Home / Speelgoed / Speelgoed Maarheeze / Vrijetijdfunshop

Vrijetijdfunshop Speelgoed Maarheeze


Vrijetijdfunshop

Willem-Alexanderlaan 7
6026BN Maarheeze

Gemeente: Cranendonck, Noord Brabant

Telefoon:0495... Telefoonnummer tonen-594820 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Branche: Speelgoed



Bedrijfsomschrijving

Online verkoop van vrijetijd-, speelgoed en outdoorartikelen.Geen tweedehands, uitsluitend a-merken tegen actuele scherpe prijzen.

Online verkoop outdoor, speelgoed en vrijetijdsartikelenVrijetijdfunshop geeft passie meer fun !!Of het nu kamperen, speelgoed, fietsen, watersport of een
andere hobby is, wij geven je passie meer fun.

Ook ruim professioneel aanbod voor detailhandel

Geen tweedehands, uitsluitend a-merken tegen actuele scherpe prijzen. Bezorging in geheel Nederland en Belgie.


www.vrijetijdfunshop.nl




Wie is er niet mee opgegroeid?

Speelgoed … we zijn er allemaal mee opgegroeid. Kinderen worden overladen met Speelgoed zodat ze zich lekker bezig kunnen houden. Door te spelen met gevarieerd speelgoed wordt bovendien ook nog eens de ontwikkeling van het kind gestimuleerd. Wil jij meer weten over een bepaald type speelgoed of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact op met de dichtstbijzijnde speelgoedwinkel bijvoorbeeld Vrijetijdfunshop in Maarheeze. Op onze website kan je eenvoudig een speelgoedwinkel bij jou in de buurt vinden. Vul simpelweg je Maarheeze of Cranendonck in en je krijgt een overzicht, inclusief de contactgegevens, van de dichtstbijzijnde bedrijven. Ook groothandels zijn opgenomen in deze lijst. 

Zeer veel speelgoed

Speelgoed bestaat in alle soorten en maten. Speelgoed speciaal voor jongens of voor meisjes. Speelgoed voor baby’s, kleuters, kinderen die naar de basisschool gaan …. kortom voor alle leeftijden. Speelgoed voor binnen of juist voor buiten. Knuffels, bouwblokken spelletjes, technisch speelgoed. Je kan het werkelijk zo gek niet bedenken en het is er wel. 

Categorieën

Speelgoed is in te delen in 3 hoofdcategorieën. Deze categorieën kijken naar welk ontwikkelingsgebied door het betreffende speelgoed wordt gestimuleerd.  Er is speelgoed dat is gericht op de lichamelijke ontwikkeling, de sociaal-emotionele ontwikkeling en de verstandelijke ontwikkeling.  

Speelgoed dat de lichamelijke ontwikkeling ondersteunt is bewegingsmateriaal, zintuiglijk materiaal en snoezelmateriaal. Voorbeelden hiervan zijn respectievelijk een voetbal of een loopfietsje, voelboeken of vormenpuzzels en knuffelbeest of een kleurenlamp. Bij zintuiglijk materiaal worden de fijne motoriek en de zintuigen geactiveerd. Bijvoorbeeld de tastzin en oog-hand coördinatie. Vaak is dit speelgoed uitgevoerd in felle kleurtjes zodat ook de ontwikkeling van de ogen aan bod komt. De term snoezelen is een samentrekking van snuffelen en doezelen. Met snoezelen wordt bedoeld het op een ontspannen manier bezig zijn met beleving van onder andere licht, geluid, geur en alles wat je kan voelen. 

Gezelschapsspelletjes, fantasie materiaal en creativiteits- en expressiemateriaal draagt bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld ganzenbord, playmobiel waarbij kinderen zelf iets bouwen, knutselpakketten over verkleedartikelen. 
Tenslotte hebben we nog speelgoed dat de verstandelijke ontwikkeling stimuleert. Dit zijn de zogenaamde taal- en denkspellen, bouw- en constructiemateriaal en puzzels. Een goed voorbeeld van een denkspel is Logo. Kinderen maken dan allerlei verschillende opdrachten en kunnen achteraf checken of ze het goed gedaan hebben. Onder bouw- en constructiemateriaal vallen bijvoorbeeld Lego, Knex of houten blokken. Puzzels spreken voor zich. Voor elke categorie geldt dat er speelgoed verkrijgbaar is dat speciaal voor een bepaalde leeftijd of ontwikkelingsniveau is ontwikkeld. Heb je advies nodig over waar jouw kind het meeste baat bij heeft, dan neem je contact op met Vrijetijdfunshop in Maarheeze op telefoonnummer: 0495-594820 of per email: [email protected]

Wij van Vrijetijdfunshop uit Maarheeze helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0495-594820 of email [email protected].


Hulp nodig met: buitenspeelgoed, spellen, kinderspeelgoed, recreatie artikelen, spellen, speelgoed kinderen, speelgoed treinen en/of educatief speelgoed. In Maarheeze helpt Vrijetijdfunshop u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Deze soorten spellen kan jij spelen op een vrije zaterdagavo Deze soorten spellen kan jij spelen op een vrije zaterdagavond!
In het weekend is het natuurlijk altijd fijn als je iets leuks kan gaan doen. Je kan ervoor kiezen om met vrienden een spelletje te gaan spelen, maar ook kan je uiteraard met de familie een spelletje ...
10 Online spelletjes die je helpen te chillen 10 Online spelletjes die je helpen te chillen
Het kan goed zijn dat je soms na een dag werk of school even zin hebt om te chillen maar je niet precies weet wat je precies wilt gaan doen. Dit gevoel kennen wij maar al te goed en om deze reden hebb...

Ook voor u gevonden

Trendy Speelgoed bestaat 10 jaar
In 2014 bestaan wij alweer 14 jaar en dat is een feestje waard. Natuurlijk gaan we dat vieren met tal van leuke acties zoals winacties op facebook, maar we organiseren ook weer het jaarlijkse buitenev...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Vrijetijdfunshop
Willem-Alexanderlaan 7
6026BN Maarheeze

De Lakei Kado- Woondecoratie Speelgoed
Molenstraat 51
6026CL Maarheeze

Poppen-Museum De Porceleijne Pop
Wingerdstraat 8
5682CL Best

ToyzandGiftz
Tramsingel 21
4814AB Breda

Handelsonderneming Kluijtmans Best BV
De Run 3 -5
5684PW Best

Intertoys
Hoofdstraat 64
5171DE Kaatsheuvel

Arjaans en dochter
Erasstraat 71
5171VG Kaatsheuvel

Van der Linden Handelsonderneming
Antoniusstraat 68
5171DC Kaatsheuvel

Jeweha Modelbouw
Christinastraat 30
5256GB Heusden

Gorree Agenturen BV
Oude Liesboslaan 205
4839AB Breda

Euroshop Boz
Robert Kochlaan 14
4624XJ Bergen Op Zoom

Ypex Kiddie-Rides BV
Postbus 211
5830AE Boxmeer

Toi-Toys BV
De Run 4311
5503LP Veldhoven

Super Yachts (Bouw en Handel) BV
De Heiberg 6
4721SJ Schijf

Intex Trading BV
Venneveld 9
4705RR Roosendaal

Mertex
Speelhuislaan 173
4815CD Breda

B.M.S. Beeldengieterij Michel Schoemans
Heistraat 145
5161GD Sprang Capelle

Hobby Car
Roelof Kranenburgplein 15
5042MA Tilburg



Kernwoorden

Playmobil, Speelgoed, Outdoor, Vrije Tijd, Vrijetijd, Fun, Luchtbed, Zwembad

Contactgegevens van Speelgoed bedrijf Vrijetijdfunshop uit Maarheeze, Noord Brabant. Bel 0495-594820 of email [email protected]. Neem contact op en Vrijetijdfunshop uit Maarheeze helpt u met met uw vragen omtrent Speelgoed

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap