Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Doetinchem / Tj. Bedrijfsdiensten B.V.

Tj. Bedrijfsdiensten B.V. Schoonmaakbedrijf Doetinchem


Tj. Bedrijfsdiensten B.V.

Logistiekweg 26
7007CJ Doetinchem

Gemeente: Doetinchem, Gelderland

Telefoon:0314... Telefoonnummer tonen354479 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Doetinchem helpt Tj. Bedrijfsdiensten B.V. u graag met vragen over: schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmakers, schoonmaakservice, schoonmaakservice en/of schoonmaakdiensten.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Tj. Bedrijfsdiensten B.V.

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Doetinchem zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Tj. Bedrijfsdiensten B.V.. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Doetinchem of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Doetinchem vind u Tj. Bedrijfsdiensten B.V. bel hun op 0314354479 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Tj. Bedrijfsdiensten B.V. uit Doetinchem helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0314354479 of email


In Doetinchem helpt Tj. Bedrijfsdiensten B.V. u graag met vragen over: schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmakers, schoonmaakservice, schoonmaakservice en/of schoonmaakdiensten.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Prima werk, goede service!
Geplaatst op: 29-11-2018 04:31

3 van 5 sterren
Goed meegedacht met mijn wensen.
Geplaatst op: 02-10-2018 02:01

3.5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Woningontruiming na overlijden
Woningontruiming na overlijden Na het overlijden van een naast en dierbaar familielid, vaak een ouder, komt er heel veel op mensen af. Ten eerste is er het verdriet. Maar daarnaast moeten er ook inee...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Dolmans Calamiteiten Diensten
Grutbroek 0
7008AL Doetinchem

Schoonmaakbedrijf Wassink
Broekstraat 13
7009ZB Doetinchem

Arends Facilitaire Diensten B.V.
Expeditieweg 5
7007CM Doetinchem

P1000 Schoonmaakbedrijf
Kersebloesem 58
7006MC Doetinchem

Aquadina
Edisonstraat 31
7006RA Doetinchem

Duijkeren Onderhoud en Projecten, Van
Nieuwstad 55
7001AC Doetinchem

De graaff schoonmaakdiensten
Wallis 6
7007NA Doetinchem

Tj. Bedrijfsdiensten B.V.
Logistiekweg 26
7007CJ Doetinchem

Schoonmaakbedrijf Van Heteren V.O.F.
Zuivelweg 109
7003CD Doetinchem

RDK Glazenwassers- en schoonmaakbedrijf
Haareweg 14
7009ED Doetinchem

Hevos Dienstverlening
Holdrostweg 1
7004JK Doetinchem

V.d. Poppe / P
Leopoldlaan 33
8072CL Nunspeet

Clean More
Marconiweg 0
8071RA Nunspeet

Inclusief Gresbo Post
Voltweg 13
8071CZ Nunspeet

Schoonmaakservice T. Mensink
Jan Topweg 51
8071ZC Nunspeet

Orde op Zaken
Talmastraat 5
8072XS Nunspeet

Brink Schoonmaakbedrijf Zutphen
Zerboldstraat 28
7203GZ Zutphen

Schoonmaakbedrijf Steffi
Marsweg 1
7202AR ZutphenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Tj. Bedrijfsdiensten B.V. uit Doetinchem, Gelderland. Bel 0314354479. Neem contact op en Tj. Bedrijfsdiensten B.V. uit Doetinchem helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap