Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Nootdorp / SiKra Facilities B.V.

SiKra Facilities B.V. Schoonmaakbedrijf Nootdorp


SiKra Facilities B.V.

Hoefsmid 4
2631RH Nootdorp

Gemeente: Pijnacker-nootdorp, Zuid Holland

Telefoon:0153... Telefoonnummer tonen100798 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Nootdorp helpt SiKra Facilities B.V. u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakdiensten, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche en/of schoonmaakservice.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? SiKra Facilities B.V.

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Nootdorp zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: SiKra Facilities B.V.. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Nootdorp of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Nootdorp vind u SiKra Facilities B.V. bel hun op 0153100798 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van SiKra Facilities B.V. uit Nootdorp helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0153100798 of email


In Nootdorp helpt SiKra Facilities B.V. u graag met vragen over: schoonmaakbedrijven, schoonmaak werk, schoonmaakdiensten, schoonmaakbedrijven, schoonmaakbranche en/of schoonmaakservice.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
geweldig
Geplaatst op: 02-02-2019 10:46

3 van 5 sterren
Geweldig. Beste schoonmaakbedrijf in Nootdorp
Geplaatst op: 07-06-2018 13:22

3 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Ook voor u gevonden

Interieurreiniging Rotterdam
Interieurreiniging in Rotterdam Vlek op uw bureaustoel? Koffie over het toetsenbord? Stof op de bureaus? Bij deze en andere situaties zorgt een schoonmaakploeg ervoor dat u snel weer van een net inte...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

SiKra Facilities B.V.
Hoefsmid 4
2631RH Nootdorp

Van Rijn Schoonmaakbedrijf V.O.F.
Zonnekruid 40
2631WE Nootdorp

Schoonmaakbedrijf C.J. van Rijn B.V.
Larixlaan 7
2631HS Nootdorp

Schoonmaakbedrijf Gaiser
Meester Overtoompad 10
2632CB Nootdorp

Tulp Schoonmaakdiensten B.V.
Beurtschipperstraat 104
3194DK Hoogvliet Rotterdam

Nuis / W C
Churchillplein 116
3011EW Rotterdam

Dankers, M T
Jensiusstraat 0
3035VG Rotterdam

Svp Diensten
Kiotoweg 745
3047BG Rotterdam

Altuntas Schoonmaakbedrijf A.T.S. B.V.
Vlambloem 113
3068JG Rotterdam

Peeters Schoonmaak
Hoogstraat 0
3011PD Rotterdam

BBM Schoonmaakdiensten BV
Swalm 6
3068LH Rotterdam

Tinex Complete Service
Drinkwaterweg 156
3063JC Rotterdam

Glazenwassers- en Schoonmaakbedrijf Reinco
Joliotplaats 452
3069TM Rotterdam

Arro Service Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf
Gentiaanstraat 33
3053XP Rotterdam

Jama Action Service
Voorhaven 66
3024RP Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Kleyweg
Coolhaven 555
3023BA Rotterdam

Delfshaven Schoonmaakbedrijf
Jan Luykenstraat 0
3027EC Rotterdam

Limpar B.V.
Watergeusstraat 183
3025HR RotterdamKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf SiKra Facilities B.V. uit Nootdorp, Zuid Holland. Bel 0153100798. Neem contact op en SiKra Facilities B.V. uit Nootdorp helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap