Home / Controle / Controle Hengelo / NET-LINQ Inspectie & Advies

NET-LINQ Inspectie & Advies Controle Hengelo


NET-LINQ Inspectie & Advies

Schouwinksweg 14
7553VW Hengelo

Gemeente: Hengelo, Overijssel

Telefoon:074-... Telefoonnummer tonen2592359 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:074-... Faxnummer tonen2593337


Branche: Controle



Bedrijfsomschrijving

De juiste linq voor inspecties conform NEN1010, NEN3140 en Thermografie

NET-LINQ Inspectie & AdviesGecertificeerde, onafhankelijke en onpartijdige inspectiediensten!Wij heten u van harte welkom op de website van NET-LINQ Inspectie en Advies. NET-LINQ is een flexibele organisatie die gecertificeerde, onafhankelijke en onpartijdige inspecties en adviezen inzake (industriele) elektrotechnische installaties als kerncompetentie heeft.

Naast inspecties en advies conform o.a. de normen: NEN 1010, NEN 3140, NEN-EN 50110-1 en NEN-EN 60439-1, wordt door NET-LINQ eveneens invulling gegeven aan de diensten: Thermografie (infrarood onderzoek), Verbruiksmetingen, Netanalyses en CAD-Tekenwerk.

De combinatie van techniek en ervaring betekent dat NET-LINQ u een volledig pakket van professionele diensten kan aanbieden waarmee u uw elektrische installatie voor uitval behoedt, technisch up-to-date houdt en aan de nieuwste wettelijke eisen laat voldoen.

Dit alles geeft u de middelen voor een beheersbaar onderhoud van uw elektrische installatie.
Kortom: De Juiste LinQ! NET-LINQ Inspectie & Advies: InspectiesInspecties conform NEN 1010 en NEN 3140Inspecties conform NEN3140 en NEN1010 worden uitgevoerd om te onderzoeken of eigenschappen, kenmerken en prestaties van een elektrische installatie aan de gestelde eisen voldoen. Voor de uitvoering van de inspecties hanteert NET-LINQ een kwaliteitsborgingsysteem zoals dat door de KEMA en de arbeidsinspectie zijn opgesteld. Dit systeem noemt men Criteria voor Toezicht en omvat de volgende aanpak:

• Inventarisatie
• Plan van Toezicht
• Inspecties
• Rapportage
• Herinspectie
• Toezichtcontrole
• Periodieke inspectie(s)

Thermografie (infrarood metingen) is een uitstekende aanvulling op elektrotechnische veiligheidsinspecties. NET-LINQ Inspectie & Advies: ThermografieThermografie: Een specialisme voor de vakman!Thermografie is een visuele inspectiemethode waarbij gebruik gemaakt wordt van de warmte-uitstraling van objecten. De golflengte van deze straling bevindt zich net achter het visueel waarneembare licht en de daarbij behorende kleuren. Met een infrarood camera wordt deze straling vastgelegd. De verschillende golflengtes, die evenredig zijn aan een bepaalde temperatuur, worden daarbij in verschillende kleuren weergegeven. Een dergelijke weergave wordt thermogram genoemd en geeft voor de specialist een duidelijk beeld van de thermische condities van een onderzocht object.

De thermografische inspectie wordt uitgevoerd met de meest geavanceerde apparatuur die op dit moment voor civiele doeleinden kan worden gebruikt. NET-LINQ Inspectie & Advies: AdviesHet juiste advies bespaart kosten!Schakel- en verdeelinrichtingen (NEN-EN-IEC 60439-1)
Hoewel velen weten dat stroom geleiders opwarmt en dat deze geleiders dus niet te dun mogen zijn daar ze anders doorsmelten, zijn er maar weinigen die zich bewust zijn van de thermische gevaren in het ontwerp van een verdeelsysteem. Een verkeerd ontworpen verdeelsystemen zal zich het eerst uiten in het onterecht afschakelen van eindgroepen, vervolgens treden gevaren als brand op.

De kennis en jarenlange ervaring van NET-LINQ Inspectie & Advies op onder andere het gebied van verdeelsystemen zijn de basis van een goed advies.




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Ook voor u gevonden

Kasten op maat
Meijerinks Interieurs maakt meubels op maat voor particulieren en bedrijven.persoonlijke wensen vertalen wij in meubilair van topkwaliteit.De modernste apparatuur in combinatie met ambachtelijk handwe...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

ETMS European Technol. Mainten. and Serv. BV
Smaragdstraat 7
7554TD Hengelo

Bur Ver-Reg Int D. Classific D. Nav et d'Aero
Lansinkesweg 4
7553AE Hengelo

Van Cleef Research Consultancy
Brahmsstraat 44
7557RT Hengelo

Gma-hkc
Enschedesestraat 0
7552CL Hengelo

NET-LINQ Inspectie & Advies
Schouwinksweg 14
7553VW Hengelo

Kwik-Fit Hengelo - Holtersweg
Höltersweg 40
7556BX Hengelo

Stenvers / B
Industriestraat 215
7553CP Hengelo

Logitime Nederland B.V.
Steenbakkersweg 4
7553EH Hengelo

Sonder Food Systems B.V.
Topaasstraat 46
7554TH Hengelo

System Safety, Engineering Consultancy
Louis Bouwmeesterstraat 119
7558TV Hengelo

Food Connect Advies en Ondersteuning BV
Edisonstraat 11
7601PS Almelo

Rob Remmelts Onafhankelijk APK Keuringsstation
Geysendorfferweg 2
7602RB Almelo

Pemstar BV
Lelyweg 1
7602EA Almelo

Kara Energy Systems BV
Plesmanweg 0
7602PD Almelo

Benchmark Electronics B.V.
Lelyweg 10
7602EA Almelo

K.Hoekstra Schild.werk. Verfinspecties
Sluiskade Noordzijde 44
7602HR Almelo

Kwik-Fit
Windmolen 9
7609NN Almelo

Cepatom B.V.
Broderie 9
7609XN Almelo



Kernwoorden

Metingen, Veiligheidsinspecties, Arbeidsinspectie, Kema, Eisen, Infrarood, Installatie, Kwaliteitsborgingsysteem, Elektrische, Criteria, Toezicht, Rapportage, Onderzoeken, Thermografie, Nen1010, Nen3140, Advies, Inspectie, Linq, Net-linq, Inspectie, Advies, Gecertificeerde, Onafhankelijke, Elektrotechnische, Installatie, Wettelijk, Eisen

Contactgegevens van Controle bedrijf NET-LINQ Inspectie & Advies uit Hengelo, Overijssel. Bel 074-2592359. Neem contact op en NET-LINQ Inspectie & Advies uit Hengelo helpt u met met uw vragen omtrent Controle

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap