Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Hoofddorp / Perfekt Service B.V.

Perfekt Service B.V. Schoonmaakbedrijf Hoofddorp


Perfekt Service B.V.

Florence Nightingalestraat 28
2131EB Hoofddorp

Gemeente: Haarlemmermeer, Noord Holland

Telefoon:0235... Telefoonnummer tonen636462 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Hoofddorp helpt Perfekt Service B.V. u graag met vragen over: schoonmaak werk, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmaakbranche, schoonmaakservice en/of schoonmakers.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Perfekt Service B.V.

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Hoofddorp zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Perfekt Service B.V.. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Hoofddorp of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Hoofddorp vind u Perfekt Service B.V. bel hun op 0235636462 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Perfekt Service B.V. uit Hoofddorp helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0235636462 of email


In Hoofddorp helpt Perfekt Service B.V. u graag met vragen over: schoonmaak werk, schoonmaakdiensten, schoonmaakbranche, schoonmaakbranche, schoonmaakservice en/of schoonmakers.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Goede service, meedenken. Beste schoonmaakbedrijf
Geplaatst op: 23-06-2018 08:46

5 van 5 sterren
geweldig
Geplaatst op: 07-05-2018 01:39

4.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Markies Reinigen & Impregneren beste resultaat van de Benelu
Schoonmaken van zonwering is ONS vak. Groene aanslag en zelfs het \'weer\' krijgen wij uit het zonweringdoek van uw markiezen, zonnescherm of luifel. Wij reinigen door heel Nederland &...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne B.V.
Jacobus Spijkerdreef 258
2132PZ Hoofddorp

DF Schoonmaakbedrijf
Schildgronden 11
2134ZV Hoofddorp

Bakhtali / I M H
Vlietepolder 23
2134WH Hoofddorp

Floriande Cleaning
Kobbeduinen 14
2134ZM Hoofddorp

Rob Koomen Dienstverlen. en Klein Trans.
Kruisweg 1139
2131CW Hoofddorp

Beler Schoonmaakbedrijf
Steenenbaak 70
2134XG Hoofddorp

CoRe glasbewassing/schoonmaak
Van Gennepstraat 21
2132SB Hoofddorp

Vieira Schoonmaakbedrijf Dienstverlening
Graan voor Visch 15203
2132EA Hoofddorp

Firma Zandvliet
Schoutenhof 5
2134LW Hoofddorp

Vd Linden / P F J A
De Muy 123
2134XJ Hoofddorp

Perfekt Service B.V.
Florence Nightingalestraat 28
2131EB Hoofddorp

D.G. Weening Schoonmaakbedrijf en Bedrijfsdiensten B.V.
Diamantlaan 95
2132WV Hoofddorp

Van Kalmthout / M J
Hanstholm 34
2133KB Hoofddorp

Agape Schoonmaakbedrijf
Colonnade 15
2134AJ Hoofddorp

Classic Cleaning Netherlands Ltd.
Bernadottestraat 87
2131SN Hoofddorp

J B Schoonmaakbedrijf
Bunderbos 68
2134RT Hoofddorp

King Schoonmaakwerken
Puttersbos 65
2134TD Hoofddorp

Csw Schoonmaakdiensten
Pepijnstraat 2
2033KG HaarlemKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Perfekt Service B.V. uit Hoofddorp, Noord Holland. Bel 0235636462. Neem contact op en Perfekt Service B.V. uit Hoofddorp helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap