Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Wierden / V.d. Heide / J A M

V.d. Heide / J A M Schoonmaakbedrijf Wierden


V.d. Heide / J A M

Stoppelland 25
7641KM Wierden

Gemeente: Wierden, Overijssel

Telefoon:0546... Telefoonnummer tonen576677 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Wierden helpt V.d. Heide / J A M u graag met vragen over: schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakbranche.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? V.d. Heide / J A M

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Wierden zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: V.d. Heide / J A M. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Wierden of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Wierden vind u V.d. Heide / J A M bel hun op 0546576677 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van V.d. Heide / J A M uit Wierden helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0546576677 of email


In Wierden helpt V.d. Heide / J A M u graag met vragen over: schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaakdiensten, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakbranche.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Onze ervaring is uitstekend.
Geplaatst op: 03-11-2018 23:33

5 van 5 sterren
Bedankt voor de goede service.
Geplaatst op: 03-05-2018 10:10

5 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

INTERGARD OP RTL4
INTERGARD.NL is vanaf half augustus te zien rondom het RTL nieuws op RTL4 en zal tevens participeren op tikkieterug.com een mediaplatvorm met aandacht voor duurzaamheid en milieu gepresenteerd door Fr...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf Tijhof B.V.
Weusteweg 9
7641AG Wierden

V.d. Heide / J A M
Stoppelland 25
7641KM Wierden

Nijsink / G H
1e Nieuwstadsweg 3
7642NG Wierden

Verstoep / W
Prins Hendrikstraat 2
7642BT Wierden

Zanico Schoonmaakbedrijf
Smeijerskampstraat 27
7642CN Wierden

Meijer / A C M
Oude Windslaan 54
7607TR Almelo

Wendek Schoonmaakbedrijf
Lisztstraat 14
7604HJ Almelo

Asito Emmeloord B.V.
Plesmanweg 24
7602PE Almelo

Schoonmaakbedrijf Joop Kuipers
Nieuwstraat 113
7605AC Almelo

Groothandel Vogel
De Rietgors 4
7609WS Almelo

Glazenw.- Lamelclean. bedr. Christoffel
Rembrandtlaan 57
7606GJ Almelo

Stars Schoonmaakbedrijf
Orangerie 5
7609ZH Almelo

Jong / M
Trompstraat 4
7607XN Almelo

Chaparro / J A
Palestrinalaan 1141
8031VK Zwolle

Ten Napel / M
De Regge 6
7676ER Westerhaar-Vriezenveensewijk

De Wiekse
De Markgraven 52
7676EG Westerhaar-Vriezenveensewijk

Luckystars schoonmaakbedrijf
Geerdinksweg 45
7555DH Hengelo

René Snippe, Schoonmaakbedrijf
Engelsstraat 7
7671BN VriezenveenKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf V.d. Heide / J A M uit Wierden, Overijssel. Bel 0546576677. Neem contact op en V.d. Heide / J A M uit Wierden helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap