Home / Schoonmaakbedrijf / Schoonmaakbedrijf Monster / Schoonmaakbedrijf De Ster

Schoonmaakbedrijf De Ster Schoonmaakbedrijf Monster


Schoonmaakbedrijf De Ster

Duyvenvoordestraat 40
2681HN Monster

Gemeente: Westland, Zuid Holland

Telefoon:0174... Telefoonnummer tonen283919 Heeft u dit bedrijf kunnen bereiken? Ja Nee

Branche: Schoonmaakbedrijf

Zijn dit uw gegevens? Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Klik dan hier.

In Monster helpt Schoonmaakbedrijf De Ster u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakservice.Gerelateerde blogs

De grote schoonmaak in het huis De grote schoonmaak in het huis
Het moet gebeuren, een grote schoonmaak. Het hele huis in een keer schoonmaken. Niet een heel leuk werkje, maar achteraf zal je toch trots op jezelf zijn en in een lekker schoon huis zitten. Dan genie...

Wat doet een schoonmaakbedrijf? Schoonmaakbedrijf De Ster

Een schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat voor anderen de schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Het kan hierbij gaan om een eenmalig project of voor schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis. Uiteraard kunnen particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om bij hun thuis te komen poetsen, maar in de meeste gevallen zal een schoonmaakbedrijf zich bezig houden met de panden van grotere bedrijven of instellingen. De medewerkers van een schoonmaakbedrijf krijgen een gerichte training zodat ze precies weten op welke manier de bedrijfsruimte het beste schoon te maken is. In Monster zijn schoonmaakbedrijven te vinden zoals: Schoonmaakbedrijf De Ster. Om je een eindje op weg te helpen, hieronder een overzicht van goede schoonmaakbedrijven. Door te zoeken op jouw Monster of gemeente, vind je een Schoonmaakbedrijf dat bij jou in de buurt werkt. 

Voordelen van inhuren schoonmaakbedrijf

Uiteraard kan je er als bedrijf voor kiezen om je medewerkers samen zorg te laten dragen voor het schoonmaken van de bedrijfsruimte. Maar lang niet iedere medewerker heeft daar de tijd voor of voelt zich geroepen dit te doen. Gelukkig is er dan de hulp van een professioneel Schoonmaakbedrijf in te huren. Er wordt een rooster opgesteld wanneer er wat gedaan gaat worden en verder heb je er als bedrijf geen omkijken meer naar. Door de schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden spaar je tijd uit, zowel voor jouzelf als jouw medewerkers om zich met de eigen werkzaamheden bezig te houden. Een schoonmaker heeft de kennis en de ervaring om een pand brandschoon te maken wat resulteert in een gezondere werkomgeving. In Monster vind u Schoonmaakbedrijf De Ster bel hun op 0174283919 of email naar:

De werkzaamheden van een schoonmaker

Een schoonmaker die werkt in een groot bedrijfspand, zal zich voornamelijk bezig houden met stofzuigen, dweilen, het leeg maken van de prullenbakken, en het schoonmaken van de keuken en de toiletten. Een medewerker van een schoonmaakbedrijf weet precies welke middelen er moeten worden gebruikt bij bepaalde oppervlakken. 

Waar is een schoonmaakbedrijf actief?

Schoonmaakbedrijven zorgen er over het algemeen voor dat bedrijfsruimten weer opgeruimd en schoon zijn. Het gaat hierbij vooral om kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en locaties zoals bijvoorbeeld een luchthaven. Uiteraard moeten deze ruimtes netjes schoon gehouden worden. 
Er zijn bedrijfsruimtes waarbij speciale aandacht moet worden besteedt aan de hygiëne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg waarbij onder andere gewerkt moet worden in ziekenhuizen, huisartspraktijken of woonvoorzieningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook bedrijven die werken met voedsel volgen hun specifieke schoonmaakbeleid. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn grootkeukens en horecalocaties. Voor dergelijke specialistische locaties gelden specifieke hygiëneprotocollen.

Wij van Schoonmaakbedrijf De Ster uit Monster helpen u graag. Wenst u meer informatie bel 0174283919 of email


In Monster helpt Schoonmaakbedrijf De Ster u graag met vragen over: schoonmakers, schoonmaak werk, schoonmakers, schoonmaakbranche, schoonmaakbedrijven en/of schoonmaakservice.


Aanbevelingen

Naam:
Email:
Bericht:

4 van 5 sterren
Gewoon goed, ik ben niet voor niets al heel lang klant bij schoonmaakbedrijf de ster
Geplaatst op: 25-02-2019 10:04

5 van 5 sterren
Bedankt voor de goede service.
Geplaatst op: 13-08-2018 07:39

5 van 5 sterren
Onze ervaring is uitstekend.
Geplaatst op: 24-07-2018 18:05

4.7 van 5 sterren gebaseerd op 3 reviews

Ook voor u gevonden

Interieurreiniging Rotterdam
Interieurreiniging in Rotterdam Vlek op uw bureaustoel? Koffie over het toetsenbord? Stof op de bureaus? Bij deze en andere situaties zorgt een schoonmaakploeg ervoor dat u snel weer van een net inte...

Of zoekt u een van onderstaande bedrijven?

Schoonmaakservice Eijgermans
Breitner 35
2681MV Monster

Schoonmaakbedrijf De Ster
Duyvenvoordestraat 40
2681HN Monster

Eijsackers
Johannes Vermeerstraat 42
2681NV Monster

Schoonmaakbedrijf v/d Roest
Rijnweg 155
2681SG Monster

Pio-Clean
Mondriaan 17
2681MJ Monster

Martins Schoonmaak en Onderhoudsbedrijf
Postbus 9522
3007AM Rotterdam

Van Lent Schoonmaakbedrijf
Palestinastraat 75
3061HL Rotterdam

Todeys
Zwart Janstraat 38B
3035AT Rotterdam

Tante Jet Quality Cleaners Service
Wattierstraat 15
3025SG Rotterdam

Cooking&Cleaning Service
Arthur van Schendeldreef 107
3069WL Rotterdam

Nuis / W C
Churchillplein 116
3011EW Rotterdam

Gevelreiniger vergelijken
Van Nelleweg 1704
3044BC Rotterdam

Van Tuyl Schoonmaakbedrijf B.V.
Maldenburg 103
3085KH Rotterdam

Altuntas Schoonmaakbedrijf A.T.S. B.V.
Vlambloem 113
3068JG Rotterdam

Excelente Vloeronderhoud
Jan Kobellstraat 17
3026SN Rotterdam

Schoonmaakbedrijf W R
Beukelsdijk 0
3022DH Rotterdam

Dankers, M T
Jensiusstraat 0
3035VG Rotterdam

Limpar B.V.
Watergeusstraat 183
3025HR RotterdamKernwoordenContactgegevens van Schoonmaakbedrijf bedrijf Schoonmaakbedrijf De Ster uit Monster, Zuid Holland. Bel 0174283919. Neem contact op en Schoonmaakbedrijf De Ster uit Monster helpt u met met uw vragen omtrent Schoonmaakbedrijf

Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap