Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Baarle Nassau / Van Poppel Cleaning

Van Poppel Cleaning Schoonmaakbedrijf Baarle Nassau


Van Poppel Cleaning

Korenbloemstraat 7
5111AG Baarle Nassau

Gemeente: Baarle-nassau, Noord Brabant

Telefoon:0135... Telefoonnummer tonen078300 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmaak werk, schoonmaakbranche en/of schoonmaakdiensten. In Baarle Nassau helpt Van Poppel Cleaning u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Van Poppel Cleaning

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Baarle Nassau zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Van Poppel Cleaning. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Baarle Nassau of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Baarle Nassau vind u Van Poppel Cleaning bel hun op 0135078300 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Van Poppel Cleaning uit Baarle Nassau helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0135078300 of email


Hulp nodig met: schoonmaakbedrijven, schoonmaakservice, schoonmakers, schoonmaak werk, schoonmaakbranche en/of schoonmaakdiensten. In Baarle Nassau helpt Van Poppel Cleaning u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Deskundig, nemen tijd voor je, goed te bereiken.
Geplaatst op: 12-12-2018 16:05

5 van 5 sterren
Ben er fantastisch geholpen. Heel betrokken mensen.
Geplaatst op: 03-12-2018 02:45

4 van 5 sterren
Erg klantvriendelijk, betrouwbaar en erg goede prijs/kwaliteit verhouding.
Geplaatst op: 02-12-2017 00:51

4.7 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Van Poppel Cleaning
Korenbloemstraat 7
5111AG Baarle Nassau

Totally facility services
Generaal Anthinglaan 3
5623JH Eindhoven

QCS Bedrijfsdiensten Eindhoven
Aalsterweg 0
5644RG Eindhoven

Rommen / A.j.w.m.
Ekelaarlaan 10
5251AK Vlijmen

DSP Schoonmaak B.V.
Meester Driessenstraat 23
5251RA Vlijmen

VD Schoonmaakdiensten
Commissaris De Quaylaan 468
5224EB Den Bosch

PrimaClean
Smaragd 0
5231KH Den Bosch

Imago Schoonmaak/ Onderhoud B.V.
Rietveldenweg 0
5222AP Den Bosch

Van Helden / A
Bergstraat 24
4261BX Wijk En Aalburg

W.J. Blokdijk Holding B.V.
Taxhof 15
4261ZJ Wijk En Aalburg

Hamels / S E M
Jan Vermeerlaan 125
4703KK Roosendaal

M.S.O. Schoonmaak Onderhoud
Heilig Hartplein 17
4702RE Roosendaal

Service Groep Van Waesberge SGW BV
Enargietdijk 23
4706HX Roosendaal

Luijckx / M J F M
Burgemeester Freijterslaan 447
4703EH Roosendaal

Verhappen / J A J
Karel Doormanstraat 28
5666GK Geldrop

Flexi Clean
Kasteel-Traverse 90
5701NR Helmond

Schoonmaakbedrijf Theo van de Sanden V.O.F.
Maasbommelstraat 57
5045LP Tilburg

Schoonmaakbedrijf/nudi de schoonmaker
Mullegenstraat 31
5045DE TilburgKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Van Poppel Cleaning uit Baarle Nassau, Noord Brabant. Bel 0135078300. Neem contact op en Van Poppel Cleaning uit Baarle Nassau helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap