Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Elburg / Corona Consultancy

Corona Consultancy Schoonmaakbedrijf Elburg


Corona Consultancy

Oude Bleeksweg 2
8081HA Elburg

Gemeente: Elburg, Gelderland

Telefoon:0525... Telefoonnummer tonen683850 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Elburg helpt Corona Consultancy u graag met vragen over: schoonmaak werk, schoonmaak werk, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten en/of schoonmaakbranche.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Corona Consultancy

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Elburg zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Corona Consultancy. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Elburg of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Elburg vind u Corona Consultancy bel hun op 0525683850 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Corona Consultancy uit Elburg helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0525683850 of email


In Elburg helpt Corona Consultancy u graag met vragen over: schoonmaak werk, schoonmaak werk, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten en/of schoonmaakbranche.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Heel kundig bedrijf. Altijd mogelijk om langs te komen. Zeer betrokken.
Geplaatst op: 05-12-2018 11:20

3 van 5 sterren
Goede service, meedenken.
Geplaatst op: 10-08-2018 19:48

3 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht.
Geplaatst op: 21-06-2018 05:08

3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Woningontruiming na overlijden
Woningontruiming na overlijden Na het overlijden van een naast en dierbaar familielid, vaak een ouder, komt er heel veel op mensen af. Ten eerste is er het verdriet. Maar daarnaast moeten er ook inee...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Corona Consultancy
Oude Bleeksweg 2
8081HA Elburg

Inclusief Gresbo
Diepesteeg 13
8081PD Elburg

De Wolf / M
Botterstraat 18
8081JX Elburg

Postma Bouwservice
Punterstraat 38
8081KB Elburg

Binnekamp / H
Vackenordestraat 72
8081TM Elburg

Otten Schoonmaakbedrijf
Golden Delicious 10
6922AS Duiven

Paladiena
Gladiolenstraat 2
6921CD Duiven

Anker Het
Hydrograaf 21
6921RS Duiven

Hara Yvonne Schutte
Korenbloem 49
6922GL Duiven

Wijs Schoonmaakservice VOF De
Hydrograaf 3
6921RS Duiven

Dani Specialistische Reiniging
Fuutstraat 65
6921WH Duiven

Heijmanwoningontruiming
Binderskampweg 29U36
6545CA Nijmegen

Saathoff Onderhoud En Renovatie
Vondelstraat 16
6512BG Nijmegen

Holding Succes B.V.
Professor Regoutstraat 0
6524RV Nijmegen

Schoonmaakbedrijf Johnny Porter
Nina Simonestraat 40
6541EA Nijmegen

Eddy Schoonmaakbedrijf
De Gildekamp 1034
6545KB Nijmegen

Schoonmaakbedrijf Welling
De Wellenkamp 1554
6545NN Nijmegen

Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers
Daalseweg 382
6523CG NijmegenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Corona Consultancy uit Elburg, Gelderland. Bel 0525683850. Neem contact op en Corona Consultancy uit Elburg helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap