Home / Callcenter / Callcenter Almere / Tele Team Service

Tele Team Service Callcenter Almere


Tele Team Service

Bergmolenstraat 15
1333AA Almere

Gemeente: Almere, Flevoland

Telefoon:0365... Telefoonnummer tonen320846 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Callcenter

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van tele team service uit Almere helpen u graag met call center en of telesales vragen.Tele Team Service: Wat is telemarketing?

Onder telemarketing wordt het geheel van telefonische verkoop verstaan. Door middel van een telefoongesprek met mogelijke klanten worden goederen en diensten aangeboden met de bedoeling tot een verkoop over te gaan. Telemarketing bedrijven werken vanuit een callcenter. Een speciale afdeling of extern bedrijf die erop gericht is potentiële klanten op te bellen met de bedoeling het product te verkopen. Er bestaan zeer veel van deze Callcenter bedrijven in Almere. Ben jij daar naar op zoek, dan vind je op deze webpagina een uitgebreid overzicht van bedrijven die telemarketing aanbieden in Almere. Telemarketing heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat er direct contact is met de klant en zaken snel geregeld kunnen worden. Voor een klant is een direct gesprek met een telemarketeer een goede manier om meer informatie te krijgen over het product of dienst. 

Inbound of outbound

Je kan een onderscheid maken tussen twee soorten telemarketing, inbound en outbound. Dit onderscheid heeft betrekking op de relatie die een telemarketeer met de potentiële klant heeft en op welke wijze het gesprek tot stand is gekomen. Bij inbound telemarketing neemt de klant zelf contact op. Wanneer het om nieuwe klanten gaat zal er veelal om meer informatie over het product of dienst worden gevraagd. De klant heeft interesse in het product en wil daar graag meer over weten vandaar dat ze zelf contact opnemen met de telemarketeer. Het kan ook gebeuren dat er gebeld wordt door een bestaande klant. Deze belt dan naar de verkoopafdeling. In de praktijk blijkt dat bestaande klanten niet van plan zijn iets te kopen, maar op zoek zijn naar hulp of service van het bedrijf. Tele Team Service uit Almere kan u verder adviseren bel op 0365320846 of email naar .

Bij outbound telemarketing is sprake van gesprekken op initiatief van het bedrijf. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatisch systeem waarbij gebeld wordt naar klanten. Dit kunnen bestaande klanten zijn, maar ook geïnteresseerden of onbekenden. Gesprekken met huidige klanten zijn er vaak op gericht om te proberen een ander, vaak duurder en uitgebreider, product te verkopen. Wanneer het gaat om gesprekken met geïnteresseerden, dan hebben deze mensen aangegeven interesse te hebben in het product en worden nu gebeld om meer informatie te verschaffen. Hoe weet een telemarketing bedrijf of mensen geïnteresseerd zijn? Onder andere doordat er kruisje is gezet op een aanmeldformulier, een terugstuurbon is opgestuurd of doordat men is aangesproken op straat en heeft aangegeven interesse te hebben. De derde vorm van outbound telemarketing betreft cold calling. Hierbij worden willekeurige mensen opgebeld om informatie te geven over het product of dienst met als doel de mogelijke klant te laten overgaan tot een aankoop. 

Wij van Tele Team Service uit Almere helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0365320846 of email


Heeft u een vraag over: call center of zoekt u hulp met: telesales. Wij van tele team service uit Almere helpen u graag met call center en of telesales vragen.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Heel kundig bedrijf. Altijd mogelijk om langs te komen. Zeer betrokken.
Geplaatst op: 03-11-2018 14:08

4 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht.
Geplaatst op: 26-01-2018 00:18

3 van 5 sterren
Super geholpen.!! Beste callcenter in Almere
Geplaatst op: 24-11-2017 08:18

3.3 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Cash2Collect - Pre-incasso
Veel ondernemers zijn er huiverig voor om openstaande facturen uithanden te geven aan een incassobureau. Vaak is men bang een relatie te verliezen doordat de debiteur, nadat de vordering uithanden is ...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Tele Info Almere
Hartenveld 50
1359HV Almere

Q-supply B.V.
Puerto Ricostraat 137
1339KS Almere

Lb Styling
Toernooiveld 44
1359JP Almere

Telecom Direct Almere BV
Kerkstraat 12
1354AB Almere

Tele Team Service
Bergmolenstraat 15
1333AA Almere

Call2day B.V.
Randstad 22149
1316BM Almere

Van der Veen Partners Trade Advisors B.V.
Metropolestraat 1
1315KK Almere

Acquinet
Giraffeweg 31
1338KR Almere

BSG Contact
Rooseveltweg 15
1314SJ Almere

Kalff en de Jager B.V.
Randstad 2025
1314BB Almere

Karmac Callcenter B.V.
De Drieslag 25
8251JZ Dronten

Prosu Callcenter BV
De Drieslag 25
8251JZ Dronten

Telecom Direct Almere B.V.
Noordzijde 16
8302GL Emmeloord

Telplanet
Wold 27 0
8225BP Lelystad

Just2call
Kempenaar 1184
8231VM Lelystad

Callcenter Flevoland
Noorderwagenplein 2
8223AL Lelystad

Sierksma / H
Wold 2835
8225BT Lelystad

Telecom Direct Almere
Noordzijde 16
8302GL EmmeloordKernwoordenContactgegevens van Callcenter bedrijf Tele Team Service uit Almere, Flevoland. Bel 0365320846. Neem contact op en Tele Team Service uit Almere helpt u met met uw vragen omtrent Callcenter

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap