Home / Callcenter / Callcenter Stadskanaal / Pronto communicatie

Pronto communicatie Callcenter Stadskanaal


Pronto communicatie

Oosterstraat
9502EC Stadskanaal

Gemeente: Stadskanaal, Groningen

Telefoon:0599... Telefoonnummer tonen652560 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van pronto communicatie uit Stadskanaal helpen u graag met call center en of telesales vragen.Pronto communicatie: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Stadskanaal. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Stadskanaal. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Pronto communicatie uit Stadskanaal kan u verder adviseren bel op 0599652560 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Pronto communicatie uit Stadskanaal helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0599652560 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van pronto communicatie uit Stadskanaal helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Goed meegedacht met mijn wensen. Beste callcenter in Stadskanaal
Geplaatst op: 07-03-2019 12:56

3 van 5 sterren
Snelle levering, prima kwaliteit
Geplaatst op: 26-09-2018 07:35

4 van 5 sterren
Goede, klantgerichte behandelingen. Beste callcenter in Stadskanaal
Geplaatst op: 14-04-2018 00:32

4 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Musea en maatschappij
Musea zijn een belangrijke bron van educatie voor ons land. Zo worden voor kinderen van basisscholen projecten opgezet om actief musea te bezoeken en actief bezig te zijn met kunst en cultuur. Het...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Rean Service
Gelderselaan 110
9501RG Stadskanaal

Pronto communicatie
Oosterstraat 0
9502EC Stadskanaal

BSC BV
Van Swietenlaan 23
9728NX Groningen

Benelux Media Solutions
Froukemaheerd 37
9736RC Groningen

SCHERP Management
Voor 't voormalig klein Poortje 1 -3
9711RR Groningen

Tingen Sales Solutions
Gratamastraat 26
9714HS Groningen

SNT Nederland BV
Bloemstraat 36
9712LE Groningen

Raedts Consulting en Investments
Gerbrand Bakkerstraat 80
9713HN Groningen

SNT Nederland B.V.
Damsterdiep 263
9713ED Groningen

Transcom WorldWide B.V.
Kadijk 5
9747AT Groningen

Multimedia Callcenters B.V.
Hoendiepskade 23
9718BG Groningen

Kelly Services
Herestraat 107
9711LG Groningen

FV Trade and Consultancy
Marktstraat 22
9641EK Veendam

T-marketing
Kerkstraat 13A
9601AA Hoogezand

MaeR Callcenter
Peregrinusstraat 20
9561HD Ter Apel

Willem Boekweg Media
Tjariet 12
9642KD Veendam

Callcenter Groningen
Noorderhaven 60
9712VM Groningen

Unimeld B.V.
Hoornsedijk 1
9728NG GroningenKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Pronto communicatie uit Stadskanaal, Groningen. Bel 0599652560. Neem contact op en Pronto communicatie uit Stadskanaal helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap