TG Hardenberg

Wavin Assurantie B.V.
Bruchterweg 88
7772BJ Hardenberg

L.A. Couprie Assurantien- Pensioen Adviesburo
Baalder-Esch 165
7772JT Hardenberg

Huberts & Burggraaf Assurantiën BV
Jupiterplein 3
7771XT Hardenberg

Stichting HypotheekCompanyHardenberg
Europaweg 0
7772BN Hardenberg

Vechtdal IJsselland Assuradeuren B.V.
Stelling 12
7773ND Hardenberg

Vrieling Adviesgroep
Postbus 5
7770AK Hardenberg

Dommerholt & Ten Brinke BV
Stelling 12
7773ND Hardenberg

Financieel Adviesbureau Fennema
Zilverdistel 5
7772NW Hardenberg

Assurantiekantoor Van der Walle BV
Kornputsingel 46
8331JV Steenwijk

Buisman Assurantiën
Wijhendaalseweg 1
8131DJ Wijhe

Assurantieadviesbureau en Administratiekantoor Jégé
Ninaberlaan 0
7447AB Hellendoorn

Tromop-Woertman Assurantien BV
Oranjestraat 7
7451CA Holten

Boks-Oolbekkink Assurantien BV
Dorpsstraat 63
7451BS Holten

Bolk Assurantiën B.V.
Legtenbergerstraat 8
7595XB Weerselo

Assurantiekantoor Davina
Richterstraat 38
7582BX Losser

Veurink Boerrigter en Partners
Willibrordlaan 47
7581DS Losser

Veldpape Assurantien CV
Keizerstraat 20
7411HH DeventerKernwoorden

Verzekeringspakketten, Zekerheid, Invema, Assuon, Regiobank, Advies, Pensioen, Makelaardij, Hypotheken, Aveco, Verzekeringen, Hardenberg, Adviesgroep, Vrieling, Assurantien, Verzekeringen, Makelaardij, Makelaar, Huizenverkoop, Hypotheken, Dedemsvaart, Hardenberg, Pensioenen, Aveco

Contactgegevens van Assurantietussenpersoon bedrijf Vrieling Adviesgroep uit Hardenberg, Overijssel. Bel 0523282726. Neem contact op en Vrieling Adviesgroep uit Hardenberg helpt u met met uw vragen omtrent Assurantietussenpersoon

Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.


Gerelateerde blogs


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap