Home / Dansschool / Dansschool Haarlem / SalsaMotion

SalsaMotion Dansschool Haarlem


SalsaMotion

Zijlvest 1 E
2011VB Haarlem

Gemeente: Haarlem, Noord Holland

Telefoon:0235... Telefoonnummer tonen518152 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee


Branche: DansschoolBedrijfsomschrijving

Salsa dansschool salsa workshops salsa feesten in Haarlem

Holland Salsa Congress (Amsterdam - Haarlem)Het eerste en oudste Salsa congress van EuropaIn laatste weekend van oktober is in het centrum van Haarlem het jaarlijkse Haarlem Salsa Festival.
Dit wordt georganiseerd door Stichting Alma Latina en Salsa danssschool SalsaMotion.
Op dit festival zijn topdansers van over de hele wereld aanwezig om salsa workshops te geven. Verder zijn er internationale DJs om de salsa muziek te verzorgen waarop tot laat in de nacht gedanst kan worden.
De traditie van jaarlijkse Salsafestivals is reeds in 1998 gestart en na de overname van de dansschool Club Asi uit Haarlem door Tonka en André, is deze traditie voortgezet. In dit vijfde jaar dat het Haarlem Salsa Dance festival wordt georganiseerd door Salsamotion Club Asi, worden alle workshops van het festival in de prachtige Philharmonie in Haarlem gehouden.
In de avond en nacht is er een voor iedereen toegankelijke salsaparty met topDJ's uit binnen- en buitenland. Het betreft hier een engelstalig gesproken en rookvrij evenement. Salsa Motion HaarlemSalsadansen in Haarlem en ZandvoortSalsadansschool Salsa Motion Club Asi Haarlem verzorgt cursussen Salsa dansen in Haarlem en Zandvoort van beginners tot vergevorderd.
Er worden salsalessen gegeven op 8 tot 10 verschillende niveau's door leraren die hun sporen in de salsawereld hebben verdiend.

Tevens elke 2 weken inmiddels legendarische Salsafeesten op Station Haarlem in de schitterende monumentale Wachtkamer 2e klasse uit 1906 in Art Nouveau stijl, op perron 3a, met salsa dj Andres.
Elke 2e en 4e zaterdag van de maand: 20.00 – 01.00 uur.
Voorafgaand aan elk feest wordt er salsales en salsaworkshops gegeven.

In de zomer is dansschool Salsa Motion Club Asi maandelijks op zondag te vinden bij Mango's Beachbar in Zandvoort waar in een cubaanse entourage gedanst kan worden tot in de late uurtjes waarbij salsa dj Andres - Salsamotion zorgt voor de beste salsamuziek . Salsa WorkshopsSalsa Haarlem Salsa Motion verzorgt ook regelmatig verkorte cursussen, prive-lessen, ladystyling en techniektrainingen.
Daarnaast zijn we zeer actief met het geven van Salsa workshops aan bedrijven en particulieren. Salsa DJ Andres - salsamotionOok beschikken wij over een zeer professionele geluidsinstallatie en is André Gahrmann inmiddels ook buiten de grenzen bekend als een uitstekend Salsa DJ met als artiesten naam DJ Andres - salsamotion.
Hij heeft inmiddels opgetreden op grote internationale Salsa Festivals in Monaco, Athene, Dublin, Cork, Berlijn, Riga en Tallinn.
In augustus 2007 was Andre Gahrmann als enige Europese Salsa DJ uitgenodigd om te komen draaien op het Salsa Congress 2007 in Beijing.
Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Hoopdance Proefles
Wil je graag een keer vrijblijvend meedoen met een Hoopdance les? Geef je op voor van 1 van de onderstaande vrijdagavonden in wijkcentrum De Grote Beer, Grote Waal - Hoorn NH. Je leert zowiezo hoela...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Danscentrum De Vos
Zijlweg 49
2013DC Haarlem

Dance in Art
Energieplein 2
2031TC Haarlem

VOF Schroder Danscentrum
Raamsingel 16
2012DS Haarlem

Balletstudio Jacqueline Burger
Van Zeggelenstraat 42
2032WJ Haarlem

SalsaMotion
Zijlvest 1E
2011VB Haarlem

Club Fiera
Smedestraat 35
2011RE Haarlem

Salsamore
Raamsteeg 20
2011BH Haarlem

Krol / J
Zijlstraat 24
2011TN Haarlem

How 2 Salsa Workshops en Privéles
Prattenburg 104
2036SR Haarlem

Danshuis Haarlem
Gasthuisvest 47
2011EV Haarlem

Salsamotion Salsa Haarlem
Zijlvest 0
2011VB Haarlem

Schröder
Raamsingel 16
2012DS Haarlem

Dansschool Robert
Kartinistraat 88
2033CR Haarlem

Balletstudio Kennemerland
Klein Heiligland 66
2011EJ Haarlem

Fiera Entertainment
Landschot 54
2036EW Haarlem

Koster / M C
Klein Heiligland 66
2011EJ Haarlem

Stichting El Compás
Johan Wagenaarring 2
2033NZ Haarlem

G. Dance Deliver
Nagtzaamplein 30
2032TC HaarlemKernwoorden

Salsadansschool, Dansschool, Salsaworkshops, Salsafeesten, Salsalessen, Salsales, Salsadansen, Salsa, Salsafestival, Salsa, Haarlem, Salsacongres, Salsafeest, Salsales, Salsalessen, Salsaworkshop

Contactgegevens van Dansschool bedrijf SalsaMotion uit Haarlem, Noord Holland. Bel 0235518152. Neem contact op en SalsaMotion uit Haarlem helpt u met met uw vragen omtrent Dansschool

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap