Home / Uitzendbureau / Uitzendbureau Vught / Van de Plas Horeca Groep

Van de Plas Horeca Groep Uitzendbureau Vught


Van de Plas Horeca Groep

Molenvenseweg 60
5261AL Vught

Gemeente: Vught, Noord Brabant

Telefoon:0736... Telefoonnummer tonen578640 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja NeeTwitter: plashoreca

Branche: UitzendbureauBedrijfsomschrijving

Van de Plas Horeca Groep Den Bosch is ruim 10 jaar uw specialist als het gaat om het leveren van vakkundig, bekwaam, gastvrij horecapersoneel binnen de horecabranche.

Van de Plas Horeca Groep levert ervaren horecapersoneel op de momenten en locaties waarop zij deze nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij ziekte of verlof van eigen personeel of als extra kracht tijdens drukke periodes of gewoon een dagje vrij. Maar ook bijvoorbeeld om weer eens gewoon op vakantie te kunnen.

Van de Plas Horeca Groep kent geen medewerkers maar samenwerkers die aan de ene zijde hét visitekaartje zijn voor uw bedrijf en tevens hét visitekaartje zijn voor Van de Plas Horeca Groep. Enthousiaste mensen die het vak verstaan!

Van de Plas Horeca Groep is actief met het verzorgen van vakbekwaam personeel aan gerenommeerde opdrachtgevers in Nederland.


Van De Plas Horeca Groep heeft zich in 10 jaar tijd tot een begrip ontwikkeld binnen de horeca. Ben je op zoek naar vakbekwaam personeel voor een groot evenement, het huren van een tap of zelfs een ober voor je feestje thuis, dan ben je hier aan het goede adres. Maar ook voor catering- en evenementenorganisatie kun je terecht bij Van De Plas Horeca Groep.

“We steken veel tijd in ons team van horecamedewerkers. Zij zijn hét visitekaartje van het bedrijf en ik vind het belangrijk om dit team steeds verder te ontwikkelen. Als team, maar ook individueel. Zonder hen was het bedrijf niet zo ver gekomen en daar ben ik hen erg dankbaar voor, vertelt Antwan van de Plas.

Het motto over smaak valt niet te twisten, wel over kwaliteit is nog steeds belangrijk voor Van De Plas Horeca Groep. Al een decennia lang staat de organisatie onder leiding van Antwan van de Plas garant voor uitstekende service en kwaliteit op het gebied van horecapersoneel, evenementenorganisatie en (uitvaart)catering.

Antwan is trots op zijn bedrijf en zijn ‘samenwerkers’: “Er zijn veel organisaties op het gebied van horecapersoneel, cateraars en evenementenbureaus. Het is ieder jaar weer een uitdaging om steeds het beste aan onze opdrachtgevers te laten zien.

Ik ben trots dat we er steeds opnieuw, samen met de opdrachtgever, voor zorgen dat het evenement optimaal gepresenteerd en uitgevoerd wordt.
Ook voor u gevonden

Salaris stijgt niet mee met Economie. Waarom niet?
Salaris en groeiende economie We horen het voortdurend op het journaal, in de krant en ook op het werk: het gaat goed met de economie! Bij huishoudens stijgt de consumptie en er is werk genoeg en er ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Reuzer Detachering BV
Wilhelminalaan 18
5261AT Vught

Templer
Willaertsingel 1
5262HS Vught

P P Werving Selectie
Marktveld 3
5261EA Vught

Flexibility
IJsvogel 24
5262WJ Vught

Hans Vile & Associates BV
Vijverbosweg 2
5262LP Vught

Van de Plas Horeca Groep
Molenvenseweg 60
5261AL Vught

Van de Plas Horeca Service
Molenvenseweg 60
5261AL Vught

Van Casteren / N J M
Versterstraat 10
5262AD Vught

Horeca Uitzendbureau Van de Plas Horeca Groep BV
Molenvenseweg 60
5261AL Vught

Match and More B.V.
Maurickplein 1
5261BV Vught

Van de Plas Horeca Groep
Molenvenseweg 60
5261AL Vught

Artec Interim B.V.
Belder 6
4704RK Roosendaal

Rikken+willemse, Risk and Control Professionals
Kloosterturf 4
4651WR Steenbergen

Start Uitzendbureau BV
Blauwstraat 57 -59
4651GB Steenbergen

Van ES / A
Halsterseweg 4
4651NX Steenbergen

Uitzendorganisatie Present For You BV
Halsterseweg 8
4651NX Steenbergen

Muziekbureau Hennie Laros
Valkenhorst 86
5431KP Cuijk

MKB Flex Personeel B.V.
Hoevelakenstraat 30
5045GC TilburgKernwoordenContactgegevens van Uitzendbureau bedrijf Van de Plas Horeca Groep uit Vught, Noord Brabant. Bel 0736578640 of email administratie@vandeplashorecagroep.nl. Neem contact op en Van de Plas Horeca Groep uit Vught helpt u met met uw vragen omtrent Uitzendbureau

Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.


Gerelateerde blogs

Tekort aan personeel? Overweeg studenten en/of een uitzendbu Tekort aan personeel? Overweeg studenten en/of een uitzendbureau! Krapte op de arbeidsmarkt: het is tegenwoordig een groot probleem voor veel bedrijven. Hierdoor ontstaan namelijk op verschillende plaatsen personeelstekorten, wat weer kan leiden tot een grotere werk...

NIVVO: Vacatures onderwijs NIVVO: Vacatures onderwijs Op het voortgezet onderwijs zijn in Nederland een heleboel leraren nodig. Omdat de meeste scholen het prefereren om hun leerlingen in kleine klassen in te delen, zijn er per vak meerdere leraren nodig...


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap