Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Ter Apel / J.H. Nieman v/h Klok

J.H. Nieman v/h Klok Schoonmaakbedrijf Ter Apel


J.H. Nieman v/h Klok

Koningdwarsstraat 42
9561GJ Ter Apel

Gemeente: Vlagtwedde, Groningen

Telefoon:0599... Telefoonnummer tonen584893 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmakers, schoonmaakservice, schoonmaak werk, schoonmaakbranche, schoonmaakservice en/of schoonmaakbedrijven. In Ter Apel helpt J.H. Nieman v/h Klok u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? J.H. Nieman v/h Klok

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Ter Apel zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: J.H. Nieman v/h Klok. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Ter Apel of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Ter Apel vind u J.H. Nieman v/h Klok bel hun op 0599584893 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van J.H. Nieman v/h Klok uit Ter Apel helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0599584893 of email


Hulp nodig met: schoonmakers, schoonmaakservice, schoonmaak werk, schoonmaakbranche, schoonmaakservice en/of schoonmaakbedrijven. In Ter Apel helpt J.H. Nieman v/h Klok u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
De beste schoonmaakbedrijf in de regio Ter Apel. We hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf.
Geplaatst op: 30-03-2018 04:00

4 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant bij j.h. nieman v/h klok
Geplaatst op: 08-03-2018 19:28

5 van 5 sterren
Prima werk, goede service!
Geplaatst op: 10-01-2018 11:51

4 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

SvkCleanishop
Om het u nog makkelijker te maken hebben wij een assortiment samengesteld wat prima aansluit bij de wensen van uw bedrijf zodat wij u optimaal kunnen bedienen. Want wat is er nu fijner als uw kant...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Spoorbaan Beheer B.V.
Nomdenweg 5
9561AM Ter Apel

Schoonmaakbedrijf Hazenberg B.V.
Westerstraat 7
9561SM Ter Apel

Glashelder glazenwasser
Westerstraat 20
9561SM Ter Apel

Dawam Glazenwasser
Dalkruid 6
9561DV Ter Apel

Deiman BV Schoonmaakbedrijf, B
Westerstraat 8
9561SM Ter Apel

J.H. Nieman v/h Klok
Koningdwarsstraat 42
9561GJ Ter Apel

Schoonmaakbedrijf Deiman B.V.
Westerstraat 0
9561SM Ter Apel

DC Cleaning Nieuwe Pekela
Molenstraat G 23
9663SR Nieuwe Pekela

BV Classificeerbedrijf Joosten en Co.
Venjelaan 17
9936BR Farmsum

Bloem / J
Westerveen 21
9751HT Haren

Kwaliteits Reiniging Delfzijl
Zaaibak 42
9932AE Delfzijl

Sinning / R
Zuiderweg 79
9745AC Groningen

Schoonmaakbedrijf Compliment
Admiraal Helfrichstraat 57
9801GJ Zuidhorn

Elzinga / J D
Gomarusstraat 12
9746BC Groningen

Oudshoorn / A
Grutto 8
9861AV Grootegast

Groefsema / A M
Plantsoenstraat 1
9781HE Bedum

Schrader Tempelman / T M
De Vlijt 41
9781NR Bedum

Schoonmaakbedrijf de Haan
Arend 11
9781ZA BedumKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf J.H. Nieman v/h Klok uit Ter Apel, Groningen. Bel 0599584893. Neem contact op en J.H. Nieman v/h Klok uit Ter Apel helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap