Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Den Bosch / Weener Groep

Weener Groep Schoonmaakbedrijf Den Bosch


Weener Groep

Van Herpensweide 1
5231VL Den Bosch

Gemeente: Den Bosch, Noord Brabant

Telefoon:0736... Telefoonnummer tonen459459 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche. In Den Bosch helpt Weener Groep u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Weener Groep

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Den Bosch zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Weener Groep. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Den Bosch of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Den Bosch vind u Weener Groep bel hun op 0736459459 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Weener Groep uit Den Bosch helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0736459459 of email


Hulp nodig met: schoonmakers, schoonmaakbedrijven, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaak werk en/of schoonmaakbranche. In Den Bosch helpt Weener Groep u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht.
Geplaatst op: 23-09-2018 17:33

5 van 5 sterren
Vakmannen met hoge service en een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Geplaatst op: 20-05-2018 16:19

4 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

PrimaClean
Smaragd 0
5231KH Den Bosch

Vloerreinigingstechniek brabant
Zuidoosterfront 5
5213EA Den Bosch

Calvary Schoonmaakbedrijf
Kooikersweg 256
5223KN Den Bosch

Schoonmaakbedrijf St. Gotthard B.V.
Heinis 8
5232NB Den Bosch

VD Schoonmaakdiensten
Commissaris De Quaylaan 468
5224EB Den Bosch

Schoonmaakservice Mapo
Oude Vlijmenseweg 76
5223GP Den Bosch

Asito Den Bosch B.V.
Zilverenberg 33
5234GL Den Bosch

Schoonmaakbedrijf Van Bergen
Wim Richtstraat 6
5221JC Den Bosch

Weener Groep
Van Herpensweide 1
5231VL Den Bosch

De Cort / JHG
Watermunt 23
5236TH Den Bosch

Bakkers / S.m.j.
Roerdomp 33
5221HL Den Bosch

Vander Hoeven / J.a.f.
Eerste Haren 72
5233BC Den Bosch

Imago Schoonmaak/ Onderhoud B.V.
Rietveldenweg 0
5222AP Den Bosch

Schoonmaakbedrijf Nieuwe Glans De
Wethouder Kuijpersstraat 16
5215XT Den Bosch

Limpia Cleaning
Zesde Haren 20
5233CN Den Bosch

Schoonmaakbedrijf Poma
Oude Vlijmenseweg 76 76
5223GP Den Bosch

A-Z Geveltechniek
Mon Plaisir 63
4879AL Etten Leur

Schoonmaakbedrijf Theo van de Sanden V.O.F.
Maasbommelstraat 57
5045LP TilburgKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Weener Groep uit Den Bosch, Noord Brabant. Bel 0736459459. Neem contact op en Weener Groep uit Den Bosch helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap