Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Pijnacker / Schoonmaakbedrijf Happy-clean BV

Schoonmaakbedrijf Happy-clean BV Schoonmaakbedrijf Pijnacker


Schoonmaakbedrijf Happy-clean BV

Ambachtsweg
2641KS Pijnacker

Gemeente: Pijnacker-nootdorp, Zuid Holland

Telefoon:0153... Telefoonnummer tonen610584 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmakers, schoonmaakbranche en/of schoonmaakservice. In Pijnacker helpt Schoonmaakbedrijf Happy-clean BV u graag.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf Happy-clean BV

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Pijnacker zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf Happy-clean BV. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Pijnacker of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Pijnacker vind u Schoonmaakbedrijf Happy-clean BV bel hun op 0153610584 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf Happy-clean BV uit Pijnacker helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0153610584 of email


Hulp nodig met: schoonmaakdiensten, schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmakers, schoonmaakbranche en/of schoonmaakservice. In Pijnacker helpt Schoonmaakbedrijf Happy-clean BV u graag.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Top service!!
Geplaatst op: 12-01-2019 05:57

4 van 5 sterren
Aanrader.
Geplaatst op: 09-11-2018 12:05

5 van 5 sterren
Zeer behulpzaam en klantgericht.
Geplaatst op: 09-06-2018 14:58

4 van 5 sterren
Prima werk, goede service!
Geplaatst op: 06-06-2018 07:17

4 van 5 sterren gebaseerd op 4 reviews

Ook voor u gevonden

Interieurreiniging Rotterdam
Interieurreiniging in Rotterdam Vlek op uw bureaustoel? Koffie over het toetsenbord? Stof op de bureaus? Bij deze en andere situaties zorgt een schoonmaakploeg ervoor dat u snel weer van een net inte...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakbedrijf KSB V.O.F.
Boezemweg 0
2641KH Pijnacker

Schoonmaakbedrijf Happy-clean BV
Ambachtsweg 0
2641KS Pijnacker

Hans Kraus Schoonmaakbedrijf V.O.F.
Oude Leedeweg 32
2641NR Pijnacker

Gerfri Schoonmaakbedrijf
Stationsstraat 82
2641GP Pijnacker

Tulp Schoonmaakdiensten B.V.
Beurtschipperstraat 104
3194DK Hoogvliet Rotterdam

Nuis / W C
Churchillplein 116
3011EW Rotterdam

Dankers, M T
Jensiusstraat 0
3035VG Rotterdam

Svp Diensten
Kiotoweg 745
3047BG Rotterdam

Altuntas Schoonmaakbedrijf A.T.S. B.V.
Vlambloem 113
3068JG Rotterdam

Peeters Schoonmaak
Hoogstraat 0
3011PD Rotterdam

BBM Schoonmaakdiensten BV
Swalm 6
3068LH Rotterdam

Tinex Complete Service
Drinkwaterweg 156
3063JC Rotterdam

Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf Reinco
Joliotplaats 452
3069TM Rotterdam

Arro Service Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf
Gentiaanstraat 33
3053XP Rotterdam

Jama Action Service
Voorhaven 66
3024RP Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Kleyweg
Coolhaven 555
3023BA Rotterdam

Delfshaven Schoonmaakbedrijf
Jan Luykenstraat 0
3027EC Rotterdam

Limpar B.V.
Watergeusstraat 183
3025HR RotterdamKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf Happy-clean BV uit Pijnacker, Zuid Holland. Bel 0153610584. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf Happy-clean BV uit Pijnacker helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap