Home / Drukwerk / Drukwerk Rotterdam / IDrukker

IDrukker Drukwerk Rotterdam


IDrukker

Anthonetta Kuijlstraat 5
3066GS Rotterdam

Gemeente: Rotterdam, Zuid Holland

Telefoon:010-... Telefoonnummer tonen2097373 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Fax:010-... Faxnummer tonen2202376



Branche: Drukwerk



Bedrijfsomschrijving

IDrukker is de internetdrukker van Nederland. Snel en makkelijk besteld en razendsnel geleverd.

iDrukkerDe internetdrukkeriDrukker is een drukkerij met een historie en ervaring van meer dan 100 jaar. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij met de modernste technieken beschikbaar voor het drukken. Uw opdracht wordt Computer-to-Plate verwerkt, met raster 70 gedrukt op een Roland 504 met lak- en droog–unit, in een snijstraat schoongesneden en met deskundige handen afgewerkt en verpakt. En als u het wilt, bezorgen wij uw drukwerk gratis bij u aan huis.

iDrukker heeft een sterke marktpositie op het gebied van het drukken van Ansichtkaarten, Flyers, Posters, stickers, Folders, Brochures, Briefpapier, Visitekaartjes en Enveloppen.

Alles snel en makkelijk besteld en razendsnel geleverd. iDrukkerDe internetdrukkeriDrukker is een drukkerij met een historie en ervaring van meer dan 100 jaar. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij met de modernste technieken beschikbaar voor het drukken. Uw opdracht wordt Computer-to-Plate verwerkt, met raster 70 gedrukt op een Roland 504 met lak- en droog–unit, in een snijstraat schoongesneden en met deskundige handen afgewerkt en verpakt. En als u het wilt, bezorgen wij uw drukwerk gratis bij u aan huis.

iDrukker heeft een sterke marktpositie op het gebied van het drukken van Ansichtkaarten, Flyers, Posters, stickers, Folders, Brochures, Briefpapier, Visitekaartjes en Enveloppen.

Alles snel en makkelijk besteld en razendsnel geleverd. iDrukker en Maatschappelijk Verantwoord OndernemeniDrukker is al vele jaren begaan met het milieu en in de loop der jaren heeft iDrukker er altijd alles aan gedaan om maatregelen te nemen die een negatieve invloed op onze leefomgeving beperken. Want onze visie is, dat iedereen in eerste instantie naar zichzelf moet kijken, want daar begint een beter milieu.

Toch hebben wij in het afgelopen jaar nog meer de nadruk gelegd op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Dit heeft geresulteerd in een aantal flinke stappen vooruit:

FSC-gecertificeerd

In de eerste plaats zijn we afgelopen jaar een FSC-gecertificeerd bedrijf geworden. Al onze producten worden gedrukt/geprint op FSC-gecertificeerd of PEFC-gecertificeerd papier. En dit zonder extra kosten voor de klant!!

FSC, de Forest Stewardship Council (Raad voor Goed Bosbeheer), is een internationale organisatie, opgericht in 1993, die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. Lees meer over FSC op www.fscnl.org.

Verder is veruit het grootste gedeelte van ons assortiment naast het FSC-keurmerk, voorzien van het Europees Ecolabel, het milieukenmerk, waarvan het controlesysteem onder toezicht staat van de Europese Commissie. Kijk bij onze producten of het EcoLabel erbij vermeld staat.

Chemie-vrij ontwikkelproces

Verder is afgelopen tijd een nieuwe plaatvervaardigingsmachine aangeschaft. Deze vervaardigt de drukplaten voor de pers, en waar voorheen chemie aan te pas kwam, maakt deze machine gebruik van een chemie-vrij ontwikkelproces, dus geen schadelijke afvalstoffen meer!!

100% Groene Stroom

Ook heeft iDrukker een contract afgesloten met onze energiepartner, waarbij zij ons nu en in de toekomst zullen voorzien van 100% gegarandeerde groene stroom. Uiteraard wordt binnen iDrukker altijd gekeken, hoe het energieverbruik kan worden teruggedrongen, want de duurzaamste energie is de energie die je niet gebruikt.

CO2-neutraal

Mede door al deze maatregelen heeft iDrukker een grote sprong gemaakt met betrekking tot duurzaam ondernemen. iDrukker heeft mede met behulp van de milieubarometer zijn gehele proces onder de loep gelegd. Met de hieruit voortvloeiende uitkomsten kan iDrukker sneller zichtbaar maken waar er nog verbeteringsmogelijkheden liggen. Een van die uitkomsten was dat iDrukker zijn CO2-uitstoot al flink had gereduceerd.

Om het CO2 restant ook te compenseren heeft iDrukker ‘Climate Neutral Group’ ingeschakeld. De bij hun aangekochte CO2-credits worden besteed aan duurzame energie- en bosprojecten.

Door deze compensatie mag iDrukker zich met trots presenteren als een drukkerij die CO2-neutraal produceert.

Brieven en mailingen worden CO2-neutraal verzonden

Brieven en facturen die iDrukker via TNT Post verstuurd en mailings die voor klanten verstuurd worden met TNT Post worden CO2-neutraal verstuurd, erger nog ze worden zelfs CO2-positief verstuurd. Voor deze CO2 compensatie brengt TNT Post extra kosten in rekening.

Een verdere opsomming van maatregelen m.b.t. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:
• In de drukkerij gebruikt men al jaren geen oplosmiddelen meer.
• In het drukproces wordt al jaren geen gebruik meer gemaakt van isopropylalcohol.
• iDrukker maakt uitsluitend gebruik van BIO-inkten.
• iDrukker heeft een stringent afvalbeleid, er wordt zoveel mogelijk gescheiden. Dit wordt aangeboden bij verschillende gecertificeerde afvalverwerkers, waardoor het grootste gedeelte van de afvalstroom wordt gerecycled.
• Papier wordt zo ingekocht, dat er zo weinig mogelijk snijafval ontstaat.
• Restwarmte vanuit de drukpers kan worden aangewend om de omgevingstemperatuur te verhogen.




Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

De leukste dingen om te bedrukken bij de drukkerij! De leukste dingen om te bedrukken bij de drukkerij!
De drukkerij levert niet alleen drukwerk zoals flyers, posters, stickers en spandoeken. Bij de beste drukkerijen kun je ook terecht voor je eigen unieke agenda's, kerstkaarten, gepersonaliseerde k...
(Goed)koop drukwerk en meer !! (Goed)koop drukwerk en meer !!
Bezoek onze online shop voor jouw specifieke producten. De mogelijkheden zijn gigantisch! Start vandaag met bestellen en profiteer van onze online deals. Bestel voordelig alle soorten drukwerk, spand...

Ook voor u gevonden

Rouwkaarten drukken vereist speciale aandacht
Lees hier over de voorbereiding en bekijk de mooiste voorbeelden van rouwkaarten, maar ook omliggende zaken zoals bedankkaartjes, rouwzegels foto prints en een uitleg over de lay-out van rouwkaarten. ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

DGC Grafisch Bedrijf BV
Bankwerkerstraat 11 -13
3077MB Rotterdam

Hoenke Pre-Press Rotterdam BV
Van Nelleweg 1204
3044BC Rotterdam

VOF Prestige Print-Chip Munk
Satijnbloem 59
3068JP Rotterdam

Drukkerij De Kruijff BV
Zomerhofstraat 60
3032CM Rotterdam

Drukkerij Stadler & Sauerbier BV
Weegbreestraat 11
3053JS Rotterdam

De Nieuwe Grafische D.N.G.
2e IJzerstraat 2
3024CX Rotterdam

Drukkerij De Scheepskoers
Goudsewagenstraat 5
3011RH Rotterdam

Drukkerij E.P.S.
Rotterdamse Rijweg 12
3043BK Rotterdam

Drukkerij gebr. C. & L. van Driel BV
Bergambachtstraat 2
3079DA Rotterdam

Thieme Mediacenter Rotterdam BV
Metaalhof 27
3067GM Rotterdam

Handelsdrukkerij Roco BV
Adrianalaan 371
3053JB Rotterdam

Kapsenberg Van Waesberge Holding BV
Schuttevaerweg 160
3044BB Rotterdam

Drukkerij Cachet BV
Graafstroomstraat 15 -17
3044AN Rotterdam

Drukkerij Grafeno BV
Adrianalaan 371
3053JB Rotterdam

Iva Groep BV
Glashaven 16
3011XJ Rotterdam

Grafisch Bedrijf Kapsenberg v. Waesberge BV
Schuttevaerweg 160
3044BB Rotterdam

Nederlandse Speciaal Drukkerijen BV
Gustoweg 39 -41
3029AR Rotterdam

Postprint BV
Anthonetta Kuijlstraat 5
3066GS Rotterdam



Kernwoorden

, Drukker, Drukkerij, Off-set, Full-colour, Flyer, Ansichtkaart, Poster, Sticker

Contactgegevens van Drukwerk bedrijf IDrukker uit Rotterdam, Zuid Holland. Bel 010-2097373 of email [email protected]. Neem contact op en IDrukker uit Rotterdam helpt u met met uw vragen omtrent Drukwerk

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap