Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Geldrop / Smit Facilitair

Smit Facilitair Schoonmaakbedrijf Geldrop


Smit Facilitair

De Hooge Akker 27
5661NG Geldrop

Gemeente: Geldrop-mierlo, Noord Brabant

Telefoon:0402... Telefoonnummer tonen869645 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Geldrop helpt Smit Facilitair u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche en/of schoonmakers.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Smit Facilitair

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Geldrop zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Smit Facilitair. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Geldrop of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Geldrop vind u Smit Facilitair bel hun op 0402869645 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Smit Facilitair uit Geldrop helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0402869645 of email


In Geldrop helpt Smit Facilitair u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaakservice, schoonmaakbranche, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche en/of schoonmakers.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Net bedrijf. Komen afspraken goed na en nette medewerkers.
Geplaatst op: 30-11-2018 04:40

4 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht. Gewoon een goeie schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 30-08-2018 03:31

5 van 5 sterren
Top service!!
Geplaatst op: 23-05-2018 02:28

4.3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

W. v. Iersel
Bogardeind 170
5664EN Geldrop

Cleaning Time
Admiraal Byrdstraat 49
5665HB Geldrop

Uludag / O
Emopad 32
5663PB Geldrop

Mennen Schoonmaak- Bedrijfsdiensten
Frodo 9
5663TJ Geldrop

Schoonmaakbedrijf Anja V.O.F.
Parallelweg 64
5664AG Geldrop

Verhappen / J A J
Karel Doormanstraat 28
5666GK Geldrop

EMC Schoonmaakbedrijf
Tricotstraat 69
5667TB Geldrop

B. Clean
Reinoutlaan 67
5665AN Geldrop

Smit Facilitair
De Hooge Akker 27
5661NG Geldrop

Yalan / M
Schoorveken 101
5121NK Rijen

J. Bosschart-Klootwijk
Hoeksestraat 18
5121SV Rijen

Jouvenaar / D
Generaal van Geenstraat 32
5121LA Rijen

C. de Bar
Nassaulaan 45
5121BA Rijen

Schoonmaakbedrijf Roks
Pius X-straat 53
5121EP Rijen

Refresh Schoonmaakbedrijf Valkenswaard
Klimoppad 1
5552EX Valkenswaard

Kers / J M
Bernhardstraat 22
5121XK Rijen

NT cleaning
Blaarthemseweg 52
5654NV Eindhoven

Van Es cleaning service
Offenbachlaan 39
5654RA EindhovenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Smit Facilitair uit Geldrop, Noord Brabant. Bel 0402869645. Neem contact op en Smit Facilitair uit Geldrop helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap