Home / Meubels / Meubels Assen / Kussenwereld online kussen- en zitzakshop

Kussenwereld online kussen- en zitzakshop Meubels Assen


Kussenwereld online kussen- en zitzakshop

Ten Catestraat 19
9403AX Assen

Gemeente: Assen, Drenthe

Telefoon:0592... Telefoonnummer tonen-407750 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee



Twitter: zitzakwereld

Branche: Meubels



Bedrijfsomschrijving

Kussen- en zitzakgroothandel met keuze uit meer dan 200 zitzakken en vele (sier)kussens voor de laagste prijs!


Wie is Kussenwereld Assen?  

Al meer dan 20 jaar is Kussenwereld Assen een uitstekend bekend staande leverancier van kussens, zitzakken en alles er om heen. In de beginjaren werd er voornamelijk geleverd aan grootwinkelbedrijven, meubelzaken en bouwmarkten.

Sinds de opkomst van internet richten wij ons, via deze webshop ook op de consument.   

Maatwerk

In onze productieruimte in Assen ligt meer dan 100 duizend meter stof in ontelbare designs. Stoffen voor allerlei maten sierkussens en natuurlijk rollen stof voor het maken van zitzakken voor binnen en buiten in diverse maten. Wij produceren de artikelen zelf en kunnen daarom voor zowel bedrijven als particulieren maatwerk artikelen leveren!   

Lage prijzen

Vanwege ons zeer grote assortiment stoffen en maten van artikelen houden wij bijna geen voorraad aan van kant en klare producten. Dit zorgt er voor dat de prijzen van de kussens en zitzakken laag blijven. Consequentie is wel dat we moeilijker kunnen voldoen aan "vandaag besteld, morgen in huis". Spoedleveringen zijn echter altijd mogelijk als dit bij de bestelling duidelijk wordt aangegeven!  

Kwaliteit

Wij vinden een tevreden klant het belangrijkste wat er is! Mond op mond reclame is immers de beste reclame.

Wij beloven u dat wij onze uiterste best doen om u de gewenste zitzak of kussen te leveren in de maten en kleuren die u verwacht!

Om teleurstellingen over kleuren en stoffen te voorkomen kunt u bij ons daarom gratis stofstalen bestellen van iedere gewenste stof en kleur uit de webshop zodat u ze kunt vergelijken met uw interieur en zodoende de juiste keuze kunt maken vóórdat u bestelt!

Mocht u toch ontevreden zijn dan kunt u, zonder opgaaf van reden, het product binnen 7 werkdagen retourneren (zie Klantenservice). En onthoudt: bent u tevreden, vertel het verder! Heeft u een klacht of opmerking, vertel het ons!  

Wij wensen u veel kijk- en winkelplezier in onze webshop! Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice of via de Online Support button.    

10 Redenen om uw zitzak of kussen te kopen bij Kussenwereld   - Zeer groot assortiment kussens, kussenhoezen, tuinstoelkussens, outdoor loungekussens, zitzakken, zitzakhoezen, poefen, hondenkussens, kattenkussens en natuurlijk kussen- en zitzakvulling! - Alleen maar de beste kwaliteit stoffen - De laagste prijs - Maatwerk mogelijk - Levering aan particulier en bedrijf - Gratis verzending van kleurenstalen om de kleur te vergelijken met uw interieur! - Veilige betaling d.m.v. iDeal, PayPal, via overboeking of contant bij afhalen - Afhalen mogelijk! - Snelle levering via TNT Post met Track en Trace - Uitstekende klantenservice, ook buiten kantoortijden online support!  





Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde blogs

Slaapbanken in co-working spaces bieden flexibiliteit en mul Slaapbanken in co-working spaces bieden flexibiliteit en multifunctionaliteit.
Stel je dit voor: het is midden op de dag, je werkt hard aan een project in een bruisende co-working space, en je begint plotseling te merken dat vermoeidheid begint toe te slaan. Wat doe je dan? Het ...
5 tips voor het kopen van luxe meubilair 5 tips voor het kopen van luxe meubilair
1. Overweeg uw levensstijl Eén van de grootste overwegingen is hoe het luxe meubelstuk, zoals een Montel bank zal passen in uw levensstijl. Heeft u huisdieren en kinderen die het m...

Ook voor u gevonden

De meeste keus in kussens en zitzakken voor de laagste prijs
Assortiment - keuze uit meer dan 200 zitzakken - vele soorten en maten sierkussens - diverse poefs en hockers - hondenkussens en kattenkussens - kussenvullingen - zitzakvullingen (EPS parels, po...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Erik Kosse Meubels en Maquettes
Zilverschoonstraat 142
9404JG Assen

Beter Bed
Borgstee 33
9403TS Assen

De Lanbri sfeervol wonen
Kleine Marktstraat 8
9401JD Assen

Blomsma Woninginrichting BV
Zeilmakerstraat 18
9403VA Assen

Kwantum
Borgstee 6
9403TV Assen

Profijtmeubel Assen
Borgstee 16
9403TV Assen

De Witt B.V.
Diezestraat 2
9406RD Assen

Reboflex
Hoofdvaartsweg 129
9405VC Assen

Geuzinge / J R
Geminisingel 12
9405RA Assen

Roburn BV
Planetenlaan 31
9405PA Assen

Samox BV
Bremstraat 23
9404GA Assen

Gerritsma Interieur VOF
Kloekhorststraat 49
9401BB Assen

Meubelindustrie Slotboom BV
Smalgoorn 2
9403NW Assen

Kussenwereld online kussen- en zitzakshop
Ten Catestraat 19
9403AX Assen

Intreal BV
Borgstee 10
9403TV Assen

De Haan Waterbed-Advies
Borgstee 26
9403TV Assen

THE Doors Assen
Klompmakerstraat 1/A-B
9403VL Assen

Seats and Sofas BV
Borgstee 7
9403TS Assen



Kernwoorden

Eps Parels, Hocker, Kussen, Kussenvulling, Poef, Sierkussen, Tuinstoelkussen, Zitzak, Zitzakvulling, Zitzakken, Lazy Bag, Woonkussen, Bankkussen, Kussengroothandel, Zitzak Bedrukken, Bedrukkingen, Promotie, Relax Time, Grote Zitzak, Camouflage, Goedkope, Kussen, Hoezen, Tuinstoel, Outdoor, Loungekussen, Hondenkussen, Kattenkussen, Kussenvulling

Contactgegevens van Meubels bedrijf Kussenwereld online kussen- en zitzakshop uit Assen, Drenthe. Bel 0592-407750 of email [email protected]. Neem contact op en Kussenwereld online kussen- en zitzakshop uit Assen helpt u met met uw vragen omtrent Meubels

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap