Home / Letselschade / Letselschade Amersfoort / Dijkhuis Letselschade en Consultancy

Dijkhuis Letselschade en Consultancy Letselschade Amersfoort


Dijkhuis Letselschade en Consultancy

Weteringkade 235
3826AW Amersfoort

Gemeente: Amersfoort, Utrecht

Telefoon:0338... Telefoonnummer tonen890470 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Letselschade

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Wij helpen u graag verder met vragen over: letselschadespecialist. Letselschadespecialist bedrijf dijkhuis letselschade en consultancy uit Amersfoort staat voor u klaar.Wat is letselschade? Vraag het  Dijkhuis Letselschade en Consultancy.

Laten we beginnen met uitleggen wat letselschade precies inhoudt. Met Letselschade wordt verstaan de schade die het slachtoffer heeft opgelopen. Het gaat hierbij zowel om lichamelijke als geestelijke schade. Onder schade valt zowel het lichamelijke of geestelijke letsel als de beperkingen waar iemand tegenaan loopt als gevolg van het letsel. Enkele voorbeelden van letselschade zijn een whiplash na een aanrijding of letsel dat je hebt opgelopen na een medische fout. 

Welke kosten vallen onder letselschade?

Heb je lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen waar een ander de oorzaak van was, dan brengt dat nogal wat gevolgen met zich mee. Vanzelfsprekend heeft het invloed op je gezondheid. Je hebt pijn, voelt je niet lekker of wellicht kan je (voorlopig) bepaalde taken niet meer uitvoeren. 
Naast je gezondheidsproblemen brengt het letsel ook op financieel gebied onaangename gevolgen met zich mee. Je krijgt te maken met extra medische kosten van onder andere je huisarts, het ziekenhuis of voor medicijnen. Bovendien kan het zijn dat je de hulp van derden moet inschakelen voor bijvoorbeeld het doen van boodschappen of huishoudelijke hulp. Materiële schade in de vorm van kleding, fiets of auto valt ook onder letselschade. Ook op immaterieel gebied kan er schade zijn aangebracht door het ongeluk. Denk aan bijvoorbeeld verdriet, pijn, psychische klachten, littekens en gederfde levensvreugde. Wanneer het gaat om geestelijke schade wordt er van smartengeld gesproken.

Klein ongeluk, grote gevolgen

Het kan iedereen overkomen dat je betrokken raakt bij een ongeluk. Helemaal vervelend als jij daarbij letsel hebt opgelopen. Het ongeluk kan door jouzelf veroorzaakt zijn, maar het wordt een ingewikkelder verhaal als het ongeluk door toedoen van een ander is veroorzaakt. Het feit dat jij lichamelijk letsel hebt opgelopen, kan grote gevolgen hebben. Ben je bijvoorbeeld nog wel in staat om jouw werk uit te voeren? Ben je zelfstandig ondernemer, dan je ook financieel flink in de problemen komen. 

Schakel een deskundige in

Om een tegemoetkoming in de gevolgen van de schade te vragen aan de veroorzaker van het letsel, wordt vaak om een schadevergoeding gevraagd. Daar komen echter veel papierwerk en veel zorgen bij kijken. Laat daarom een specialist in letselschade met je mee kijken en jouw zorgen uit handen nemen. Dijkhuis Letselschade en Consultancy uit Amersfoort bijvoorbeeld. Bereikbaar op: 0338890470 of email . Vaak wordt dat gedaan door een advocaat die is gespecialiseerd in letselschade. Deze advocaat voorziet jou van juridisch advies, zodat jij precies weet waar je recht op hebt.  

Wij van Dijkhuis Letselschade en Consultancy uit Amersfoort helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0338890470 of email .


Wij helpen u graag verder met vragen over: letselschadespecialist. Letselschadespecialist bedrijf dijkhuis letselschade en consultancy uit Amersfoort staat voor u klaar.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Dit bedrijf heeft ons uitstekend en adequaat geholpen. Vriendelijk en goede uitleg. Echt vakmanschap. Beste in Amersfoort
Geplaatst op: 07-09-2018 17:09

4 van 5 sterren
Goede service, meedenken. Beste letselschade
Geplaatst op: 23-06-2018 00:53

3 van 5 sterren
Perfect bedrijf!
Geplaatst op: 11-03-2018 19:32

4 van 5 sterren
Top service!!
Geplaatst op: 21-01-2018 10:38

3 van 5 sterren
Onze ervaring is uitstekend.
Geplaatst op: 05-12-2017 03:10

3.6 van 5 sterren gebaseerd op 5 reviews

Ook voor u gevonden

Uw Buitenschilderwerk - Eigen Huis Schilderservice
Uw Schilderwerk verzorgt het buitenschilderwerk voor de leden van Vereniging Eigen Huis met de zorgvuldig geselecteerde schilders uit haar netwerk. Waarom Eigen Huis Schilderservice Is uw huis toe...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Nederlands Letselschade Instituut B.V.
Basicweg 14
3821BR Amersfoort

Letselschade
Jerolimodreef 19
3813WS Amersfoort

SWR Beheer B.V.
Stadsring 189
3817BA Amersfoort

Letselschadebureau Kloppenburg
Postbus 0
3800AK Amersfoort

Dijkhuis Letselschade en Consultancy
Weteringkade 235
3826AW Amersfoort

Coöperatie Factum Letselschade UA
Newtonstraat 0
3902HP Veenendaal

Mr. F.M. van Hasselt Holding B.V.
Angsteloord 48
1391EG Abcoude

Van Leeuwen Letselschade
Meidoornweg 35
3768CM Soest

De Kruijf Letselschade Expertise B.V.
Minstreelpad 43
3766BR Soest

Stichting Beheer Derdengelden Dassen Drykoningen Advocaten
Vleutenseweg 250
3532HR Utrecht

ZO letselschade & mediation
Postbus 19246
3501DE Utrecht

ZO letselschade&mediation
Postbus 19246
3501DE Utrecht

Huascarán Holding B.V.
Antonius Matthaeuslaan 78
3515AV Utrecht

Dolderman Letselschade Advocaat
Herculeslaan 24
3584AB Utrecht

Zandijk Letselschade Advocatuur
Wilhelminapark 0
3581NH Utrecht

Dijkstra Letselschade B.V.
Siemensstraat 16
3553GH Utrecht

LTSL.nl
Wittevrouwenstraat 44
3512CV Utrecht

Stichting Beheer Derdengelden Dennekamp Letselschade
Naberlaan 18
3571ZJ UtrechtKernwoordenContactgegevens van Letselschade bedrijf Dijkhuis Letselschade en Consultancy uit Amersfoort, Utrecht. Bel 0338890470. Neem contact op en Dijkhuis Letselschade en Consultancy uit Amersfoort helpt u met met uw vragen omtrent Letselschade

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap