Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Bergen Op Zoom / Schoonmaakbedrijf Dagelinckx

Schoonmaakbedrijf Dagelinckx Schoonmaakbedrijf Bergen Op Zoom


Schoonmaakbedrijf Dagelinckx

Achillesstraat 5
4625CG Bergen Op Zoom

Gemeente: Bergen Op Zoom, Noord Brabant

Telefoon:0164... Telefoonnummer tonen258475 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Bergen Op Zoom helpt Schoonmaakbedrijf Dagelinckx u graag met vragen over: schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmakers, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakdiensten.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Dagelinckx

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Bergen Op Zoom zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf Dagelinckx. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Bergen Op Zoom of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Bergen Op Zoom vind u Schoonmaakbedrijf Dagelinckx bel hun op 0164258475 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf Dagelinckx uit Bergen Op Zoom helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0164258475 of email


In Bergen Op Zoom helpt Schoonmaakbedrijf Dagelinckx u graag met vragen over: schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven, schoonmakers, schoonmaakservice, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakdiensten.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Super geholpen.!! Beste schoonmaakbedrijf in Bergen Op Zoom
Geplaatst op: 02-10-2018 04:18

5 van 5 sterren
Prima werk, goede service! Beste schoonmaakbedrijf in Bergen Op Zoom
Geplaatst op: 05-02-2018 17:09

3 van 5 sterren
Erg klantvriendelijk, betrouwbaar en erg goede prijs/kwaliteit verhouding.
Geplaatst op: 05-01-2018 16:10

4 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Dakgootreiniging
Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Van Eekelen / A J H
Buitenvest 38
4614AC Bergen Op Zoom

Schoonmaak & Glazenwassersbedrijf B.O.Z.
Lambertijnenlaan 8
4614EZ Bergen Op Zoom

Capital Cleaning
Leeuwenbekstraat 5
4621CX Bergen Op Zoom

Schoonmaakbedrijf Dagelinckx
Achillesstraat 5
4625CG Bergen Op Zoom

VCASchoonmaakbedrijf
Hof van Valkenburg 26
4624JZ Bergen Op Zoom

De Graaf Ontruimingen
Herman Leusstraat 8
4624ER Bergen Op Zoom

BeClean Services
Kardinaal De Jonglaan 0
4624ES Bergen Op Zoom

W.J. Blokdijk Holding B.V.
Taxhof 15
4261ZJ Wijk En Aalburg

Van Vuren / H
Molenhof 6
4261XD Wijk En Aalburg

Schoonmaakbedrijf Wioletta Jaros
Vlasakker 7
4261LG Wijk En Aalburg

Groenewold / D H J
Kerkverreweide 45
4261LL Wijk En Aalburg

Gevelreinigingsbedrijf Tiani B.V.
Sporthei 6
4715RJ Rucphen

HA-RA Wax Vertriebs-G.m.b.H.
Sprundelseweg 0
4715RB Rucphen

Basiq Cleaning BV
Hoeksteen 16
4815PR Breda

Rodriguez, Schoonmaakbedrijf
Brasschaatstraat 26
4826PM Breda

Schoonmaakbedrijf Verhelpen-Leiva Pineda
Houtmarkt 124
4811JT Breda

Bio Schoonmaakservice
Meerten Verhoffstraat 8
4811AT Breda

Robe Services
Ruissenbeemd 10
4824NK BredaKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf Dagelinckx uit Bergen Op Zoom, Noord Brabant. Bel 0164258475. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf Dagelinckx uit Bergen Op Zoom helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap